Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zahořela Corvette

o Navštíveno 2379x o
o 07.07.2011, 08:36 | Only_One
[ Link ]
Nemilé :(

o 07.07.2011, 08:37 | Only_One

foto k příspěvku  od Only_One

o 07.07.2011, 08:40 | Bucci
jako škoda to je, ale vidíte, kde se to stalo??? mě to příde jak pojistnej podvod... najít si silnici třetí třídy, malou a úzkou, kde širkoko daleko nenajdeš nikoho, s takovymhle autem se na tomhle typu silnic snad ani nejezdí ne????
o 07.07.2011, 08:43 | BadyS
stejně jako Bucci, první co mě napadlo..
o 07.07.2011, 08:52 | 20bad
no jak psali že se to stalo na letišti tak tomu dal asi řidič na ploše kouř a takhle to dopadlo, je možný, že ta silnička není vedena ani jako pozemní komunikace a tudíž by tam nemusel platit zákon o provozu na pozemních komunikacích a to se pak na to nevztahuje pov ručení a havarijní pojistka, takže kdyby to byl podvod tak možná nedomyšlenej, ale to fakt jen hádám
o 07.07.2011, 09:07 | Nismo.Power
to mě jako pojistnej podvod nepříjde, havárko mu pude jen na pozemní komunikace pokud nemá nějakou dobrou pojistku.....
pohle bude realita a smutný je že na těhle autech se to prostě neděje, tipuju stoprocentní zásah kutila neb kdo ví jak to vypadá kolem LS motoru nebo motor sám tak tam nemá co chytnout leda zašprajclá kuna :)
o 07.07.2011, 09:12 | Only_One
to by ses divil co všechno hoří a všichni si myslí, že to hořet nemůže :-D Je to pouze otázka teploty a inicializace :-D
o 07.07.2011, 09:20 | AR
no a zadní kola a světla může ještě výhodně střelit ;)
o 07.07.2011, 09:20 | FBS
tady je na HD lance trochu pozdě, ne??
o 07.07.2011, 09:33 | tmx.806
FBS: LOOL :-)
o 07.07.2011, 09:35 | Nismo.Power
FBS :))))
o 07.07.2011, 09:36 | muSlim
FBS :-D
o 07.07.2011, 09:37 | tappaja
Treba mu nekdo odborne vymenil vstriky a vratil tam pouzity tesneni? Kazdopadne by mi asi jeblo, videt svoje auto horet...
o 07.07.2011, 09:43 | Only_One
možná lepší, když by ho ukradli, než ho vidět shořet
o 07.07.2011, 10:20 | Rudi
chcete mi říct, že když mi shoří auto na zahradě nebo na něj padne větev, tak nedostanu nic? to se mi moc nezdá...v případě havárky někde na letišti bych tomu i věřil, ale požár nevim nevim...
o 07.07.2011, 10:28 | Only_One
Záleží na pojišťovně a co je napsáno ve smlouvě
o 07.07.2011, 10:42 | Nismo.Power
ono i když jedeš na pozemní komunikaci tak často nic nedostaneš protože si pojišťovně nenahlásil "změnu tvýho stáří" takže ty máš smlouvu na člověka s věkem 32 ale je ti 34 takže nemáš nárok neb si jim nenahlásil změnu.....
jasně je to sviňárna ale největší oddělení pojištovny je vždycky právě toto.....
o 07.07.2011, 10:47 | Luke_288
tak ono to plyne z toho, že pojistných podvodů je dost, proto jsou pojišťovny tak "opatrný". osobně mám koop a jen ty nejlepší zkušenosti. vykradený auto- špatně uzavřená smlouva, kde bylo uvedeno, že audio je pojištěno do max výše 30K (věděli proč, columbusy se holt kradou), tohle za nás vyřizuje makléřka, tak to moc neontroluju). smlouva se vzala zpět, uzavřela nová (jak to udělala nevím), do měsíce bylo zaplaceno vše. mě v praze nějaký zmrdi prostřelili okno v bytě, peníze přišly 4dny po předložení faktury.
o 07.07.2011, 10:54 | tomi666
A za půl roku bude naleštěná v inzerci jako top stav, to nebylo českých šikovných ručiček :D Ale jinak škoda je, vette se mi líbí moc a v příští 5ti letce bych C6 chtěl taky pořídit :)
o 07.07.2011, 10:55 | Nismo.Power
proto mě dodnes sere že na oktávku (apod) je tak levný havárko, těmhle bych prostě dal tu nejdražší možnou právě kvůli těm co dělaj ony pojistný podvody.....
o 07.07.2011, 10:59 | Luke_288
můžeš tuhle logiku nějak rozvést? nevím, jestli narážíš na mě, jestli jo, tak tě ujišťuju, že veškerý pojistky platím v plný výši, ve flotile 10aut a za 8let jsme jako firma uplatňovali plnění 3x.
o 07.07.2011, 11:12 | gizmi
FBS: jsi me predbehl!!! Presne tohle jsem chtel napsat :D:D
OnlyOne: u kradeze se neohrejes :o)
o 07.07.2011, 11:12 | xSam
Luke_288: to mě stále vede k výhodnosti pojištění. Když se nad tím zamyslím, tak jsi za 8let, zaplatil minimálně 800k na pojistkách a plnění bylo třikrát. Pokud jsi alespoň dvakrát tu ochcávku nezrušil do totálky, tak jsou to vyhozený prachy.
Pojistka na auto mi přijde jako podvod sám o sobě:-(
o 07.07.2011, 11:32 | Luke_288
tak ono když mi supa po půlroce od koupě vybrali, tak škoda byla 110K Kč (a byl to jen columbus, okno, vodítka okna a chromová lišta) a tam jsem právě narazil na ten průser s audiem, kdy jsem podepsal smlouvu blbě a strop byl 30K, takže se uzavřela nová o litr dražší a pojištěná v plný výši. takže třeba tady už se mi ta pojistka vyplatila.
když jsem jezdil s ochcávou tak jsem měl crash v černý hoře, sundal mě tam borec v podmínce, bez řidičáku, jasná jeho vina, jenže abych mohl mít čeprání z jeho pojistky, musel bych odevzdat pas, čekat 3tejdny na soud apod, tak jsem se na vysral a hodil to na havárku.
já se na to dívám tak, že radši budu na 10aut platit každoročně trochu (i když v součtu to v čase dá dost), ale budu v klidu, než sice "ušetřit", ale pak tahat z kapsy rance peněz najednou.
o 07.07.2011, 11:45 | Vasekkch
s Kooperativou mám ty nejlepší zkušenosti..oprava rozpočtem, peněžně velmi slušné a měl jsem je cca za 14 dnů na účtu
o 07.07.2011, 11:52 | gizmi
mam super zazitek s Ceskou Pojistovnou. Jelikoz mam muziku od Hifonicsu, podepsal jsem pojistku na komplet vse a to za nemale penize. Auto me v Praze vybrali - dostal jsem zaplaceno a jelikoz kabelaz byla ok, koupil jsem novou. Tyden na to vybrane auto, vymlacene sklo (predtim nevim jak otevreno, ale bez skody) a obtahnute klicem. (alarm mam, byl jsem u auta za 10min a pozde). Na miste byla jako vzdy PCR, zajel jsem na CP a vse vpohode. Po tydnu za mnou prijel nejakej typek a chtel videt ty drapance na aute. Vse jsem ukazal. Pak sel do Hifonicsu a vyptaval se na me a na ceny. A vysledek? Obvinen z pojistneho podvodu. Ptal jsem se jak je to mozne kdyz mam na vse papiry a odpoved? Nahlasil jsem poskozeni vetsiny dilu (obtahle auto kolem dokola) a jeden dil (prava zadni cast za dverma) byl v minulosti jiz poskozen a bylo jiz plneno (ja se na lak vykaslal, bylo to zbytecne - drobnost ktera po rozlesteni byla mala) a tim jsem se dopustil podvodu, nebot chci za ten samej dil znovu penize. Rikam mu: ok, zaplattce vse ostatni, neresim.. Vysledek? NELZE!!! Jednou jsem podvodnik a vymazat hlaseni nelze. Rval jsem jak lev, prskal, atd..ale proste nedostal jsem ani korunu ani za komponenty. Vysledek? Na havarijko jim z vysoka SERU!!!!! (jsem ted u jine pojistovny, ale i tak jiz nedam ani korunu za havarijko). a omlouvam se za vulgarismus, ale tohle proste nastve i rok pote.. A to jsem delal rok na reditelstvi v Praze :(
o 07.07.2011, 12:07 | Luke_288
nerozumim- on poznal, že ten díl, kterej byl již v minulosti jednou poškozenej a teď se poškodil po druhý nebyl tenkrát opravenej?
na druhou stranu, pokud jsi dostal někdy peníze za lak a nenalakoval jsi, no tak to asi podvod je.
já vždycky všechno nechávám opravit a proplácet faktury ze servisu, je to pak bez starostí.
o 07.07.2011, 12:19 | fredy
jj, určo to poznal z fotek, že to bylo stejně poškozený, je to pech, ale obvinit tě z pojistného podvodu, tak bych ho asi ušlapal do kanálu hajlzla jednoho
o 07.07.2011, 12:34 | Midnite
do bazaru, 1.majitel, nebourané :D
o 07.07.2011, 12:35 | Nismo.Power
Luke : nenarážim tu na nikoho, jen na 90% lidí v týhle republice co maj havarijní jen kvůli pojistnýmu podvodu xkrát do roka.....

zrovna v kooperativě dělá kámoš a vyřizuje konkrétně jen elektroniku tzn. řikal že už tam má týpka co má v jednom roce 7x columbuse takže má 800k a samozřejmě radio jako takový koupí kdekoli za 10 max 15k odblokovaný a má ročně vejvar jak hovado.....

proti těmhle čecháčkum mám pifku a zavíral bych je kdyby bylo kam....
o 07.07.2011, 13:17 | Jendys
no zrovna u navigací si myslim, že to pojišťovna proplací pouze pokud máš fakturu za novou z autorizáku ne, rozpočtem si myslim že to nejde
o 07.07.2011, 13:19 | Luke_288 | Upraveno: 2011-07-07 13:21:22
7x columbus je cca 350-400K, ted už nevím přesně kolik je podle ofiko ceníku. (něco kolem pade)
jinak moc tomu nerozumim, když jsou columbusy takovej vejvar, tak proč kua pojišťovna neproplácí pouze faktury z ofiko servisu, tak jak to mám já? pokud by to tenhle vocas dělal tak jak píšeš, tak ho to brzo přejde, protože z toho nebude mít ani korunu.
mě by taky mohlo srát, že za ty léta jsem pojišťovnám nasypal x set tisíc a zpět si vybral zlomek, ale nic s tím neudělám, ten krok je právě na pojištovně

edit: jendys to napsal dřív. navíc po mě chtěla pojištovna předávací protokol k autu a kupní smlouvu, kde je vyspecifikovaná výbava, tak, aby je nemoh kdejakej lojza ojebávat (taky jsem si pohrával s myšlenkou nahlásit TV tuner, naštěstí mě to rychle přešlo).
o 07.07.2011, 13:20 | tykeev
tak to jsem rád, že jsem zrovna těch 10%, který mají havarijku z naprosto běžných důvodů :-)
o 07.07.2011, 13:22 | Luke_288
ono to bude spíš tak, že 90% lidí to má normálně a 10% jsou pojistný podvody :)
o 07.07.2011, 13:27 | gizmi
Luke_288: maji fotky ze vsech predchozich pojistnych udalosti..hlavne ja NIKDY nezapiral ze to opravene NEBYLO!!! Prijel jsem knim, chlap obesel vuz, sepsal vsechny dily obtazene na kov, ja podepsal a pohoda. Ze jeden dil byl pod timhle skrabnutim jiz skrablej nikdo neresil - proc taky? A najednou tohle? To je fakt PODVOD :( A kdyz jsem prskal, tak mi jen rekl: podepsal jste ze to je nove poskozeno. A ja: no ale ono je!!! Tady!! A on: hmmm, ale podtim to jiz bylo. JA: no jiste, ja nerikam ze ne.. On: no a to je ten problem..
o 07.07.2011, 13:32 | Luke_288 | Upraveno: 2011-07-07 13:34:31
nevím, nerozumím správným postupům, nevím jestli prostě lze dostat zaplaceno za poškozenej díl, ten pak neopravit a pak ho při dalším poškození chtít "proplácet" znovu. jestli tohle nelze klasifikovat jako neoprávněné obohacování.
stejně tak já, koupil jsem motorku, hned havarijně pojistil, utekly 2měs, ona mi řachla ze stojánku, odřenej vejfuk, páčka a závažíčko. fajn, oprava, origo díly, proplaceno, myslel jsem si jak jsem s tím vyjebal a budu mít dva vejfuky (vejfuk jako náhradní díl stojí 1/3hodnoty motky), ale ouha, buď mi sníží plnění za zůstatkovou hodnotu poškozenýho vejfuku nebo poškozenej vejfuk vrátím. jinak neoprávněný obohacení.

napíču je, že ti tím padne plnění kompletu, což v případě hifo asi bolí
o 07.07.2011, 19:45 | Rajdlos
Ja uz cekam na penize od KOOP pres mesic. Stale jen vymluvy.
o 07.07.2011, 23:25 | Nismo.Power
Jendys : ano, ale to je vcelku novinka, peníze na ruku dostaneš jen když už "nechceš znova ono zařízení" tzn dostaneš 80pětek a koupíš jinýho za 10 ale už nesmíš nikdy ho mít ukradenýho nebo si ho ukrást.....

Luke : lol kolem pade.... ani hovno samotný zařízení je myslim 85k s daní + si vem škody napáchaný kolem jeho krádeže.... průměrná krádež kolomba je cena přes 100k škody... na pade zapomeň a nexus byl dražší než kolomb ač nexus je mrdka na ntou ..... (to s nexusem sem se dozvěděl náhodou dnes od jednoho zdejšího člena)

stejně tak ani omylem to neni 90proc hodnejch a 10procent zmrdů.... jasně 90 je asi moc ale v čr je každej druhej takže kolem půlky to bude.... lidi z pojištoven by určitě řekly že to procento je dost velký.....
o 08.07.2011, 10:52 | Luke_288 | Upraveno: 2011-07-08 10:52:56
vzhledem k tomu, že jsem to řešil nedávno a součet columbus + TV tuner byl 115K, tak columbus je cca 70K, protože TV tuner byl za 45K(to si pamatuju z ceníku). zapomněl jsem, že těch 50 jsem myslel bez dph, je to služebák, takže jsem byl poměrně blízko.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3195 sekund.