Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Air Banka

o Navštíveno 2141x o
o 13.07.2011, 19:34 | HIGHTOWER
[ Link ]

Co na to říkáte? Já bych docela řekl, že to bude více v pohodě než u kde jaké aktuální banky, jsem zvědav, jak to rozjedou a jak to bude vypadat dále, služby, poplatky apod. Jsem už 3 roky u mBank a naprostá spokojenost :-) ale i tak to pak omrknu :-)

o 13.07.2011, 19:41 | Only_One
Mbank a spokojenost? :-)) a to že ti 4x změní podmínky a z banky bez poplatů je najednou docela zpoplatněná ti nevadí?
o 13.07.2011, 19:52 | HIGHTOWER | Upraveno: 2011-07-13 19:54:37
Jaké poplatky sim tě? :-D Jestli jsem jim za celou dobu co u nich jsem zaplatil tak 100,- Kč tak je to moc :-D
U ČS jsem dával i přes výhodné balíčky na míru a podle toho, co jsem využíval, 250,- Kč HA HA HA :-D Navíc balíčky jsou na ho... neb každý měsíc není stejný, někdy platím více příkazy, někdy zase jiné věci...
Mám x TP, dávám měs. tak 10 příkazů, mám tam inkasa, vybírám tak 2-3x měsíčně z bankomatu, vše platím kartou a jsem v pohodě :-)
A to že u jiných bank mění ceny služeb, balíčků atd. to nekomentuju vůbec raději :-D
o 13.07.2011, 19:56 | Only_One
Jde hlavně o princip. Jejich mega vstup na náš trh a teď to je úpně jiná písnička.
o 13.07.2011, 19:56 | madmaik
jo sice neco zpoplatnily,ale me jako normalniho uzivatele,kterymu tam pride +/- 20000 mesicne,z toho 15 vybere najednou a 5 zaplati prevody,tak me ucet vyjde na 9kc za jeden vyber z bankomatu :) takze ja jsem spokojenej s mbank.
o 13.07.2011, 20:00 | Only_One
No tak začalo to - snížení úroků na spořících účtech, změny sazeb půjček, zavedení plateb na účtu bez poplaků, zrušení zadarmových výběrů - respektive s omezením. Já nehodlám bance za to, že ji svěřím peníze platit. Ani těch 9 korun :-)
o 13.07.2011, 20:53 | muSlim
Tiež ma to zaujalo ale čiste len zo zvedavosti, je za tým Kellner, tak som zvedavý čo z toho spraví. Inak som už 11 rokov NADMIERU spokojným klientom RB, ex-eBanky, exexExpandia Banky :-)
o 13.07.2011, 21:07 | Aegis
já jsem od Mbank musel utéct.

1) nedali se vkládat peníze na pobočce
2) nepřímají platby ze zahraničí (nemaji IBAN)
3) i po desátém vyplnění formuláře o pujču se mně nikdo neozval.

AirBank by mohla být jiná, nejsou to žádní poláci, ale PPF s Kellnerem
o 13.07.2011, 21:08 | El_Vita
a co FIO banka?
o 13.07.2011, 21:14 | HIGHTOWER
1) mi nevadí :-)
2) jo, tohle je průser, navíc když na slovensku mají IBAN
3) hmmm, já když něco chtěl, do 24 hod. se mi ozvali, tak nevím, proč tě tak milovali a kašlali na tebe :-D

Každopádně, když se člověk mrkne na tohle [ Link ] tak jako základy banky jsou dost dobré :-D Uvidíme no, jak to má dotažené už teď předem a nebo jak to budou dolaďovat, což by byla škoda. Každopádně třeba Homecredit jim šlape v pohodě, takže to fakt nejsou béčka.
o 13.07.2011, 21:34 | Luke_288
air bank by měla bejt dost v pohodě, alespoň to říká kámoš co dělá u McKinsey a ty maj slušnej přístup k info.
mBank nekomnetuju, na půl roku jsem jim svěřil prachy na spořící účet, kterej vychválili do nebes, následně x krát sundali %, tak jsem spokojenej u RB
o 13.07.2011, 22:21 | Only_One
já sem nakonec od Mbaňky přešel k Fio. Mají pobočky kde zadarmo vybereš hotovost nebo vložíš. Pohyb na účtu zadarmo, lepší IB. Jen chodí o den déle prachy a není zadarmo výber z bankomatu.

Air Bank - jsem zvedavej jaký model nabídnou. Když mě to zujme nemám problém založit účet
o 14.07.2011, 15:38 | Conan
Only_One: už maj pár bankomatů, kde je výběr zdarma. Jinak já jsem s FIO spokojen, sem tam už asi 3 roky, tenkrát to ještě byla záložna.
o 26.02.2012, 20:58 | HIGHTOWER
Tak kdo už tam má účet, nějaké postřehy k chování, komunikaci apod.?
o 26.02.2012, 21:08 | MaxxT
airbank dobry, jen nejde vlozit do bankomatu vic jak 300 000 najednou a jeste musis mit serazeny bankovky uplne za sebou jak jdou. jinak je to asi stejny jako druhy ucet co mam v postovni sporitelne, tam je taky vse zdarma, pokud nelezes do banky a ovladas to pres internet a vkladas a vybiras v bankomatech ..
o 26.02.2012, 21:33 | Luke_288
Ja mam. To ze musis mit bankovky serazeny jak jdou po sobe je blbost, ja to tak strkam ve stosu zprehazeny a nikdy se nestala chyba.
Banka jako takova dost user friendly, jeden kiks se mi stal, kdyz mi bankomat penize pripsal na sporici ucet a ne na ten na kterej je vazana karta aniz bych to chtel. To me docela vydesilo. Sporici ucet nejlepsi procenta, jsem spokojenej.
o 27.02.2012, 08:18 | BATMAN
Jak to tak procitam,asi taky zmenim...
Uz 10 let jsem u CSOB,snad kazdyho 1/4 roku meni podminky,mesicne jsou vsechny poplatky uz pres 100kc a za ten rok se cosi nasklada....
o 27.02.2012, 08:23 | Daryl (A)
kdo rikal, ze se ze zahranici nedaji do mBank posilat penize ? :)
o 27.02.2012, 08:27 | Daryl (A)
jinak mBank mne taky nakrkla. Sel jsem tam primarne kvuli uroceni na sporicim uctu. 3,5% bylo zajimavych, nicmene kdyz jsem zjitil, ze po pul roce to sundali na 2, po dalsim na 1,1 a aktualne tam snad ani zadnej urok neni, tak to mne sere. Zavedeni dilcich poplatku chapu. Spousta firem si z nich udelalo agregacni banku (bud na prijem tisicu drobnych plateb nebo naopak na rozesilani).
o 27.02.2012, 09:17 | gizmi | Upraveno: 2012-02-27 09:18:50
zajimave:) s manzelkou mame CSOB (manzelka) a Mbank (ja) a NAPROSTA spokojenost. Ona jako studentka ma v CSOB naprosto vse zadarmo a ja jakozto makáč v mbank taktez a kdyz potrebuji penize v hotovosti (platim vsude kartou), tak vybere manzelka a ja ji to zadarmo preposlu. Defakto CSOB mame jen vzhledem k vyberum zdarma a nechavame tam jen neco malo a na vse ostatni mame Mbank :) Skvela kombinace, kdy neplatim za NIC ani korunu..

Jinak sporit penize na uctu = nechapu .. sporim pres fondy a stavebko :)
o 27.02.2012, 09:29 | Daryl (A)
gizmi: z fondu nemas penize dostupne kdykoli a ze stavebka uz vubec. Proto sporici ucet.
o 27.02.2012, 09:33 | gizmi
Daryl: mas pravdu..;) Tak jsem na to nikdy nekoukal - sporeni beru jako dlouhodobou investici a vzdy si nechavam na uctu tolik penez, abych mohl pokryt pripadne problemy.. Ale to je asi rodinou, otec "spori" investici do technickeho zlata, coz nejsou penize dostupne uz vubec defakto..
o 27.02.2012, 09:37 | Luke_288
gizmi: jako Daryl. hlavně garantovaný fondy maj snad ještě mensí procenta než spořící účty a stavebko? kolik je tam % úrok bez omezení výše vkladu?
mě se povedlo vychytat hypoteční zástavní listy, kde jsou 3% garantovaný, ale je to na 3roky, tzn jestli 2,7% a peníze kdykoliv nebo 3% a x let bez peněz? stejně je to směšný, ale lepší než drátem do voka
o 27.02.2012, 10:50 | Daryl (A)
tak optimalni je mit portfolio rozlozene. Nicmene od sporiciho uctu vzhledem k jeho znodnoceni cekam pouze vyrovnani nakladu na provoz bankovnich produktu. Nekterym poplatkum se tak ci tak nevyhnete, sem tam nejaky pojisteni, platba v zahranici ... investice s dlouhodobym vyhledem se samo resi jinak a zajisteni do dalek budoucnosti treba tim investicnim zlatem, ze ? :)

Ale u kazdeho je to stejne. Nez se clovek dopracuje k dlouhodobym investicim (a jakoze vetsina vubec), konci na sporicim uctu, nebo v lepsim pripade na stavebku. I ldyz zrovna stavebko moc idealni neni. Je tam vazba na ucelovost a uroceni taky nic moc pokud chces vetsi obnosy. Stavebko je z principu pro nizsi a stredni vrstvy, nebo jako sporeni pro deti (jednou z toho zapalti akontaci na dozivotni opratku) ...
o 27.02.2012, 12:50 | prohifi.cz
Ja presunul firemni ucet k Fio a jsem plne spokojenej. Sel jsem tam jakozto do banky, kde nebudu platit zadne poplatky a s tim, ze uroky tam budou minimalni ... neco za neco.

Vse funguje presne jak ma a mam pocit, ze se snazi a porad malicko posouvaji dopredu, takze jsem spokojenej.

Je pravda, ze na pobocce neni nalesteny mramor jako v CS, ale jenom jsem si tam zalozil ucet, vyzvednul kartu a vice nepotrebuju.
o 27.02.2012, 13:13 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
mam AirBank uz 3mesice a zatim jen spokojenost
mam ji i blizko a otvitacka 9-21h denne vcetne vikendu a svatku :-)
o 27.02.2012, 14:53 | Mr.Scully
Daryl - já to říkal a klidně to budu říkat dál. mBank slavně vloni povolila zahraniční platební styk (věc, bez které se třeba já neobejdu ani týden) a co bys řekl... chceme si nechat poslat platbu z jedné z největších amerických bank a nejde to. Nemají totiž mBank ve svém číselníku zahraničních bank. Čili to prostě nejde naklikat :-) mBank mi na dotaz poslala seznam tří partnerských amerických bank, ze kterých platby přijímat prý umí, ale to je mi k ničemu, ani jednu z těch tří bank neznám, potřebuju to zrovna z Bank Of America. Takže palec dolů :-/ Je mi jedno, čí je chyba, že svět mBank nezná, ale pro mě je takový účet naprosto nepoužitelný.
o 27.02.2012, 14:58 | gizmi | Upraveno: 2012-02-27 14:59:13
Mr.Scully: pekny.. :( Je fakt, ze k tem v CR mam jeste ucet v Nemecku na zahranicni rychle platby - myslim ze par lidem (me urcite) se to vyplati.. Na dovcu jezdim s DE cestovkou a mesicne platim kolem 3 plateb v DE..
o 27.02.2012, 15:00 | Mr.Scully
gizmi - to je jedna varianta, akorát nevím, jak je to pak s navázáním německého účtu na české účetnictví :-) Nebo samozřejmě mít účet v ČSOB, ČS, Reiffce nebo prostě kdekoliv jinde, tyhle banky zná celý svět, ale zase si účtují za příchozí platbu třeba 300+ Kč, což taky není nic moc.
o 27.02.2012, 17:14 | Daryl (A)
Mr.Scully: ja posilal zahranicni platby na mBank i pred tim, nez mela mBank SWIFT a IBAN.

delalo se to pres CSOB, kde IBAN se zadal CSOB a SWIFT se vygeneroval v nejakem toolu na CNB. Platba svizne dorazila do 3 dnu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3194 sekund.