Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zde bych chtěl dělat podržtašku :-D

o Navštíveno 12929x o
o 06.07.2011, 10:31 | HIGHTOWER
Asi nejlépe u Applu, ten má nejvíce sporů :-D
[ Link ] vs. [ Link ]

Jen třeba být u kopírky a kopírovat papíry, to by mi stačilo a za pár let bych byl vysmátej :-D

o 06.07.2011, 11:59 | rcman
Taky jsem to včera četl... A to si pamatuju že nedávno se psalo o tom. Jak se Apple se Samsungem vyrovnal a dohodnul mimosoudně...
o 06.07.2011, 12:03 | HIGHTOWER
No, Appel s Nokií se už dohodli, Samsung s Applem se dohodli jen co se týká patentů, ale jen části, tohle je zase něco new :-D Těch peněz, co to musí stát :-) A v podstatě to stejně nikam nevede.
Jediné dobré rozhodnutí třeba co jsem v těchto žabomyších válkách četl, tak je Microsoft, který už nevím kvůli čemu přesně, dostávají za každý tel. s Androidem nějaký poplatek, a vydělává tak Microsoft víc než za prodej tel. a SW do mobilů :-D
o 06.07.2011, 12:08 | rcman
HIGHTOWER: Já do toho tolik nevidim.. Ale u Applu a Samsungu je asi hlavní problém vtom. Že každej si stojí za názorem, že oni byli první kdo stim přišel na svět...
Nechci tady stoho dělat zase dohady o tom jak a kdo sčim kdy přišel a včem je co lepší apod...
Jen si myslim že Apple by asi nebyl proti takovýmu dohodnutí a postupnýmu placení, jako má Microsoft...
o 07.07.2011, 09:14 | Nismo.Power
že to ty výrobce baví to nechápu...... zisky maj jako kráva všichni a ještě chtěj neustále vydělávat na žalování za použití patentů.....
at si vyrábí kdo chce co chce a pojmenuje si to jak chce a nehádaj se....
o 07.07.2011, 09:45 | michal_smsmsm (A)
Tyhle afery kazdeho jen otravuji, ja bych vsechny i phony zakazala.
o 10.02.2012, 19:24 | HIGHTOWER
To je ale rozdíl, že :-D, úplně jiný vzhled :-D

[ Link ]
o 10.02.2012, 19:46 | Nismo.Power
njn, teď Samsung zakáže prodávat 4S v německu :)
nekonečnej boj tohle .....jako malý děti....
apple neni schopnej ustát že někdo vyrobí stejnej/podobnej ba dokonce lepší telefon tak hned volá právníky protože to hatí jejich těžce vydobitej marketing a ubírá ze stáda volů který to díky němu kupovaly....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1648 sekund.