Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Generátor vodíku do auta :-)

o Navštíveno 2299x o
o 04.07.2011, 08:33 | alibaba
Zase se určitě nachytá dost lidí :

[ Link ]

o 04.07.2011, 08:34 | Lufas
to uz tam parkrat bylo:-)
o 04.07.2011, 08:47 | michal_smsmsm (A)
By me zajimalo, co na to rikaji na STK, se musej asi trochu smat ;-)
o 04.07.2011, 09:05 | Only_One
brzdy očekávám něco ve stylu - probublávač benzínu. Přístroj obhohatí benzín o vzduch, který je potřebný ve spalovací komoře. Nahrazuje TURBO z více než 80%. cena 2500kč :-D :-D mi tak anpadá, že bych se tím mohl živit :-D
o 04.07.2011, 10:38 | rcman
Jo, tak to je dobrej fór na začátek týdne!

trošku mě to přijde jako slavná "Kondenzní trubka" na bojler...
[ Link ]
Taky věc kterou člověk vlastně "nutně potřebuje k životu"!
o 04.07.2011, 15:47 | PlusOne | Upraveno: 2011-07-04 15:48:57
Stačí vymyslet kravinu, přesvědčit lidi, že by to mohlo zdánlivě fungovat, dát tomu cool jméno, a trhák je na světě :)
Dokonce se najdou trotli, kteří jsou schopní se do krve dohádat, že to fakt funguje....zpravidla jsou to přímo sami pokusníci, a po pár otázkách na ověření funkčnosti celého aparátu se omezí pouze na reakce typu "já to zkusil a funguje to, když nevěříte, nevěřte" - a já pochopitelně nevěřím, a zvědavě se vyptávám dál...
o 04.07.2011, 18:12 | Phitypaldy
Ach jo...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.422 sekund.