Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Podvodník nebo ne?

o Navštíveno 3054x o
o 07.07.2011, 13:23 | mishan | Upraveno: 2011-07-07 13:25:52
Zdarec, takže i já sem se stal obětí menšího podvodu ohledně koupi kol. Jedná se o tenhle inzerát. Přes emailovou korespondenci sem se ptal, zda kola mají všechny pokličky, odpověď zněla ano. Dnes mi došly kola a člověče co nevidím, samozřejmě 2 pokličky chybí. Adresát na moje telefony nereagoval až sem zavolal z jiného čísla. Zde mi bylo sděleno, že v inzerátu je napsané že kola 2 pokličky nemají. Nevím jak vy, ale já tam prostě nevidím
Na požádání fota kola bez pokličky, mi byly údajně poslány fotky všech kol, 2 s pokličkama, 2 bez. V mailu mám pouze foto kola bez pokličky, kvůli dírám, co sem žádal.
Takže co s takovým člověkem? Vím že je to prkotina, ale nekupoval sem ty kola neúplná, dost mě to sere. Jsem v právu, nejsem? Díky

foto k příspěvku  od mishan

o 07.07.2011, 13:29 | tappaja
V pravu jses, otazka je, co s tim muzes delat...
o 07.07.2011, 13:55 | TROY
lautr hovno )
o 07.07.2011, 14:01 | jendoslaf
pokud se nebojíš tak si za ním zajet a chytit pod krkem. s takovýma to jinak nejde. vlastní zkušenost.pokud se nelekne,tak asi nic nenaděláš.bohužel takových parchantů na netu je spousta.
o 07.07.2011, 14:02 | AR
supr inz. v textu uvedeno bez pneu ale stejnak tam jebne dvě fotky detailu pneu ;)
o 07.07.2011, 14:33 | .mycTD
predpokladam, ze ty poklicky nema, takze je z nej asi ani nevytluces.
o 07.07.2011, 14:45 | mishan
no jet za ním přes celou republiku nepojedu, být to kousek, tak určo jo :-)
samo že pokličky nemá a ještě to bylo zabalené tak, aby ty bez pokliček nebyly vidět.
No uvidím, dám mu pár dní a pak to budu řešit, možná nějaké pokle seženu... posílat z5 to asi nemá smysl, stejně to nepřebere a mě to bude stát zbytečné prachy navíc..
aspon mu pak udělám na netu nemilou reklamu
o 07.07.2011, 14:48 | Only_One
slušnej šmelinář...
[ Link ] =
o 07.07.2011, 15:18 | hanx
[ Link ] jo jo, pěknej obchodníček :D
o 07.07.2011, 16:26 | P3RF3KT
mishan: Frajer je z Děčína. Mám to 10km, chces pomoct? Ja si na toho svojeho zmrda uz taky siju boudu uz jen krucek me deli od jeho adresy a pak taky jedu na vylet. Tohle je jen dalsi ze zmrdu na tom posranym vetešnickym bazoši.
o 07.07.2011, 16:38 | CRK
To je tenhle, ne?
[ Link ]

Mishan: Jinak díky za super cenu za to přeleštění, peníze jsou na cestě.
Jo, a za fotky taky :-D
o 07.07.2011, 16:46 | crazyape
Jestli ej to ten jak postoval CRK tak to je dobrej zmrd. Koupil jsem od nej radio a bylo uplne v prdeli, disp nesel a pak uz se ani nezaplo. Resil jsem to s nim 3 tydny, porad vymluvy ze je nekde mimo cr atd... po zatlaceni nakonec zaplatil prachy zpet.

Perfect si to myslim pamatuje jak jsme si overovali jestli keca nebo ne :)
o 07.07.2011, 17:15 | Tendr
Nikdy nepochopím náturu člověka co vědomě ojebává lidi, ti jsou na něj nasraní a vymejšlej horem dolem jak z něj "vymlátit" prachy z5, a on z toho nemá stres. Já bych takhle nedokázal žít ani den. Asi jsem z jiného světa.
o 07.07.2011, 19:18 | Komba
On těží na tom že né každej to hned začne řešit a uhánět ho.Je plno lidí,co prostě řeknou moje blbost,hold už se stalo a jede se dál.On si namastí kapsu a zkouší to dál...pokud mu nebude hrozet smrt nebo basa,tak asi nezkončí:)
o 07.07.2011, 19:20 | mishan
CRK: jo je to on, jinak nemáš zač ;-) rád pomůžu solidním lidem jako ty ;-)
P3RF3KT: je z Vansdorfu, adresu mám. Jestli se ti chce, klidně, odměna jistá!!! ;-)
o 07.07.2011, 19:22 | Midnite
zdá se mi, nebo ten Vansdorf je plný zm*dů?
o 07.07.2011, 19:42 | tykeev
hele, prodává i v poslední době často diskutovaného Columbuse... komupak asi chybí tenhle :-D
o 07.07.2011, 19:47 | Rajdlos
Dobry je, ze jenom mojim dvoum kamaradkam ukradli za jeden tejden z Passatu CC Colubuse taky. Ty jedny je to uz podruhe tenhle rok, Skoda pokazdy 130-150t. Kc.
o 07.07.2011, 19:50 | AllInOne
Hodil bych mu odkaz na tento topic, ať ví, kdo si ho přijde podat :o)

Jinak je to mrdka!
o 07.07.2011, 19:54 | cuir
das mu do drzky , des si sednout...moc dobre to tihle vychcanci vi a tak se toho neboji a ojebavaji. v pripade nejakeho fyzickeho napadeni te zazalujou a namasti si kapsu jeste vic. zbejva jedine reseni. Zabit a mrtvolu zahrabat tam kde ju nikdo nenajde. Ovsem kdo na tohle ma koule je jeste horsi nez ten minipodvodnice co si takhle vydelava na fet.
o 07.07.2011, 20:12 | Jerry.s
Stalo se mi něco podobného.. když jsem od jednoho zmrda koupil převodovku na skútra tak jsem při montáži zjistil že mi tam nepasuje, na netu jsem zjistil že převodovka je na novější model a při tom jsem mu jasně psal na jaký model ji scháním. od té doby se mnou nekomunikuje nebere telefony, neodepisuje na sms ani maily..

tak kdyby si chtěl někdo někdy na někom vybít zlost tak si zajeďte do Hořic k Lubošovi Ducháčkovy a dejte mu pořádně do držky, zaslouží si to!!!
o 07.07.2011, 20:15 | CRK
cuir: sednout..? proč..? Necham to odležet a časem zavolam z jinýho čísla, že mam o něco zájem a pojedu mu domluvit, číslo vyhodim a v životě tě nikdo nenajde... Samozřejmě jen fantazie, nikdy by mě ani ve snu nenapadlo někoho nabádat k trestnému činu :-D
o 07.07.2011, 20:20 | tykeev
to cuir:

a jak on dokáže, že jsi na něj někoho poslal zrovna ty?
Myslím si, že mishan nebude jedinej, koho podvedl.
o 07.07.2011, 20:21 | Luboš1
Jerry.s:horice ma kousek :-)
o 07.07.2011, 20:24 | Jerry.s
Luboš1: tak kdyby si měl někdy cestu kolem tak se za nim stav a nakop ho za to do koulí!!! Jinak vážně netuším jak se mu za to pomstít...
o 07.07.2011, 20:27 | Luboš1
koule ne to delaj zeny:-)
o 07.07.2011, 20:29 | matis77
crazyape : ten co to zkusil na Tebe, nema s tima predeslym nic spolecnyho, je to nejak mladas co v garazi na kraji mesta meni gumy, tady ho mas i s fotkou, cislem a provozni dobou :D [ Link ]
o 07.07.2011, 20:33 | JP
Já takhle jednoho vychcánka kterej mě podved hodně podobnym způsobem nechávám párkrát do roka něco poslat na dobírku do celý republiky na vygooglený adresy a smyšlený jména (takže to pošta vezme, ale nemá to kdo přebrat). Jsem zvědavej, kdy mu to dojde, už na tom provařil počítám tak 1.500,- za poštovný+dobírečný (nepočítám ten čas co mu ty krámy zbytečně hnily po poštách), což je 3x tolik, než kolik na mě vyšmelil. Vždycky když mam špatnou náladu, tak si na něj vzpomenu a jdu se kouknout co z jeho nabídky nechám kam poslat. Vřele doporučuju:)
o 07.07.2011, 20:34 | Newman
capni toho skutra co ma, ze se potrebujes projet a pa pa :-)
o 07.07.2011, 21:21 | Jerry.s
existují v dnešní době ještě nějaké funkční sms bombery? asi pře 10 lety jsem to zkoušel na spolužákovy a fugovalo to výborně tak třeba mu znepříjemnit život aspoň tímhle;)
o 07.07.2011, 22:40 | P3RF3KT
matis: to je ten co ojebal mishana? :DDD jinak ano ten co podelal crazyapa na toho sme spolecne zatlacily na icq a on povolil tam bebyla treba ani osobni navsteva
mishan: vansdorf uz mam o neco dal ale posli mi jeho adresu a to cislo co je v inzeratu funguje??
o 07.07.2011, 22:50 | P3RF3KT
napsal sem mu zatim jen sms kdyztak si v sobotu udelam vylet a po ceste ti vyzvednu pokličky :)
o 08.07.2011, 08:56 | mishan | Upraveno: 2011-07-08 09:00:40
jo, to číslo funguje a dost pochybuju, že ty pokličky má, nejspíš místo nich z něj budeš muset vymlátit něco jiného :-D ;-)
adresa: Jaroslav Jon Chrudimská 3031 Varnsdorf
o 08.07.2011, 09:16 | P3RF3KT
tak si z ty hromady inzeratu vyber neco co by se ti libilo :)))) pripadne kolik penez chces zpatky za ty poklice?
o 08.07.2011, 09:16 | crazyape
Ten co me pojebal byl ten samej jako ten co pojebal mishana. Zmenil si tady potom nick.

Nakonec stacilo par sms a zprav po icq a vyresilo se to.
o 08.07.2011, 09:20 | .mycTD
chtel bych z principu jenom ty poklicky a jezdil bych ho rezat tak dlouho, dokud je nekde nesezene :-)
o 08.07.2011, 09:21 | P3RF3KT
ted mi to frajer zved prej hledal a zatim je nenasel ale urcite je najde a v nedeli si pro ne mam prijet :DD
o 08.07.2011, 09:22 | P3RF3KT
crazy: tak jestli je to on tak si myslim ze nebude problem to z nej dostat vzhledem k tomu jak se tenkrat slozil po icq :DD
o 08.07.2011, 09:38 | P3RF3KT
mishan: posli me do mailu tve cislo uctu. Z frajera sem dostal aspon lehke odškodné 300,- tak ti je preposlu na ucet.
o 08.07.2011, 10:08 | matis77
Kdyby neco, tak to mam k nemu asi 1 km, neni problem tam skocit a " pomoct mu s hledanim " ;-)
o 08.07.2011, 14:23 | mishan
hoši, já se nestačím divit :-O děkuji za pomoc, na odměně se určo pak domluvíme ;-)
P3RF3KT: číslo posílám
o 08.07.2011, 14:30 | P3RF3KT
no mam u tebe pusu na čelíčko :))) snad te alespon ty 3 kila trochu ,,utěší''
o 09.07.2011, 03:04 | deywis
taky mě nějaká svině ojebala.. jednalo se o věci z USA (oblečení atd), platba předem na účet, dodání do 3 týdnů. Bylo to v únoru. Do dneška nemám ani prachy, ani zboží. Přišel jsem tak o 2 litry. Bohužel, jedinej kontakt co mám je číslo účtu,email a telefoní číslo....

Co s tím? :/
o 09.07.2011, 03:10 | Proffesor_W | Upraveno: 2011-07-09 03:11:35
09.07.2011, 03:04 | deywis
jo, taky mam jednoho takoveho, akorat sem na forum chodi normalne, i na ostatni fora. Poslal jsem mu love na ucet predem (neco prez 6000), mel objednat svody z ebaye. Nemam ani svody, ani penize a uz je to asi dva roky. Jen cekam kdy na nej narazim na nejake akci, bohuzel ted v prerove asi nebude. Zajimalo by mne, kterou cast jeho zkurvenyho zlutyho dvojkovyho golfa moje svody zaplatily.
o 09.07.2011, 08:14 | P3RF3KT
proff: z jakeho duvodu jsi toto neresil? 6000 je docela dost penez, to se da povazovat uz i za trestny čin. Ale kde to komu dokazes žejo, že ti za ty penize nic nedal. Takže toto bych zcela určitě řešil nějak osobně, obvzlášť pokud vic o koho jde a ten nekdo normalne funguje po forech atd.
o 09.07.2011, 13:36 | Losky | Upraveno: 2011-07-09 13:38:56
Tak řešit pokličky nasere, ale pořád to nestojí tolik. Já jsem před skoro 3 rokama naběhl jinýmu vychcánkovi. Našel jsem na netu prodej Citroen C3, ještě v záruce. Byl dovezen z FR a cena byla 180tis Kč. Cena byla příjemná. Na auto jsme se jeli podívat a vše se zdálo být ok. Zásadní bylo, že jsem si neověřil VIN. Chlap tak kolem 30 co dováží lehké bořeniny. Pefektní domluva, pohoda. Pak při podpisu kupní smlouvy to vlastně prodávala jeho manželka, tak mi to ani nijak nevadilo. A pak na mě zkusil hovadinu, kterou jsem podepsal a dneska když si na to vzpomenu bych si nakopal prdel. Prý kvůli daním atd by potřeboval napsat cenu tak 102tis Kč. Já idiot jsem to podepsal a jen domů.
Auto jsem pak odvezl do Citroenu, aby mrkli na klimu. Zjistili, že je tam uřízlé čidlo na výparníku. Koupil jsem teda nové (2500,-). Auto jezdilo dobře. Pak se mi jednou zasekl zadní bezp. pás a odvezl jsem to znovu na záruku. A najednou světe div se. Pás mi nevyměnili, protože auto podle VINu nemá zadní sedačky, je to jen dvoumístné. Známej co tam dělal, mi odstrojil dveře a i pár jiných dílů, protože podle FR databáze auto mělo být bílé, ale nikde ani tečka bílé barvy. Zkrátka auto jiné a papíry taky, ale v CZ TP vše sedělo na to, co jsem měl doma. Jen mi chyběl štítek s výrobním číslem, který se nachází v kufru (jsou to jen samolepky). Volal jsem do Cebia, kde mi super pán anonymně a jen po telefonu auto trošku proklepl a zjistil, že je jasné, že to auto má být bílé a jen nějaký užitkáč a co se týče čísel oken, všechny byly stejné, ale rozdíl 2 roky než auto mělo být, což mi taky řekl, že o rok se to může rozcházet, ale o dva už ne z nějakých norem atd.
Hned jsme za tím "zmrdečkem" jeli domů a už se k nám ani moc nehlásil. Vrátit to nechtěl, max.že mi dá 150tis, protože uběhlo už půl roku atd. To jsem taky nechtěl, tak že to nechá prověřit u Cebie. Za týden jedu k němu znovu a ukázal mi canc od Cebia, že auto bylo prověřeno v rámci ČR a že je v pořádku. Dohodli jsme se předtím, že auto nechá prověřit ve Francii. Jel jsem domu přemýšlet nad tím, co budu dělat. Volal jsem mu, že chci těch 150 a ať si to veme. Druhý den jsem tam měl jet a matka mi volala, že babičku odvezli na ARO a že tam musíme jet. Popadl jsem auto a jel tam za ní. Na to, že jsem měl být v 18hod u toho debílka jsem úplně zapomněl. Tak mi volal, že na mě hodinu čeká a že si to auto mám strčit někam a zavěsil. Pak už nekomunikoval. Nevěděl jsem co s tím. Kdybych auto dal ověřit za x tisíc Kč, tak mi ho seberou a já pak přes soud z něj možná dostanu těch 102tis. Kč. Tak jsem auto zkusil prodat a teď už to budou dva roky. Koupil ho pán pro paní, co s tím dojíždí každý den do práce a na dovči a větší dálky mají velké auto, takže nehrozilo, že by jezdili za hranice, kde by to patrně benga prokoukli.
Takže rád bych upozornil na pana Bryksiho či paní Jitku Bryksovou ze Žďáru u Turnova, kdyby si tam někdo chtěl koupit auto. Vozí francouze.
Měl prostě štěstí, že jsem byl úplně pitomej a takhle mu naletěl a bohužel nejsem žádnej ranař, i když po pravdě, pár dní potom jsem přemýšlel nad tím, že mu poliju jeho auto benálem a zapálím.

A jak koukám, prodává pořád a dál:

[ Link ]
[ Link ]
o 10.07.2011, 16:19 | P3RF3KT
losky: to nasere ale udelal si 2 zasadni a úplné hovadiny. Za prve jak vis neoveril sis vin. Coz je snad prvni vec co u auta udělám , v lepsim pripade si to proklepnu prez VIN detec na netu jako to delame v praci u kazdeho auta, pripadne pak jeste podle vinu zajdu u tebe primo do citroenu a tam si to taky necham zkontrolovat. Ale co si hlavne udelal za kokotinu, je to že si mu podepsal smlouvu na 102tis!!! Tohle se nikdy nedela at si rika co si rika. Dle zakona musis mit od nej pul roku zaruku na zkryte vady v pripade ze by jsi mu chtel auto vratit nebo kdyby jste kvuli tomuhle pruseru sli k soudu a ty si ten soud treba i vyhral on ti musi vratit castku za kterou si vozidlo koupil a to bylo dle kupni smlouvy smesnych 102tis. ze ty si mu daval 180 nikdo nikde neví. Takze spis bud rád ze to z tve strany dopadlo jak dopadlo. I tech 150 co ti nakonec odkejval ze ti vrati by bylo sakra hodne vzhledem k tomu ze potvrzenych ste meli mezi sebou jen 102tis. Jinak ze auta maji jine papiry neni u nas v cechach bohuzel nic neobvykleho. Nekdo koupi auto z angli, francie atd. nemuze to z nejakych duvodu u nas prihlasit tak si sezene papiry ze stejneho auta, prevari VIN a tradá normalne legalne auto přihlasí. U tebe to bohuzel bylo trochu okate kdyz papiry byli ze dvoumistneho citroenu.
o 11.07.2011, 21:04 | Losky
P3RF3KT: Jo, přiznávám, jsem idiot a udělal jsem takové kopance, že teď bych si za to nakopal. Od té doby nejdřív prověřuju VIN a pak se jedu teprve na auto podívat. Prostě to byl podvod z jeho strany stejně, proto chtěl podepsat ode mě smlouvu na 102tis, protože moc dobře věděl, že když to budu chtít vrátit, bude mě držet v šachu 80tisícema, který bych už nikdy neviděl. U staršího auta by mu to asi prošlo bez povšimnutí, ale u auta ještě v záruce, mi to přišlo fakt drzost...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3506 sekund.