Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > FZ6 Fazer..Hučení..

o Navštíveno 3107x o
o 10.07.2011, 19:30 | Woko_O
Ahoj..měnil sem na fazeru řetězovku,olej,filtr,vzduchovej filtr..Po tomhle všem normálně jezdim,ale odněkud jde takový hučení který se začne měnit až v takový pískaní (né doslova..) ..ale to až tak ve 100km/h.Když sem měřil napnutí řetězu,tak když sem na motorce seděl tak mám průvěs tak 2-3 cm.Takže v pohodě.Namazáno mám taky.Dneska sem pořádně očistil,namazal a i přesto to pořád hučí..Dělá to jenom když je jakoby otevřenej plyn,nebo třeba když vymáčknu spojku..Jakmile začnu brzdit motorem tak to ustane..ale pootočim plynem a slyšim to zas.Né že by to bylo nějak horzivý.Motorka jede pořád stejně,ale je to docela nepříjemný.Nesetkal ste se s tim někdo? Nebo s něčím podobným? :)

o 10.07.2011, 21:30 | Phitypaldy | Upraveno: 2011-07-10 21:32:22
Ložisko v převodovce...

Dělá to jen za jízdy nebo i při neutrálu na místě?
o 10.07.2011, 21:35 | 20bad
jestli to nedělalo před tou výměnou tak bych šel po tom co jsi rozebíral
o 10.07.2011, 22:42 | Woko_O
Phitypaldy:Když stojim na místě a jen otačim plynem,tak to neslyšim..Když to dám na centrál a řadim rychlosti tak to trochu slyšim ale ne tak moc..Vůbec už mě nenapadá co by to mohlo bejt..Divný pravě je že to dělá jen za jízdy s otevřeným plynem a nebo vymáčklou spojkou..Jakmile brzdim motorem a dojiždim,tak nic..

20bad:nedělalo no..šel bych potom,ale jak to udělat? Řetězovku tam starou vrátit nemůžu,bez oleje moc nepojedu a vzduchovej filtr to asi dělat nemůže..Vážně nevim,že to začlo hned potom co jsem to opravil,respektive vyměnil ty starý věci..
o 11.07.2011, 00:21 | JR
Nemohl si spatne nasadit vzduchac?
o 11.07.2011, 01:55 | Phitypaldy
Jaký si tam dal olej? Stejný jako tam byl?
o 11.07.2011, 10:43 | Martin_EVO_III
Nebo má šikmo zadní kolo a řetěz drhne o zuby :-))
o 11.07.2011, 13:24 | AllInOne
Já bych to viděl na řetěz
o 11.07.2011, 21:05 | Woko_O
JR: rikal jsem si jestli to neni tim ze by mi tam spatne proudil vzduch..ale od filtru se to jakoby neozyva bych rek.. :)

Phitypaldy: Nevim jakej olej tam byl,jelikoz je to dovoz z Italie a o oleji udáje nikde nejsou..Dal jsem tam Valvoline Durablend 10W40 pro 4T..splnuje specifikace vhodny pro moji motorku..

Martin a AllIn:Ja si teda upřímne taky myslim ze to bude od retezu..ale nevim jak to vyresit..Zadní kolo bych nemel mit sikmo,stopu mam snad dobrou..Spis by me zajimalo jestli to ustane,nebo uz to tak bude porad.Rikam no,prijemny to uplne neni,ale motorka jede dobre..
o 12.07.2011, 12:23 | Martin_EVO_III
Tak si to dej na hlavní stojan a pomalu přidávej plyn a poslouchej odkud to jde :-))
o 12.07.2011, 21:18 | Woko_O
Však jo..zkoušel jsema přjde mi to jakoby od převodovky.Ale ze by se neco podelalo hned po vymene retezu nebo oleje mi prijde dost nepravdepodobny..
o 12.07.2011, 21:28 | tappaja
Nehuci ti v klade? :o))))
o 12.07.2011, 21:39 | Woko_O
Jo hučí,ale tohle jde vyloženě z motorky..
o 12.07.2011, 22:11 | Proffesor_W
LOL
o 12.07.2011, 22:40 | Woko_O
co je k smichu?
o 13.07.2011, 08:23 | assassin
nevim jak ma reseny kolecko na vystupu z prevodovky fazer, ale bejva to tam i na fest stazeny na lozisko(vnitrni krouzek) tzn neposkladal si tam naky distancky blbe? nebo nema novej pastorek v tom miste jinou tloustku ze tam nakej rozmerovej obvod vychazi jinak? ze bys tam nakym takovymhle zpusobem daval kour vystupnimu lozisku....

jinak by se to asi muselo slyset, takhle na dalku diagnostikovat divny zvuky je na prd...
o 13.07.2011, 13:42 | Woko_O
assasin:poskladat blbe tam nic nejde,jen se nasadi kolecko (pastorek) a nanda se na to pojistna podloza a cely se to zatahne..Je fakt ze to novy kolecko je z jedny strany o neco silnejsi ale nevim jestli to muze mit nejakej vliv..Ale koukal sem na to a vazne mam asi vyoseny kolo vzhledem k prednimu..To znamnena ze mam retez trochu do oblouku..DOufam ze kdyz to vychytam tak to prestane..aspon trochu.. :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3884 sekund.