Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zaseklá dvířka kamery Sony

o Navštíveno 905x o
o 13.07.2011, 10:41 | C...arlos | Upraveno: 2011-07-13 10:46:58
Ahoj mám netradiční dotaz. mám doma kameru Sony TRV940E na DV kazety a po otevření šachty na kazetu má vyjet mechanismus nahoru a otevřít se dvířka. Ty se bohužel neotvírají, někde jsem našel že to je mechanická chyba. Mohl by mi někdo poradit jak nenásilnou formou ty dvířka otevřít. Není na to nějaký fígl. Díky

o 13.07.2011, 23:29 | Jozzo
Silou.

A co nejde silou,jde ještě větší silou.

A hlavně si pamatuj,že čím větší kladivo,tím lepší opravář.
o 14.07.2011, 08:33 | C...arlos
Jozzo: to je sice hezká rada, ale do kamery za desítku se mi nechce moc mlátit. Spíš jsem měl na mysli, jestli tam není něco co bych mohl odblokovat.
o 14.07.2011, 09:18 | tappaja
Hledej nekde nejakou dirku na spendlik, kancelarskou sponku nebo si precti navod, jestli tam o tom nebude zminka.
o 14.07.2011, 09:20 | Tuner#2
Nikdy, opakuju nikdy neotvírat a už vůbec ne násilím, prohnou se plechy co vedou kazetu, poškodí kladky páskové dráhy apod. tzn. jedině servis!
o 14.07.2011, 09:37 | C...arlos
Tuner: díky, myslel jsem si to, ale ještě jsem zkoušel nějakou jinou variantu.

Tappaja: to jsem hledal, ale radši jsem se na to vyprdnul.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3215 sekund.