Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: problém s notebookem co s tím ?

o Navštíveno 873x o
o 18.07.2011, 09:58 | Paczqo
Před asi 20ti měsici jsem kupoval přítelkyni novej NTB HP ProBook 4510s, ntb fungoval celou dobu perfektně bez jediného problému ale poslední týden se začal objevovat problém kterej netuším čím by mohl být ale jedná se o to že na baterku běží v pohodě ale když je napojen na zdroj tak po uplném dobití baterie nebo po nějakém čase se z ničeho nic sám vypne, nejde zapnou a po vytažení kabelu od zdroje stále svítí dioda napájení. jediné co vždy pomůže je bud vytáhnout kabel a počkat než ta dioda zhasne nebo vytáhnout zdroj vycvaknout a znovu nacvaknout baterku a notebook zas šlape. Notas je sice v záruce až do listopadu ale vzhledem k tomu že na něm potřebuje přítelkyně kvuli blížícím se státnicícm pracovat rád bych řešení zaruky ještě chvíli nechal u ledu takže bych chtěl poprosit zda někdo neví čím by to mohlo být a případně zda to nějak nejde řešit v domácích podmínkách ?
prvni co mě napadlo bylo že je tam hodně prachu a přehřiva se takže jsem vystřikal dva spreje stlačenýho vzduchu aby to co nejvíc vyčistil ale nepomohlo to a dal už mě nic nenapadá.

o 18.07.2011, 10:44 | koren
opravou DIY prijdes leda o zaruku.
podle popisu to bude neco s nabijeci casti - to nemas sanci opravit. takze reklamovat...
o 18.07.2011, 11:14 | tappaja
Tipoval bych baterka, stahni si na HP utilitku battery check a projed to.
o 18.07.2011, 11:16 | maresk
zkus mu sebrat baterku, je možný, že je KO, pak by se to i mohlo chovat takhle :-), jinak jako koren
o 18.07.2011, 11:17 | Paczqo
Ok zkusím to a uvidime, no na baterku to za celou dobu co ho ma jelo snad maximalně 3x jinak je to pořád jen na zdroji.
o 18.07.2011, 11:25 | maresk
jestli to jelo jen 3x na baterku, tipuju, že ta baterka je na 80% KO - HP baterky na tohle umírají :-(
o 18.07.2011, 11:27 | Paczqo
no koukal jsem stojí asi litr do toho nova takže naštěsti žadna hrůza no byl bych nejradši kdyby to byla ona, nemusi to aspon na reklamaci a baterku bych měl doma ještě dneska
o 18.07.2011, 11:56 | Paczqo
Tak projel jsem to battery checkem při provozu na baterku a jelo to ok ale když se zapojil zdroj tak to zahlasilo chybu dobijení
o 18.07.2011, 12:02 | zipp | Upraveno: 2011-07-18 12:03:31
.
o 18.07.2011, 12:58 | MiniMike
Paczqo: mam ten samej notebook a delalo mi to same... nechal jsem to plavat a ted uz je ko baterka, nabiju ji max tak na 40%... zatim s tim valcim, ale uz me to rozciluje...

bohuzel na baterku je jen rok zaruka :-)
o 18.07.2011, 13:39 | jasisoft
vyber baterku a pusti notas bez nej, len s pripiojenym zdrojom. pokial to pojde ok tak je to skratka v baterke. bohuzial, ako pisali nadomnou, hp baterky dost odchadzaju a trpia na "setrenie"....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.318 sekund.