Navštíveno 1110x

Zeptam se mistnich AV maniaku:
Dostal jsem darem starsi domaci kino Pioneer-DSC 303.
Sice to pred 6-7 lety bylo spicka s prodejkou kolem 20ti fiku ale dle toho co jsem vygoogloval to jeste nepodporuje DivX,avi a podobny srandy zkratka si na tom krom origo DVD asi nic neprehraju.
Jsou nejake programky jak stahnuty film vypalit na DVD-RW aby to tenhle staricek vzal?
Popripadne jestli do toho jdou i zamotat titulky?
Nutno rict ze jsem to jeste nezkousel,ale asi to nepofacha...
Diky za info.

14.07.2011, 19:30 |
MiniMike | Upraveno: 2011-07-14 19:31:04
DVDFab Platinum :-)
a umi to i implementovat titulky ze souboru :-)

14.07.2011, 21:51 |
sotek pouížíval jsem ConvertXtoDVD, taky to umělo titulky.
Diky za info. Zkusim pohledat patricne programky a klice :-)
Jakmile me to prepalovani zacne stvat poslu ho za par stovaku do sveta.
já mám "DVD Flick" a ten převede do dvd snad každej format co znam ;) nebo "Allok avi"
Mno tak jsem zjistil ze ten prevod mi na notesu trva cca + hodiny + vypalovani tak na to prdim a poslu tu sestavu do sveta,treba se nekomu bude hodit misto HIFI veze bo na chalupu... :-(
Uz jsem to hodil na aukro
[ Link ] Strelil jsem 16 stovek. Nevim odkud jsi,ale Zlin,UH a Brno dovezu gratis. Na postu se mi moc nechce,jen ten DVD prehravac vazi bratru dobrych 10kg.
Kdybys mel to chtel a domluvili bysme se na preprave,dej vedet. Aukci stahnu.
Na aukru dostaneš určo více;) Máme studentský byt v Brně,tak jsem myslel jen tak na hudbu,ale tolik za to nedám :)
Myslis ze to je moc?
Mno jako DVD je to dnes pro moderniho cloveka skoro nepouzitelne,ale na hudbu porad staci. MP3 to umi....
Navic za ty lowe zadny stereo ani nic jineho v tyhle kvalite nekoupis.
Jinak nasel jsem nejake clanky na NETu ze tahle sestava dostala nejakou cenu jako nejlepsi sestava domaciho kina do 20.000
V te dobe mela prodejku kolem 19k.
Mno nebudu premlouvat,do Brna jedu dnes vecir a pak asi zase za 14 dni tak kdyby jsis to rozmyslel a treba se sabnul se spolubydlicima dej vedet.
Kdyby se ti to nedařilo prodat,tak to za 500 vezmu :)
Za 500 si kup budik s radiem.
S troskou stesti to bude stereo :-)
:D:D:D
Byl to samozřejmě vtip,jen jsem se koukal,že na to nikdo nepřihodil...
Mno von se nekdo najde,zatim bude drazdit sousedy :-D

26.07.2011, 09:05 |
AR nějak mi uniká ta vyvolávací cena. když to chceš prodat za 16kil tak proč si to nedal na kup teď? když to chceš dražit tak proč si nenahodil třeba to pětikilo???
2AR: Je to na aukru s vyvolavackou za 1600.
Kdyz to nekdo bude chtit za 1600 tak prihodi. Kdyz bude jediny bude je mit za 1600.
Kdyz se najde nekdo jiny co da 1700 tak ho prehodi.
Zkratka klasicka aukce. Co je na tom k nepochopeni?