Navštíveno 1082x

má rád někdo krásně modré světlo? :-D
práce mě baví a je to pro mě radost :-D
[ Link ]

04.07.2011, 16:27 |
Komba pobavilo jak si tam na to naběhnul s tou bruskou:DD divokej svářeč:D
btw: to vyvařuješ tu mezeru mezi deskou a kotoučem ne?:)

04.07.2011, 16:33 |
Ravo pěkný... a co to je? otvor pro čep který spojuje raketoplán s nosnou nádrží? ;-)
Nicméně chvílema docela nudné, nikde nic nechytnulo, nevybuchnulo, nikoho nic nepopálilo...asi jsem už zdeformovanej běžnými médii

04.07.2011, 16:33 |
dolph no.. mohlo to být třeba ještě delší :)
říkám si.. tak ještě to chvilku vydržím, ještě chvilku, ještě chvilku .. jo už bude konec .. konečně uvidím co jsi to vyrobil a hovno. dík :)

04.07.2011, 16:46 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-07-04 16:48:25
Ty jsi pyroman :-D
Skoro to vypadalo, jako bys nějakému kolegovi tam přivařil ten kotouč ke stolu, aby si ho nemohl odnést :-D

04.07.2011, 16:53 |
cuir ukaz to video vasemu foremnimu bezpecakovi a zabijete za to ze na flexe nemas kryt :D :D
UNIHERO: doufám že už tam máš můj spotřebák PK Weld :-)
jj už tam je na videu součást a to je tvoje svařovací hubice :-D
jinak je to točna na harvestora valmet..
no paráda, je vidět že to pracuje jak má, jsou to nádherný svařence, podpořím vaší výrobu kvalitníma součástkama a bude se vám lépe pracovat, není nad to když tě práce baví stejně jako mě :-)
celková foto : jeden typ a pak je druhý typ..

toto je druhý typ..

04.07.2011, 19:27 |
Alda Vypada to jak zcenka ze SAW :D

05.07.2011, 00:38 |
Kesam Kurwa to sou hunty :-)Kdybych měl kabel k telefonu tak ti pošlu výhled z akce kde sem vařil nerezové chrliče zespodu mostu na plošině.:-)
Tak ty máš dobře Psychadelickej oblek... :)
to Rocco. : mno bez obleku za jednu směnu monterky úplně chytnou fialovou barvu.. UV záření pulsu je opravdu silné...
i přes ochranné pomůcky mi kůže smrdí jak kdybych vylezl ze solárka.. takže asi takhle..
stačí Ti 5 cm svár bez jakékoliv ochranny přímo na kůži a máš ruku perfektně spálenou..