Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dotaz..dopravní značka

o Navštíveno 843x o
o 14.07.2011, 18:58 | dolph
zdar.. mam takový dotaz co mi asi nedá spát.
Pracuju asi 200m od místa kde se koná Colours of Ostrava. Tím pádem jsou všechny okolní silnice zavřené. ALE zkusil jsem štěstí u jednoho městského policajta jestli mě náhodou nepustí projet k firmě abych nemusel objíždět cca 5km kvůli půl kilometru. Stál u značky zákaz odbočení. tak jsem se ho ptal a on tam něco o zákonech atakdále,ale pak řekl že když tam je JEN zákaz odbočení tak do ulice vjet můžu v pohodě. jinak by to bylo kdyby tam byl zákaz odbočení a pod tím ještě zákaz vjezdu. hm nechápu.. vždycky jsem si myslel že když je zákaz odbočení tak nesmím odbočit a ani vjet. a podle šerifa to tak není :-/
vyzná se někdo?

o 14.07.2011, 18:59 | Proffesor_W
dej policajtovi dejchnout
o 14.07.2011, 19:09 | Phitypaldy
Zákaz odbočení a zákaz vjezdu jsou dvě rozdílné značky a situace... Zákaz odbočení do té ulice může být jen s jedné strany přilehlé komunikace a z druhé tam třeba klidně můžeš. Jestli to teda dobře chápu?
o 14.07.2011, 19:12 | dolph
značka zákaz odbočení byla na obou stranách silnice..
no myslel jsem si že je to hovadina, ale tak vjel jsem tam :)
o 14.07.2011, 19:16 | Phitypaldy | Upraveno: 2011-07-14 19:16:40
Tak pokud byla z obou stran tak bys neměl :-D ...ale když si dostal požehnání tak ,,no stres,, :-)
o 14.07.2011, 19:48 | dolph
zkusím to tam i zítra tak uvidím jestli tam nebude nějaký jeho kolega a poptám se znovu :)
o 14.07.2011, 21:12 | HIGHTOWER
To spíš myslel tak, že se to dá projet a že se tam třeba něco děje (jezdí), tak proto. Při zákazu vjezdu jde o to, že tam třeba dělají něco a ty by ses jim tam pletl apod. Předpokládám, že šlo o dočasné dopravní značení.
Obojí tedy myslím jen ohledně té akce, jinak samo u trvalé značky tam prostě nesmíš odbočit. Ne že nemůžeš, to můžeš, ale můžeš dostat flastr :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3044 sekund.