Navštíveno 2337x

[ Link ] máte někdo zkušenosti s těmahle diagnostikama ?
tak to je naozaj KKL tak je to prakticky univerzalna diagnostika, napojis sa s tym na vacsinu aut s OBDII koncovkou. Na vymazavanie chyb motora a zakladnu diagnostiku to bohate staci. netusim ci to zvlada aj nejake nastavovacky v riadiacich jednotkach koncernu.
Jedná se mě o základní věci prostě aby to umělo to co tam píšou nic víc bral bych to na audinu
za 350kč ti to dám,už to nevyužiju
Když my to chvilku podržíš tak se můžem domluvit :)
Klidně,už mi to rok leží v šuplíku. měl jsem to na Fabku,ale ta šla do světa
Jedna pripominka, nefunguji pod Win 7 64b :)

06.07.2011, 08:34 |
Robo je nějaký zásadní rozdíl mezi výše uvedeným a
[ Link ] ?
Jen bych doplnil, že po menší upravě lze s tímto kabelem za pár korun bez nutnosti interfejsu jen s potřebným programem které jsou při troše snahy volně stažitelné dělat diag i na bmw, skoro všechny francouze a italy :)
Robo> jo je, že je levnější :D
Já stejně mam XP a 64 asi jen tak běhat nebudu potřebuju aby to zvládalo i starší auta.
Umí někdo s programem scanmaster? nechce mě komunikovat auto s pc :(
Bude mě stačit na scan master obyč kabel od vag nebo potřebuji jinej ?

06.05.2012, 18:41 |
JEF S kabelem od VAGu, ať už starym, nebo novym HEX-CANem, ti to opravdu fungovat nebude. Potřebuje ELM327, takže musíš počítat s tím, že na diagnostiku to fakt není, jen na hraní. Škoda že dneska nefunguje google... Navíc to funguje až od určitýho roku, u koncernu podle modelu cca 2000-2003.
Jef : hledal jsem to na googlu ale nemoch nějak najít :( proto sem napsal. Vím že na audi už to nějak šlapalo
[ Link ] Bude fungovat tuten kabel na monitorování auta jak tlačí turba atd... Radši se zeptám než něco koupím špatně vím že je to kabel a že si budu muset dokoupit program Nebo nemáte někdo osvětčenej jinej krám prodejce kterej funguje?