Navštíveno 1425x

Par poznatku pro nekoho kdo by se tam chtel trebas nekdy vypravit.
Byl jsem v Stock on Tees - vsude tam maji napsano Stockton a pak v Newcastle.
Prvni sok, kdyz clovek vleze do auta, tak volant je nekde jinde :D
S tim se pocitalo ale stejne je to divnej pocit, sedel jsem jako spolujezdec celou dobu a prvni den jsem se vzdy malem priposral v krizovatkach a zatackach :D :D
Nez si clovek uvedomi ze jezdi jinde atp... silenej pocit, furt jsem slapal na brzdu :D :D :D
Jinak silnice v celku paradni, zadne diry a ani moc velke zaplaty atp cili v celku slusne.
Ve mestech docela cisto a vsude same kytky, na vesnicich jeste lepsi poradek, vsichni nadherny travniky a same kytky kolem domu.
Jinak ty jejich cihlove domecky jsou moc pekne, jak je jeden vedle druhe stejnym stylem, stejne upraveny.
No jinak k jidlu... jejich typicka snidane se da, zato jejich obedy ee, neznaji zadnou polevku a druhy chod, prevazna cast jich obedva nejaky sendvic ci bagety. Tot vse k jejich obedu.
Ale zase zato jejich vecere... to jsou porce az to neni hezky.
Pak se nedivim, ze jsou tam vsichni asimetrickeho tvaru (asi metr na vysku a asi metr na sirku) :D
Jak muzi, tak zeny... A asi je to ani nijak zvlast nesere jsem koukal. Kdyz uz byl nejaky normalni chlap, tak mel u sebe takovou koulicku...
A jejich styl oblekani ani nebudu komentovat, ci to ze jsi kazda druha bere podpatky a ani na tom neumi chodit :D Chodej tam na tom jak kdyby meli v .......... :D
Takze fakt zlaty cesky a slovenky :)
K hotelum neni asi ani co vytknout, sice je to docela draha sranda ale co clovek ceka cca jedna noc 75liber v 3 *** a 85liber ve 4 ****. Snidane typu CO SNIS, TO SNIS, tak je za cca 12-14 liber v tech hotelech.
Ale zase se mi libi, jak jsou vsichni vsude v restauracich a obchodech hodni, slusni a zdvorili a nejspis se tam ani nekrade, protoze kde tam vsude nechavaji odlozene veci, penezenky atp to clovek nechape a u nas uz by je nemel :)
Jinak k autum, co jsem se bavil s vicero lidma tam, tak cislo 1 v autech tam maji VW spolecne s AUDI, prej tesne za nema je hned SKODA a pak jsou tam francouske znacky.
K tem skodovkam, jsem se docela i divil, kdyz vim jak si oni o te znacce delali strasnou sradnu a vysmivali se ji donedavna.
A ted? Skoro neni chvile aby jste ji tam nepotkali, prevazne oktavky.
A temer 90% taxikaru maji Skoda Octavii 2. A kdyz jsem se ptal proc, tak rikali ze to neni sice nejlevnejsi ale ze jsou kvalitni, vydrzi a hlavne se potom strasne dobre prodavaji, ze si drzi svou cenu. Docela jsem cumel. A nova Octavia 2 tam vyjde na 10990liber coz je cca 308 000,- Kc takze se fakt potom neni cemu divit. Vzhledem k jejich platum.
Pak jsem nahazim nejake fotky az mi pujde wifina :)
Predem se omlouvam za chyby v textu a gramatice kdyztak :)
Zrovna zítra tam odjíždím, ale po kempech. Z toho levostranýho řízení mám taky bobky. Hlavně třeba na nějaký úzký, kde člověk apriori uhejbá do prava :)
Nicméně tuhle -
[ Link ] parádu jsem si hodil do iterenáře :)
A vsiml sis ze tam nemaji kanaly na ulicich? :) ostatne jako skoro nikde v evrope/svete ...
Proffesor_W: maji alespon v Newcastlu ano. Zrovna jsem na to cumel a byla tam voda ikdyz to bylo z kopce, nejak jsem to nepobiral no...
shamania: je to sok kdyz jedes do zatacky v druhem pruhu a proti tobe leti kamion :D A nebo ty kruhace... silenost :)
Aneb ako šiel Knightey prvýkrát za hranice ČR :-))))
2muSlim:
....taky mi to tak přijde :-)
No já když byl poprvé kamionem v GB tak ne jednou jsem si málem promelíroval trenky :-D
Asi se tam nekrade, LOL! Tak to by jsi teprve koukal, jezdil jsem do GB kamiónem asi 4 roky a tam se tak krade, že se o ti o tom ani nezdá. Je tam samá pakáž černá jako tady, přistěhovalci a azylanti a tam se pane loupí! ;-)

17.07.2011, 12:11 |
Syrup jako muSlim..

17.07.2011, 12:17 |
JR Muslim na to kapnul

17.07.2011, 19:04 |
FSAL tak znova, sice se u tebe opakuju, ale koukam, ze to vubec nevadi :-)
pise se: kazda zenska SI bere ..., ne jsi, to se pouziva treba ve spojeni ze ty JSI negramot :-)
pise se: pak SEM nahazim ..., jsem se pouziva zase ve spojeni, ze treba budes rikat "ano, JSEM negramot" :-D
je to narocny ta cestina :-)))
mzSlim: poprve za hranice tezko ale poprve v UK ano.
haskyvr6: aha, to je mozne
FSAL: oki pane ucitel a zbytek nebudu komentovat, pac by to bylo neslusne a na takovou uroven jsem jeste neklesl ;)
Jinak kdo nechce cist, nemusi. Clovek nikoho nenuti ne?
Spis to ma byt jen pro zajimavost a ne zadny pruvodce atp.
Hej slečno! Zas tak si to neber ;-)))
Já byl v UK asi čtyřikrát a pokaždé mě překvapilo, jak neuvěřitelně hnusné ženy tam mají. Ale fakt neuvěřitelně. Průměrná Angličanka je zrzavá, třicet kilo nadváha (nebo naopak bulimička), hrozná (ale fakt hrozná) držka a k tomu ven vystrčený tanga a tuky, který lezou všude. PEKLO NA ZEMI! Jestli v ČR je dejme tomu 10% krásných holek a 40% "v pohodě" holek, tak v Anglii je 0.01 krásných holek (au-pairky z Evropy) a 1% "v pohodě" holek (neviděl jsem je, ale existovat snad musí).
Normálně jsem jeden den strávil procházením města na jihu Anglie (někde u Southamptonu) a za celý den neviděl ani jednu holku, za kterou bych se aspoň nestyděl, kdybych s ní šel na rande. Navíc oni mají takové divné asymetrické obličeje, spousta z nich vypadá jako mentálně postižených, i když nejsou...
heh, na prvy krat v anglicku pekny clanocek, ale trosku poupravim. Nie vsetky anglicanky su skarede, je kopec peknych, treba len vybehnut vecer do nejakeho klubu a to by si mal inu slintacku..... jedlo - na obed maju bezne varene veci, ale pre nas z inych krajin moc nejedle humusy..... :-)))
na jazdenie sa da zvyknut, dokonca mne osobne to vyhovuje viac ako jazdenie u nas, je to pre mna prirodzenejsie.
ubytko sa da aj ovela lacnejsie zohnat na porovnatelnej urovni, a popularne je hlavne bed&breakfast, kde mas ranajky vo forme bufetov alebo svedskych stolov uz v cene.
btw. ked som bol naposledy v uk - minuly rok, tak boli v mode ruske kozacky alias take captave chlpate cizmy a tie trubky to nosili aj v lete :-)))
v auguste sa chystam na cca 1-2 tyzdne do uk pozriet starych znamych tak dufam, ze sa aspon upravy to pocasie. inac v uk som zil nieco vyse 2och rokov a stale rozmyslam ci sa vratit alebo zostat tu v SK. Uz len nissan silvia s15 je motivacia ako svina.....
Musim souhlasit s Mr.Scullym, tak hnusny zensky jsem nikde jinde taky nevidel, z tech par hrstek peknych byly cernosky a dve cesky. Pak se neni cemu divit, ze anglani jezdi k nam kalit a nahni tady kazdou sukni.