Navštíveno 1022x

18.07.2011, 18:05 |
Monička | Upraveno: 2011-07-18 18:06:24
Byl by jen na net,filmy,hudba.. Prostě na domácí drobnosti..
Do pc nevidím,tak nevím zda je to ta správná volba.. :-) Cena tak max 9tis.. i když tento už je přes limit.. 500,- Došetřím.. :-D
[ Link ] Díky..
dobrej i na hry jinak si na nej nestezuju

18.07.2011, 21:02 |
ps Od Asusu fakt už ani cédéčko. Koupil jsem si od Aušuse nouta za 25k. K notebooku se starám jako k oku, kryt ještě v původní fólii, vystlaná brašna za 2k, ale aby se mi notebook po uchopení, uzavření krytu natvrdo vypínal, to jsem ještě nezažil. A to je to měsíc starý NTB... Co teprve za rok, dva až bude po záruce.
ps: mozna uz jsem fakt hodne unavenej a jenom to nechapu ale vypinani po zavreni krytu (pokud tim myslis lcd) je vec nastaveni napajeni.
Nechci rozhodne delat chytryho, jen pro info...
v rodine mame vyborna zkusenosti s toshibou....ja,bratr,svara,tatka a par kamaradu co to ma tak zadnej proble a daji se sehnat i za dobre penize konkurenceschopne...asus a spol neni to co bejvavalo
ps to by melo jit nastavit aby se nic nedelo, nebo prechazel do spanku nebo vypinal:

18.07.2011, 23:40 |
ps Proffesor_W: Já se v IT trochu vyznám :-) a tímto to není :(. Já blbec jsem chtěl kupovat Dell, ale nakonec jsem zvolil Asus a zvolil jsem špatně. Je tam u u kloubu tlačítko vypínací, tak stačí jenom otevřít nebo pohnout s krytem a okamžite dead.

19.07.2011, 00:08 |
ps OT: Pošlu ho na reklamaci, ale holt měsíc starý notebook...
mám tu za 9000,- Kč nevhodnej dárek- našláplej sony
[ Link ]
Za Toshibu se taky přimlouvám, mám 3,5 roku a pohoda, akorát mi teď začal chrčet jeden reprák :( Tak jsem ho zatím odpojil, než se rozhoupu ho vyměnit ;)
zajimave nikdy se my nevypl
Hero: Raději černej,a větší disk.. Ten je docela potřeba..