Navštíveno 1351x

Sedí si tak bezdomovec v USA a maže si na chleba hovno a jde kolem Obama a říká:Panebože tady máš 100 dolarů a běž se někam najíst,snad na tom nejsme tak špatně...další bezdomovec,tentokrát si maže na chleba hovno v Rusku,jde kolem Putin a říká:To není možný,tady máš stravenky na celej měsíc a jdi se najíst,tak špatně na tom nejsme! A náš Český bezdomovec sedí,maže si na chleba hovno a kolem jde Nečas,podívá se zblízka a říká:Ty vole takovou vrstvu?Mysli taky na zejtra!

18.07.2011, 22:25 |
Komba :DD

18.07.2011, 22:28 |
CRK :-)))))))))))) přesně...

18.07.2011, 22:33 |
rcman Celkem dobrý...
Jenom trochu smutný!
On by mohl bejt taky dobrej fór... Když Nečas řekne do éteru že "Zítra se budem mít lépe"...

18.07.2011, 22:34 |
Kesam TY krávo vostrej jako břitva :-)
To je tak deset let starej vtip, slyšel jsem ho už s Paroubkem.
Navíc jsme zemí s nejnižší mírou chudoby v celé EU, takže je to trochu mimo mísu ;-)
Tenhle vtip není starej jen 10 let, ale tradoval se ještě za Brežněva Husáka a Reagan, tuším?? Takže 25 na hrbu:-)
Mě dnes dostala uživatelka,
volá, že jí nefunguje PC,
ptám se zda má plnej počítač,
"ne prý terminátor .."
povídám jí, "tak ten se opraví sám"
aha .. tak děkuju a zavěsila, to mě rozsekalo .. :-))
Ozzy - dojdu dnes po celým dni do kanclu, sednu k PC a naprosto nepochopitelně mi haluzí klávesnice, místo del "a", místo enter "i". Lámu si s tím hlavu, restarty atd. Pak zkouším měnit klávesnici a ve chvíli kdy zvedám ze stolu svoji původní, tak se z ní na mě vyleje kybl vody. Nechápavě sjedu pohledem celý kancl a v rohu se krčí rudá kolegyně, že mi tam omylem převrhla sklenici vody, tak to utřela ručníkem a myslela že to bude ok :)
Zpráva pro manželku - klíče máš na věšáku :D