Navštíveno 907x

18.07.2011, 11:10 |
JoPi | Upraveno: 2011-07-18 11:11:16
Zdravím AHC , chceme jet s přáteli na dovolenou v Čr jenže z googlu vyjíždí takovejch variant že si fakt nemůžeme vybrat , první varianta je Rozkoš ale nechám si rád poradit i od vás kde jste byli a klíďo něco doporučili.Jde nám o autokemp a jelikož chatky jsou už většinou rezervované tak preferujem stan.Díky za rady .

18.07.2011, 11:18 |
hanzz No, to záleží, co si od té dovolené slibuješ. Jestli jsi turista, máš rád památky, nebo ti jde spíš o koupání, případně jestli tu dovolenou chceš strávit u kiosku :) Taky jestli se chceš v tom kempu v noci vyspat, nebo chceš až o rána pařit a podobně. Taky bys měl vědět, jaká část Čech tě vlastně zajímá.

18.07.2011, 11:26 |
BadyS vřele doporučuji autokemp frenštát pod radhoštěm...vedle je aquapark, kousek na radhosť, pustevny atd..

18.07.2011, 11:32 |
JoPi Hanzz : No rozhodně i nějaké výlety dál mimo brány kempu a kiosku :) neřikám že každý den na tůru bude to i o grilování ale zajímají mě i památky Čr a o lokalitu mi až tak nejde hlavně aby tam bylo hezké prostředí , koukal jsem na pískové jezero u Chomutova a to fakt né, je to až moc u města.

18.07.2011, 11:58 |
hanzz Minulý týden jsem byl tady
[ Link ] a bylo to celkem v pohodě. V okolí je jak přírodních tak historických zajímavostí dost, koupání na rybník ujde, kemp je to spíš rodinný, tak tam byl i docela klid, restaurace docela slušná, sociálky taky.

18.07.2011, 12:24 |
pali Po vcerejsi navsteve doporucuju camp Merkur, Pasohlavky.
[ Link ] Vcera jsem se byli jenom koupat, ale planujeme,ze se tam vratime na par dni. Sportovni vybaveni dostacujici, v okoli je toho k videni spousta...