Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vraceni zbozi ALZA

o Navštíveno 4823x o
o 15.07.2011, 09:43 | ACEMajky
Zdarec, urco zde ma nekdo zkusenosti s vracenim zbozi na alze, tak se chci optat

Pred dvema dny mi kolega zakoupil v alze GAMEPAD:
[ Link ]

bohuzel me nenapadlo, ze gamepad od geniusu bude takovy smejd, ze misto aby s nim slo plynule ovladat hry (auta) tak hodnoty pri naklonu kloboucku skackou skokove
Dodam, ze sem nechtel zadny drahy gamepad, mam to k noutasu kdyz nekde budu na cestach a budu se nudit, at si muzu neco zahrat, ale nenapadlo me, ze bude takhle nepouzitelnej....

Cili, kolega to objednal pres web a vyzvedl v Liberci (kde jsou pry mili a ochotni jak vosina v zadku...). Na strance ALZA.cz pisou, ze se jim ma zbozi nejdrive donest na servisni oddeleni k posouzeni a bla bla bla, tak mi de o to, jestli to ma vubec smysl resit - chtel bych to vymenit za nejaky drazsi s doplatkem...

Ale proc to vubec resim, na fakture neni uvedeno, ze by to bylo objednano pres web a dokonce tam ani neni vyplneni zakaznik + jedine co tam je platba: TE Terminalem (predpokladam, ze to bude nejaky ten jejich automat na prodejne v kterem se da platit kartou)

Diky za jakekoli info

o 15.07.2011, 09:46 | ACEMajky | Upraveno: 2011-07-15 09:46:41
Jeste dodam, ze v alze sem nikdy nenakupoval (jen pres web), takze jak to tam chodi znam jen z doslechu, zde foto faktury, ktera nema ani podpis na sobe...

foto k příspěvku  od ACEMajky

o 15.07.2011, 09:47 | madmaik
urcite tam zajdi,strhnou ti nejakou castku za to ze je rozbaleny a pak si muzes jit koupit jiny.uz sem takhle v alze vracel.
o 15.07.2011, 09:52 | Yawor
nejen alza, kdekoliv jinde :

[ Link ]
o 15.07.2011, 09:55 | Paczqo
stejně jako madmaniak v alze uplně bez problému nedavno jsem takhle vracel myš ktera mě moc nevyhovovala.
o 15.07.2011, 10:04 | ACEMajky
ok, cili i s touhle fakturou, kde neni poznat, ze je to objednany pres web - vemu fakturu, zbozi, zajedu do Liberce, nejaky typka odchytnu, dam mu to, reknu co a jak a vyberu si jiny zbozi, kartou na terminale zaplatim a hura - respektive nej objednam pres web (vzit s sebou noutase a mobilni inet, at je to pres web a muzu pak zase vratit) - nebo muzu vyuzit nejaky ty jejich terminaly - pútam se jak kokot,a le nikdy sem v alze nebyl...
o 15.07.2011, 10:23 | Harryp
No myslím, že než tolik textu zde kolem toho, bys máknul, tak si vyděláš více než stojí samotný gamepad :-) Jinak bych řekl, že se gamepad právě z důvodu co píšeš ani na auta nehodí :-)
o 15.07.2011, 10:27 | ACEMajky
Vis jak, nei to o penezich,ale neco zjistit, kdyz nevim, nebojim se optat - proto tolik textu...

Nechci to primarne na auta, na ot mam volant, jen nouzove, na PS2 sem to pouzival a celkem to slo
o 15.07.2011, 10:44 | ACEMajky | Upraveno: 2011-07-15 10:45:22
Jo nehlede na to, ze mi rekni, jak si mam maknout - tomu textu sem dal tak 5minut, za tu dobu 200,- nevydelam, ani za hodinu 200,- nevydelam - samozrejme, otravuju tim ostatni, ale je to ciste na jejich dobrovolnosti mi odpovedet, za coz jim dekuji a podekoval sem uz v prnim prizpevku - dotazu

Jinak pro tve info, mam 2 zamestnani, takze si myslim, ze makam dost a nejsem rozhazovacnej, penez si vazim, proto se radeji informuji na moznosti

Nechtel sme to tady rozmazavat,a le hold proste vzdy se najde nekdo, kdo odpovida na neco jineho, nez na co byl dotaz (to delaji vetsinou neznejsi pohlavi, ze odpovidaji na neco jineho, nez na co se jich clovek opta) :)

Nic ve zlym
o 15.07.2011, 10:50 | Rudi
Je to jak psal madmaik, jenom přijdeš s fakturou, on si ten gamepad zkontroluje, strhne ti možná 20% za rozbalení a buď ti můžou vrátit prachy nebo si na místě vybereš něco jinýho.
Pro tebe asi nejlepší, ať ti buď pomůže s výběrem nebo si tu objednávku udělej doma, vezmeš si sebou číslo zakázky, který zadáš do automatu a v reklamaci si necháš jenom vrátit prachy...
o 15.07.2011, 11:18 | ACEMajky
ok, diky, to zni rozumne (pokud tam budou trochu ochotny) :)
o 15.07.2011, 22:44 | maresk | Upraveno: 2011-07-15 22:45:08
nedávno jsem si na centrále v praze kupoval držák do auta Haicom, noha s přísavkou super, ale vanička na telefon k houbelesu-blbě se tam telefon dával a druhak byl problém s tím, že část držáku tlačila na tlačítko foťáku, takže jsem to zabalil zpátky do krabky, druhej den tam zajel a po cca 15 minutách čekání mi to bez problémů vzali zpět a vrátili komplet peníze, takže vrácení v pohodě.

Pokud to chceš vyměnit za jiný gamepad s doplatkem, tak myslím nebudou dělat problémy :-)
o 15.07.2011, 22:51 | m.j.
cca 2 roky zpět jsem koupil zboží, byl to dárek, obdarovanému nevyhovoval, tak jsem to jel vrátit, bez problému vratili peníze, ani se na nic neptali, žádných 20% dolů, dostal jsem zpět vše
o 17.07.2011, 08:43 | Harryp
Dal jsem tam smailíky, ale co už. Ale potom co jsi napsal dále usuzuji, že ještě přidáš další post s tím, že Ti sebrali nějaké kačky a nevrátili Ti plnou částku...

Jinak k věci, jestli Ti jde o to, že když nakoupíš přes eshop a chceš využít 14 denního odstoupení od kupní smlouvy atp. Tak už jen z druhého řádku na faktuře vyplývá (při účtování poplatku za doberečné eshop) , že jsi nakupoval v e-shopu. A divit se, že máš zboží nejdříve donézt na servisní oddělení oné firmy...no nevím, ale příjde mě to logické, že se na dané zboží chtějí alespoň podívat :-)
o 18.07.2011, 07:20 | ACEMajky
Harryp - sorry, smajlika sem prehledl a rozhodne mi nebude vadit, kdyz si nejaky kacky strhnou - jak sem napsal, penez si vazim a nevyhazuju je horem a dolem, sem ochoten si priplatit, problem je, ze ani u gamepadu za 600,- nevis, zdali to nebude uplne stejne...

Pride ti logicke, ze to mam nejdrive zanest - me ne, prece s tim nepojedu do Prahy - oni tam pisi na servisni oddeleni, coz v Liberci (kde ot bylo zakoupeno) neni - ale uz mi odepsali, staci poslat postou, dneska tam zajedu
o 18.07.2011, 07:53 | ACEMajky
Tak sem objednal toto, snad neslapnu podruhe vedle:
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3029 sekund.