Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Potřebuji ten papír na odhlášení vozidla :-)

o Navštíveno 909x o
o 19.07.2011, 10:09 | party_boy
Už to tu opět někde bylo, ale já jsem asi blbej. Potřebuju takovej ten papír, aby mi odhlásili auto na někoho jinýho. Nemůžu si vzpomenout jak se mu přesně řiká. Díky moc. Vim, že bych ho dostal na úřadě, ale proč bych si to nemohl vyplnit doma.

o 19.07.2011, 10:13 | hanx
oblíbený odkaz tohoto fora: [ Link ]
o 19.07.2011, 10:26 | party_boy
Tak když už sis dal takovou práci, tak si mohl napsat, že potřebuju žádost o zápis změn údajů v registru silničních vozidel :-D Dík. Já to googlil, ale špatně.
o 19.07.2011, 10:38 | hanx
je tam napsáno "formulář na odhlášení vozidla", to, co jsi napsal do názvu tématu ;-) já jsem samozřejmě netušil jak se ten formulář jmenuje
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3201 sekund.