Navštíveno 1442x

13.07.2011, 11:50 |
nome | Upraveno: 2011-07-13 11:51:32
hledám programátora (objektové PHP) na HPP pracoviště Brno a druhý do Považské B. Slovensko
pokud někdo máte zájem písněte na mail v profilu

13.07.2011, 11:52 |
AR ooo proc si nebyl drive :( i kdyz koncem mesice mozna budu opet free

13.07.2011, 12:06 |
nome hledam od ledna uz su tak zoufalej ze to davam kam muzu :-)

13.07.2011, 12:19 |
AR od ledna? hmm to jsem hledal taky. Co seš za firmu? ;)
Zájem nemám, ale zajímalo by mě, jak dobře se v Brně taková pozice zhruba plus mínus platí?

13.07.2011, 13:02 |
AR Mr.Scully: hodně záleží na zaměstnavateli a lítá to docela slušně, od nějakých 15t hrubka nahoru.

13.07.2011, 13:06 |
CRK AR: to je slušný jo? To je hodně podprůměrný

13.07.2011, 13:08 |
AR CRK: špatně si pochopil větu. "..a lítá to docela slušně" znamená že je tady velké rozpětí a start je někde kolem 15t a letí nahoru až po cca 30-40

13.07.2011, 13:08 |
Daryl (A)
TO je ten problem. Kvalitniho programatora nesezenes a pokud jo, tak chce 50 na ruku. Anebo ti prijde klucina, co si precet knizku od Kotka a opsal 2 priklady.

13.07.2011, 13:10 |
CRK AR: jo tak, ale jestli to jde někdo dělat i za 15...

13.07.2011, 13:10 |
AR Daryl: tak jak kdy, ale 90% firem má nesmyslné požadavky, chce ať programátor umí vše od grafiky, přes kódování, programování až po seo a samozřejmě minimální požadavky na plat.

13.07.2011, 13:11 |
AR CRK: student agency a jejich portál dovolená.cz tam to před půl rokem vycházelo jít hákovat za cca 10-11 čistého.

13.07.2011, 14:08 |
nome | Upraveno: 2011-07-13 14:09:23
podrobněji to tady nebudu rozvádět, jedná se ale o rozšíření týmu který dělá specifický IS. Co se týče platu je to věc dohody a zkušeností daného člověka. takže se dejme tomu pohybujeme v tom rozmezí 20-40+ CZK
podrobnosti mail

13.07.2011, 14:15 |
FanDa aura.cz
?
ja se tu kdyztak taky vtirnu :)
Uz dlouho taky hledam vic lidi.
C++, ASP.NET, Java, C#, .NET ...samo pro kazdy jazyk jine lidi, ne aby umel vsechno. Staci aspon jedno ale PORADNE :)
platove se pohybujeme rekneme vis nez u Nome :)
Taky Brno.
Kdyztak mejl.
AR - tak to je teda hodně hustý, já jsem před 10 lety nastupoval v Plzni na tuto pozici jako totální zelenáč bez praxe za 21 hrubýho.
Co tak teďka pozoruju, tak je to samý hlavní pracovní poměr a brigáda žádná. Co už v dnešní době neletí nabrat lidi jenom na pár úkolů?

14.07.2011, 15:18 |
Daryl (A)
Radeggast: tak to je asi problem. Programator neni skladnik, nez programatora zapracujes do sveho workflow, tak to chvili trva a poradny projekty taky nedokoncis za tyden. Moc si neumim predstavit praci pro programatora na tyden.

14.07.2011, 15:21 |
AR Daryl: tak možná takové ty přicmrdávačky na OS
Mi tu teda nejake "brigadniky" na prazdniny brali, ale praci vymyslet pro ne je blb no. Je to spis takova reklama, ze pak reknou ve skole jak to tu chodi :)
Respektive se aspon otestuje, jestli je zamestnat pak nebo ne :)
Pokud je něco rozběhnutýho, tak je sebevražda brát někoho dalšího...
Myslel jsem spíš ale, že je minimum brigád typu (a teďka to nadhodnotím): Chceme někoho do týmu na naprogramování facebooku, práce: 8h denně, termín předání: 2.9.2011, poté nechceme spolupracovat).
u nás programátor 150 / hod. hrubého kluci - Ostrava
mám jich tu 5 a nikdo si nestěžuje...
taky záleží jestli programuje .NETy nebo php a jakou má kvalifikaci a skill. My hledáme stále programátory a kodéry a neumíte si představit co za lamy tady chodí.
Start tu máme 11 000 hrubého a dorosteš do max 29 000 hrubého. Takže asi tak.
Zkušenosti třeba v NetDirectu - kluci nástup 17 hrubého...
jinak asistentky v konkurenčních firmách 11 hrubého, obchodníci jedou z provizí žádný základ atd...
grafik má u nás víc jak programátor...
bohužel :-/ a nekamenujte mě...

14.07.2011, 17:06 |
Daryl (A)
tak ostrava je neco jineho. Tam o praci nezavadis. Zkus to v Praze :)
tak a ted z jiného soudku. Dnes tu byli 3 koderi na pohovor. Prvni si rekl 11 start, druhy si rekl 17 start a treti si rekl 20 - 25 start.
po hodine jeden z nich nemel vic jak 10 radku kodu, druhy nevedel jak udelat kulate rohy na tlacitku atd...
proste kvalifikovani lidi nejsou a az budou, rad kazdemu dam vic...
Asi tak, pres vstupni test neprojde drtiva vetsina lidi. Ale i tak start 11 je celkem peklo.

14.07.2011, 19:53 |
Lubak S takovým startem je to dnes bohužel na spoustě místech normální. Má to bejt motivace ve formě pohyblivé složky mzdy no.

14.07.2011, 20:53 |
AR hmm tak 11 hrubého bych se teda vysral z vysoka, to bych nepoplatil ani najem a žrádlo....

14.07.2011, 22:14 |
jodua nerikejte, ze v IT jsou takove male platy? ja ted dostal nabidku - mam stredni s maturitou - strojar, mluvim slusne anglicky a 4 roky praxe v oboru a nastup je za cca 35k + benefity. Fakt nechapu ty penize u vas
jodua: tak tu nabidku ber hned a snaz se, pac tohle se Ti pak jen tak nenabidne!
Mě by fakt zajímalo, jestli jsou na Moravě tak výrazně nižší platy i v IT nebo jestli je tohle výjimka... já si pamatuju, když jsme v Plzni před lety sháněli PHP programátora za 25k+ nástupák, tak nikdo ani nepřišel. A to je fakt normální, že má programátor plat skoro jako prodavačka v Kauflandu? To jako sorry, za 15k bych ani nevstal ráno z postele. To mi neříkejte, že v době internetu platí na Moravě tak málo, vždyť internetové aplikace jsou globální, zákazník může být klidně z Německa.
MR.Scully: mame vstupni test, ten u nas programator dela 2 hodiny, novi zajemci tu sedi cely den a nedokazou ho udelat spravne. Jde o XML parser zbozi, k cemuz nepotrebujes znat zadny nas produkt atd...
V ostrave co sleduji je nejbjeznejsi mzda 100/hod.
globalizace je fajn, ale znam lidi co si nechavaji rezat sablony v turecku nebo v indii ptz jsou porad o pulku levnejsi nez v ostrave. Cenu kdyz nastavim ostravakovi jako pro prahu / zakaznikovi / tak me posle velice rychle nekam...