Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Co na bolavý ramenní kloub?

o Navštíveno 3198x o
o 18.07.2011, 17:29 | Robo
Ahoj,nemáte někdo zkušenost s nějakými doplňky výživy pro klouby?Asi před 2 měsíci jsem si trochu hnul při posilování s ramenem a ta lehká bolest nechce zmizet.Když s rukou nehýbu,tak o tom nevím ani při normálním pohybu.Ale když cvičím bench-press,tak je to cítit a je to docela nepříjemné.Neměl by jste někdo doporučení?Samozřejmě doktor je na dalším místě.Díky

o 18.07.2011, 18:12 | crestik
čas, alpa, lehce procvičovat, ale rozhodně asi né benčem
o 18.07.2011, 18:33 | Robo
crestik:dík,už jsem skoro měsíc necvičil,byli jsme na dovče v Egyptě,jde mi spíš o to,jestli někdo zkoušel nějaký Proenzi,GS Forte a podobný předražený aparáty.Njn,už asi nejsem nejmladší:o)
o 18.07.2011, 19:49 | Rajdlos
taky se mi tostalo 10 let zpatky pretrenovanim, trvalo to pul roku, do dnes to obcas poboliva
o 18.07.2011, 19:52 | Robo
Rajdlos: toho se trochu bojím , asi před 20-ti lety jsem si podvrkl kotník a dodnes to není úplně ono:o(
o 18.07.2011, 19:56 | Rajdlos
Mne do dneska v tom rameni preskakuje, ale benchi to nevadi :D
o 18.07.2011, 20:00 | Pajk
Máš přervaný některý ze šlach, bolí to klidně i rok. Nějaký proenzi nebo GS je k hovnu, sežeň si nandrolon, je na léčbu kloubů a šlach.
o 18.07.2011, 20:02 | Dudelina
Nandrolon :-D
o 18.07.2011, 20:04 | Pajk
Ano má i jiné účinky. :D
o 18.07.2011, 20:05 | 20bad
zajdi za fyzioterapeutem, ten ti jedinej může přesně říct co a jak, já sám jsem ted doma s kotníkem na kterej mi padla motorka, ale mám naštěstí fyzioterapeutku doma
o 18.07.2011, 20:41 | Phitypaldy | Upraveno: 2011-07-18 20:41:59
Určitě sval pořádně prohřeješ a protáhneš před cvičením, že???? Určitě cvičíš s vahou na kterou máš ty a ne tvé ego? A určitě máš dobrou techniku cviku? Až lidi přestanou tohle podceňovat tak jim bude lépe.

A hlavně si musíš uvědomit, že rameno je v zátěži téměř u všech cviků v posilovně.

Nemyslím to zle... já sám mám natrhlou rotátorovou manžetu :-/ kde pomůže jen operace. Prostě jsem si nepohlídal techniku u jednoho cviku a je vymalováno.

A tady už kolikrát kloubní výživa nedpomže
o 18.07.2011, 21:08 | tomi666
Neuděláš s tím vůbec nic, na doplňky se rovnou vyprdni, sama lékarnice mi řekla, že vše je třeba brát delší dobu aby se ti to začalo ukládat v chrupavkách, kloubech apod..jelikož sám liftím, tak tyhle problémy moc dobře znám, pomáhá jedině prohřívat, nepřetěžovat a pomalu rozhýbavat. Jinak nejsem zastáncem žádného předtréninkového protahování, pokud nejsi nějaký karatista apod tak je to k ničemu. Už jen tím, že začínáš na menší váze a pokud dodržuješ techniku, tak svaly dokonale zahřeješ i protáhneš. Jinak doporučuju začít cvičit kloubní rotátory, na netu info najdeš, pokud jsou oslabené což jsou u 90% fitness cvičenců, tak tyhle problémy jsou pak hned. Stačí při výtlaku mírně jiný pohyb a je to tam :D já se jen směju, když vidím paka co si naloží na bench nebo jiný cvik a pak se pod tím kroutí jak žížala :D Jo a rozhodně bych to nepodceňoval, neb v kloubu se ti to může i všelijak zanítit, můžeš si to nesprávným tréninkem ještě zhoršit a pak už je jenom operace.
o 18.07.2011, 21:10 | tomi666
a nebo zasypat :D
o 18.07.2011, 22:31 | Luke_288 | Upraveno: 2011-07-18 22:34:38
jen žasnu, jaký jsou tu některý diagnostici, že od stolu poznaj, že zrovna robo má utrženou nějakou šlachu :))
jdu hledat ty rotátory, to mě zajímá
o 18.07.2011, 22:38 | Pajk
A co myslíš, že to tak je? Popsal klasickou situaci.
o 18.07.2011, 22:46 | Luke_288
já nevím, nevidím ho, nejsem doktor, netroufám si tvrdit příčinu. tyhle bolesti mívám čas od času taky (občas záda u lopatky, bedra) a většinou to samo odeznělo a rozhodně jsem nic utženýho neměl. naposled 14 dní zpět jsem si myslel, že mám skříplej sval nebo lehkýho housera, po 3dnech to skoro zmizlo. myslete si o tom co chcete, ale pomáhá mi taková dečka s nadrceným mramorem, jeden doktor to má patentovaný.
o 19.07.2011, 07:34 | Arnie_one
Robo:
Opravdu ti pomuze jen klid, me se to stalo opet u benche pred 14 dny, od ty doby sem na to nesahl. Predtim se me to stalo v unoru a nesahl sem na nej 2 mesice a bolelo i vse kolem. Limitovalo to dalsi partie.
Velmi opatrne, at se ti neco neurve, nejaka operace, je to posledni kam jit :(
A klasika mazat Voltarenem, atp.

Phitypaldy:
No tohle neni o egu, ale o tělu, me se to stalo uz 3x. I vzdy pravy prsni sval, natrzeni svalu od slachy. I telo ma sve limity.

o 19.07.2011, 08:14 | Robo
Ego v tom fakt není,cvičím jen doma a nikdo se na mě nedívá:o)Něco pravdy asi bude na těch rotátorech,pěkný čtení o tom je na ironfactor.cz , asi je to chce fakt posílit.Když si bez činky zkusím simulaci "Kubánských tlaků" tak mi lehce křupe v obou ramenech,ale nebolí to.Pravda je,že jsem to zkoušel po probuzení.Jinak díky všem:o)
o 19.07.2011, 12:42 | Borik2
měl jsem podobné potíže každou chvíli, vlastně furt mám :-D a používám Hyalgel Plus nebo Forte, a to po dobu 3 měsíců (1 balení cca měsíc) a hodně se to zlepší, skoro to i zmizí. Jen si pak hnu zase s něčím jiným ...:-))
o 19.07.2011, 13:23 | muSlim
Prestať honiť :-D
o 19.07.2011, 13:29 | Phitypaldy
muSlim: to rikam, ze rameno je zatizeno temer u vsech ,,cviku,, :-D

o 19.07.2011, 13:29 | Dudelina | Upraveno: 2011-07-19 13:30:14
Proto už jsem s těžkýma váhama přestal. Sem byl furt dojebanej -zápěstí, rameno, záda. Tak radši jedu procítěně a pomalu.
Sice to není už na nějaký objemy, ale jsem zdravej :)
o 19.07.2011, 14:13 | JuiGin
Všechno tu bylo řečeno.

Za mě, je to tak, jak píše 18.07.2011, 20:41 Phitypaldy
Ono vůbec když zkoušíš tlaky po probuzení a že v tobě křupe, co čekáš ?! :D
Si do toho strašně hrr a chceš to hned, i když si to nepřipustíš.

Když jsem začínal .. přiznám, že jsem rok minimálně cvičil špatně a až pak si troufám tvrdit, že jsem začínal vědět co je technika.
Nevím co je lehká bolest, ale hnout si s ramenem a pak přestat na měsíc a pak začít znovu si myslím, také není dobře. Cvičil bych dál s rezervama a zaměř se také na okolní svaly ramene. Nevidím tu při čem se Ti to stalo, jen při čem Tě to bolí. Zkusil bych víc cvičit s jednoručkami než s tyčí. Najdeš svaly o kterých nevíš.
o 19.07.2011, 17:05 | Robo
muSlim:taky mě to napadlo:o)

Dudelina :co jsou to těžké váhy?Třeba ty se kterými udělám 8 a méně opakování?

JuiGin: woe,jaký tlaky po probuzení?To už ani nesmím hejbat po probuzení rukama? :o)
Stalo se mi to při benchpressu s obouručkou,jinak jsem jel jeden den s velkou,za 3-4 dny s jednoručkami.Jinak já jsem začínal asi před 20ti lety po dozorem instruktora,takže jsem neměl čas si vytvořit nějaké špatné návyky.Přestal jsem proto,že jsme byli 14 dní v Egyptě a když jsme přijeli,tak jsem dostal po 5ti dnech angínu:o(
o 19.07.2011, 19:27 | Arnie_one | Upraveno: 2011-07-19 19:29:10
To sou komenty :)

Těžká váha je 200 na bench :) a při tom se to stalo mě.

Bohužel pokud chceš mít nejakej progres, musíš přidávat, jak jinak chceš docílit, aby tělo dělalo progres dál ?

Robo to se prostě stane, dávej bacha, chvilku pauzu a začínej pomalu. Vynech bench a delej pek dek, a jendoručky, prostisměrky a na rovnej bench se nejakou dobu vy... . U jendoruček se mě to nikdy nestalo. Jen u VČ, tam si myslím, že je problém v tom, že obě ruce drží jendu tyč, tudíž to má vliv na rozložení hmotnosti na každou ruku.
o 19.07.2011, 21:30 | Robo
na velkou osu naložím max.70kg,víc železa nemám:o)

Jednoručky mám 25kg,tak s těma snad chvilku vydržím.Jinak je asi pravda,že u tý velký nemá ramenní kloub takovou volnost jako u jednoruček.

Včera jsem dobral antibiotika,kdy myslíte že je rozumný začít s aktivním pohybem?
o 19.07.2011, 21:34 | Dudelina
Těžká váha je ta, kterou už přestáváš mít pod kontrolou, selhává technika, začíná cheating atd.

Kdybych si dal 200 na bench jako Arnie, tak mi zajedou ruce pod lavičku :-D

Pro mě byla těžká váha kolem 170kg mrtvola, kdy sem vždycky myslel, že mi prasknou záda :) Teď už jsem ji omezil.
o 19.07.2011, 22:07 | Robo
to jo ale po kolikátým opakování? Když budeš dělat bench s 10kg,tak se po pár desítkách opakování dostaneš taky k cheatingu :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3268 sekund.