Navštíveno 2821x

Neví někdo jakým způsobem je podsvícení tento displej?
Přestalo mi svítit podsvícení stavu KM - displej je to ten stejný jako na obrázku jen menší v budíkách. Jedná se o auto Opel Combo, r.v.08
Případně doporučení na šikovného autoelektrikáře Blansko/Brno, který umí opravit.
Děkuji

Jsou tam zarovicky, respektive jedna, pokud je to v budikach.

14.07.2011, 09:49 |
Augi FBS by měl umět - Vyškov, což je kousíček od nás ;-)

14.07.2011, 10:30 |
FBS žárovečky, Petr ví že jsem šikovnej :-)

14.07.2011, 11:17 |
Augi FBS: To je víc, než jsem potřeboval vědět...
tappaja a augi: Díky kluci :)
FBS: jasná věc že jsi pane mechanik, já jsem si právě nebyl jistej jestli je to řešeno žárovnou nebo nějakým jiným způsobem - pájením jinech zdrojů světla apod, jsem si to představoval asi moc složitě na to že je to Opel :)
Omlouvám se, že se vtírnu se svým problémem:
FBS:
Uměl bys opravit taky polofunkční polodot na Passatu? Za vysokých teplot v kabině jsou písmenka čitelná hůř, některá skoro vůbec. Typicky za slunečného dne, kdy se auto víc ohřeje, pokud šlo slunce přímo na palubní desku, mám 100% jistotu, že polodot nebude čitelnej. Pokud jsou venkovní (a tím pádem i vnitřní) teploty nižší, problém se neobjeví.

14.07.2011, 17:34 |
Augi | Upraveno: 2011-07-14 17:38:31
....

14.07.2011, 18:35 |
FBS PlusOne: Jojo už jsem to řešil na Superbu a nějakých BMW (u BMW není jistota že to vždy jde).
to FBS: jak dlouho by Ti to trvalo vyměnit tu žárovku?
myslim, ze je to tak na pul hodky prace... aspon u Astry G.
tappaja: ja bych to asi zmaknul i sam, ale nemam vubec tucha jakou zarovku a jestli se maji oddelavat rucicky abych se dostal pod dispej nebo je to ź druhe strany a auto potrebuju denne takze stat zkrz oddelane budiky taky nemuzu :-)
Aspon u Astry to byla pohoda, dva srouby pod volantem, sundat stitek co je pred budikama, pod nim sou dva srouby, pak tam byla takova packa, ktea odpojila budiky a byly venku. Zezadu displeje je bajonet, ve kterym je zarovka, ale musis do Opla a koupit si zarovku, je to jeden kus. Ja to mymenil za diodu a bylo to.

pánové tak je venku potvora - ALBA 1,5W 12V mléčná žárovna s paticí :-) zítra zkusím zavolat do Opel Brno jestli ji mají skladem.
Tappaja jakou jsi tam dal ledku, můžeš mi hodit link? Diky