Navštíveno 749x

došla mi nápln byla to ta origo co je v tom přibalená
plníte to ?
necháváte plnit ?
nebo kupujete origo či repliku ?
mám CL-38 barevnou
a PG -37 černou
řeším to poprvé tak se ptám na věc která je pro některé třeba samozřejmostí ,díky

07.07.2011, 20:16 |
Ravo asi bude flame, ale já vždy jen origo... měl jsem jenom špatné zkušenosti s doplňováním.
Záleží na co to chceš. Já měl canonku inkoustovku jen na tisk fotek, obyčejný tisknutí jsem tiskl na ČB laserovce. A na tisk fotek pouze origo inkoust a origo papír, aby jsi dosáhnul opakovatelných výsledků - a o to mi jde.

07.07.2011, 20:32 |
Ravo ..nicméně teď mi canonka po nákupu nových inkoustů shořela, čímž mě pěkně nasr**a, tak jsem řekl že zkusím jinou značku - zakoupil jsem Epson R800
[ Link ] tak uvidíme, jeslti je jsou Epson stejní zloději jako Canon, podle počtu inkoustů bych řekl že jsou v tom machři ;)

07.07.2011, 22:18 |
sotek inkoust raději origo
díky
zmrdi to jsou každopádně protože jsem to kupoval nové
inkousty jsem vyndával z pytlíků
natisklo to tak 50 listů a to na některých byla jen jedna věta atd. protože jsem si zkoušel co to umí
a je po náplni
kdyžtak tip na černobílé tisknutí co nejekonomičtější -ůčel smlouvy ,dodatky atd.
žádné foto
čím menší a spolehlivější tím líp

08.07.2011, 08:42 |
Ravo jediný správný tip je ČB laserovka - ideálně nějákej vyšší model co má třeba oddělený toner a válec (ale to není podmínka, bývají docela drahý a nevím jestli by se ti to vrátilo)

08.07.2011, 10:20 |
Conan Mám Canon MP 520 a kupuju refill kity a zatím OK. Jednu náplň mi to po asi druhym doplnění nechtělo vzít, tak jsem musel koupit origo.
díky
dám canonu ještě šanci ale pokud to vytahá fofrem inkoust tak jde z domu
a poohlédnu se Laserové
Po zkušenostech můžu jako malej čb laser doporučit Brother HL-2xxx, podědil ji po mě brácha (HL-2060) asi před dvěma lety (pořídil jsem si síťovou tiskárnu, nebavilo mě zapínat desktop kvůli tisku :-D), má to dělenej válec a toner, neorigo toner stojí tuším kolem 400Kč a má být na 2000 stran, válec se má měnit po 12tisících stranách, bráchovo má aktuálně dle počítadla v driveru lehce přes 18tisíc a furt to tiskne a tiskne :-); novej válec je tuším kolem litru :-)
a ad inkousty - pokud neseženu polský ActiveJet, dávám origo, jinak AJet zatím (po 3 sadách) se jeví jako špičková konkurence originálů, výsledky velmi dobré, zdá se mi, že fotky mají lepší barvy, než s origo inkousty - DeskJet 960c, v barvě tisknu tak 3x-5x do roka a cca 10-20 fotek do roka :-)