Navštíveno 1410x

To se zase dějou věci no.. nejdříve musel mít každej novou lekárničku a nebo si do ní dokoupit věci a tedka zase že ty resuscitační masky nebudou povínný. Se tam fakt nuděj a seděj na vedení tohle není normální...
Asi jejich myšlení no co teďka už to má každej tak to nebude povinny... Tohle je můj názor.
Zde je článek:
[ Link ]
Můj názor? Myslím, že si jenom někdo namastil peněženku... :)
a motorkarum odpařou reflexni vestu. To je co za smysl?? Zrovna tu by tam mit si myslim meli povině. Jinak sem ted jedine rád že ta silena afera s lekarnickou mne zanechala klidným, tudiz sem lekarnicku absolutne neresil a nejakou novou neschanel. Jak ted zjistuju stejne by mi byla k prdu :))

07.07.2011, 17:10 |
JR proc by meli motorkari mit reflexni vesty?

07.07.2011, 18:29 |
gizmi Vyborne - at mi tu nejaky rozumny clovek vysvetli KAM mam narvat na silnicni motorce lekarnicku, vestu, zarovky, atd.. :D:D:D Rad poskytnu moto na vyzkouseni "kam snim" :o))) Vozim tedy jen lekarnu a 2x zarovku (narval jsem ji do jedne krabky)

07.07.2011, 19:36 |
JR Presne tak, me se vejde lekarna a nepromok vlozka do bundy. Na zarovky uz misto neni :-)

07.07.2011, 19:50 |
cuir mam pocit ,ze s reflexni vestou to neni tak horky. Pokud ma motorkar obleceni na moto, tak v 99procentech jiz toto obleceni je vybaveno reflexnimi prvkami a podle me to nahrazuje reflexni vestu. Kdo bude asi nejvice nadavat sou motorkari na chopperch. neni nic vic buzna produktivni nez kuze a na tom hustotunacka reflexni vesta...ale na druhou stranu zachrani to zivot. Mozna, treba, nekdy, jednou, omylem :D
Reflexni vestu na motorce bych ani povinou nedaval...spise jako doporuceni, kdo chce tak muze...ale dal bych to povine cyklistum. Sam jezdim na kole a bez vesty po Brne nedam ani tempo v pedalech. Diodovou blikackou blikam vepredu i ve dne aby me bylo vice videt. Nechapu osly co jedou v noci, nakaseni z hospody pres mesto domu a nemaji vestu, helmu, blikacku,a o odrazkach se taky asi moc bavit nemusim. jako ze jedou vozrali...to je mi jedno ..taky jezdim na kole obcas navatej ,ale pica jedu po chodniku a stejne na sobe mam vsechno co jde. ale najdou se kreteni co jedou nasracky krizmo nekrizmo po silnici a nemaji lautr nic, jen tu opici.
Ikdyz sem spise cyklista nez motorkar tak rikam, ze cyklisti sou vetsi zlo nez motorkari. Obzvlaste posledni dobou si vsimam ,ze motorkari se chovaji ukaznene, po meste jezdi podle predpisu, auta v kolonach predjizdi jen kdyz stoji, uz nevidam kazdej den blazny co to na svetlech na rozjezdu postavi na zadni. Leto sem takoveho potkal jen jednou. na kolejich se pak malem zabil.
Co se tya lekarnicky tak jen diky tomu ,ze pritelkyne dela v lekarne tak sem lekarnu vymenil. Ovsem po tomto co zakonodarci predvedli uz na povinou vybavu nesahnu a nebudu ji nijak menit. Jednou to tak mam tak nazdar..nejsem dojna abych kazdej mesic kupoval nove veci jen protoze se chce nekdo napapat.

07.07.2011, 20:21 |
JR cuir: Reflexni vestu nemas mit na motorce na sobe, ale jako prislusenstvi.
na motorce nejsou povinný žárovky... jen na okraj

07.07.2011, 22:35 |
JR Zarovky a jedna pojistka jsou povinny. Nedavno jsem to resil.

07.07.2011, 22:58 |
cuir JR: dik za info...tak to je dobrej oser...na co jako je? motorkar prece bud spadne , tak uz si vestu asi moc nenasadi, nebo ma problem na motorce tak ji hodi zcela mimo silnici a nac mu bude vesta? jak bylo psano...kam s ni? vzdyt na tech motorkach neni misto kam to dat...
To nakonec dopadne že každej motorkář bude vozit batoh aby tam mohl vozil lekárnu a další kraviny.... berte to jako vtip.
JR: tak ještě jednou spešl pro tebe...
žárovky nejsou na moto povinný ! :)
pojistka ano, to jo..
[ Link ] a
[ Link ] a
[ Link ] atd...

08.07.2011, 22:24 |
JR No vidis a po me je chtel technik primo z Dekry. Takze jsem mu tvrdil, ze je urcite mam. V realu vozim jenom tu lekarnu ;)