Navštíveno 908x

Čaute,koupil jsem tento retro-mobil,a na displeji je obrázek,nebo nápis,asi od předchozího majitele.Rád bych ho dal pryč,abych tam měl normálně operátora,ale prostě už nevím jak,jestli to vůbec jde.
Telefon je původně od Eurotelu,když tam fouknu Vodafone,normálně píše Vodafone.Když tam dám O2,mám na displeji obrázkonápis jakýsi PRŠALA.
V nastavení nic není jako displej atd.Dík za rady:-)
ty jo tusim ze se to nastavovalo nekde v nejakym profilu? zkusit nekde sehnat manual v pdf :))
Co si tak pamatuju, tak tohle se netýká přímo telefonu, ale operátora. To je přesně vidět na tom, když prohodíš simky, tak to tam neni. Ale jak se to sakra jmenovalo? Něco jako čistící logo nebo tak něco, ale obávám se, že tohle dneska už nefrčí.
V profilech je vyzváněcí ton,vibrace,zvuk kláves,prostě ten displej tam neni:-)
Jo loga na tyhle telefony už vůbec nemůžu najít:-)

14.07.2011, 13:49 |
party_boy | Upraveno: 2011-07-14 13:50:29
To co popisuje madmaik bylo třeba ve 3310kách apod. Mohl sis nastavit logo profilu ( po chvilce ti na pohotovostnim displeji vyskočil nějakej obrázek bez ohledu na operátora) , ale tohle 6210 neumí.
To je staré známe OpLogo. Zohnaj si Nokia Logo Manager a zmaž to s ním. Alebo sprav nasledovné, ak ešte funguje vôbec...
1. Press Menu
2. Scroll to Web
3. Choose Go To Address
4. Enter:
[ Link ] (all in lower case)
5. You will get 'Operator Logo Received'
6. Press Show
7. Press Save

14.07.2011, 13:51 |
sotek Na to byl tuším program Logomanager.
Finta je jak píše party_boy, název operátora je vlastně taky logo.
slim:tak to nebude nic pro mě asi,ja sem jelito na tyhle věci.Dostanu se max k bodu 3:-)

14.07.2011, 14:03 |
sotek koukám že se starej Logomanager dá stále koupit :-)
[ Link ]

14.07.2011, 14:07 |
Pekys co tovární nastavení?
To si myslim, že nepomůže, ale zkusit to může.
Zkus se popídit prostě po klasickym logu O2 nebo Eurotelu. Nebo riskni tohle :-)
[ Link ]
Neuměl by popřípadě někdo doma logo vymazat/přehrát?Za cigárka nebo tak něco.Že bych si udělal vejlet?Okres Litoměřice/Mělník.Díky:-)