Navštíveno 3616x

03.07.2011, 17:44 |
Toxxx Mam golfa ktory rezne ako liska. Nebol burany,lakovany ale rezne fest. Neustale sa objavuju puchyre po celom aute. Ma to cenu lakovat alebo popravovat a pretiahnut foliou? Dik za rady a postrehy.

03.07.2011, 17:50 |
Etien (M)
dat do muzea, protoze to je prvni nebourany G4, o ktery slysim... ;-)
kde beres tu jsitotu ze nebyl bourany?teda pokud ho nemas od noveho.

03.07.2011, 17:59 |
Toxxx | Upraveno: 2011-07-03 18:00:09
Etien,Seat:Neni to dovoz a bol total prehliadnuty a nikde ani naznak po buracke a lakovaniu. Prosim bez OT a iba k tematu.
Koupit auto ktere nerezne? :)

03.07.2011, 18:10 |
Toxxx Knigthey: No to ma napadlo ale nemam 200000kc na nove a Golf je dany do cajku okrem laku.
No řek bych že lakovat a opravovat a potom přetánout folii je zbytečný, tak to vyleze a bude to nafouklý pod folii.
Že by soudruzi zapoměli na povrchovku ;)
Jako nemusis kupovat auto za 200 000t aby nerezlo :) Klidne golfika prodej a koupis stejne, ne-li lepsi ve stejne cenove relaci ktere reznout nebude :)
Jen asi to treba nebude takovy rv :)

03.07.2011, 18:19 |
rcman Bouranej bejt nemusel... Já mám v rodinně taky smůlu na korozi na autech...
Obvykle to bejvá tím že auto bylo lehce(a nebo pořádně) vyplavenný...
Co stim? je hodně možností... Buď to můžeš dát ňákýmu klempíři. At ti to komplet vyvaří. Vyměnní apod.
Nebo si stim můžeš hrát sám...
Záleží jak moc to máš zrezlý. Aby se pak tahle akce vůbec vyplatila...
Nevim jakej máš rok výroby.
Ale v práci jsme minulej rok měli zákazníka, kterej měl jedničkovou Fabii. A na záruku se mu vyměnili oba přední blatníky...

03.07.2011, 18:22 |
Toxxx slimsterD:To ma napadlo ale radsej sa opytam.
Knightey: No to uz by som siel do Oktavky II:)

03.07.2011, 18:25 |
Toxxx rcman: Lavy blatnik je KO uplne, pravy zacina, kapota v pohode, piate dvere riadne chytene a po celom aute je vela puchyrov.

03.07.2011, 18:29 |
Etien (M)
prodam Ti svoji G4 a nebude to za 200 ;-)
ted vazne... G4 proste fakt nerezne, pokud sjou dily puvodni a pokud na nich nebyla vyvijena nejaka klempirska cinnost...

03.07.2011, 18:33 |
Toxxx Etien: Posli mi fotky na mail. Vsetko je povodne a dokonca aj vyfuk:) Ten som uz vymenil. Je to zrezle uplne vsade okrem prednej kapoty.
Toxxx: bud te nekdo napalil a nebo mas auto bez antikorozni upravy :D

03.07.2011, 18:45 |
Toxxx Knightey: No nenapalil urcite ale niesom sam. V trebici ich par jazdi zrezlych.

03.07.2011, 19:19 |
Rudi doufám, že ti veškerý věci nenakecal bazarista, jinak golfy zas až tak nereznou. Se rzí se blbě bojuje a navíc draze, takže ideálně prodat a koupit jinýho, kterej nerezne :-)

03.07.2011, 19:21 |
Toxxx Rudi: Toto neni bazarovy kusok:)
Mno, jakej to mas rok? Vyrobce daval 12 let na proreziveni. Pokud se ti zveda lak, puchejre pod origo lakem, tak ti by to meli opravit.
Kamosovi takhle vymenili paty dvere u feliny, stih to a bez kecu vymenili.

03.07.2011, 19:51 |
Etien (M)
G4 standardne fakt nereznou...

03.07.2011, 19:57 |
Etien (M)

03.07.2011, 20:03 |
Toxxx tappaja: No r.v. je 11/2000. A myslis ze ked tam pridem tak mi to urobia? Aj ked niesom uplne 1 majitel?
Etien: Toho golfa som uz videl:) Ale 8v nechcem:) Jedine 16v alebo TDi ale benzin je benzin:)
Tak asi podminkou bude radne vedena servisni knizka, zkusil bych sondovat u VW jak se k tomu budou stavet. Pokud to neni nejaka leva, vytopeny auto, svarenec ze dvou atd... a prijdes tam s prosikem a nebudes delat ramena, mozna by to mohlo klapnout.
jj zaklad je servisni knizka vedena u autorizaku,jinak to ani nezadaj do pocitace

03.07.2011, 20:12 |
Toxxx tappaja: Servisku a mam ale poslednych 40000tis neni vedenych:( Ramena by som urcite nerobil. To nemam v povahe. Az by sa ku mne chovali zle tak potom by som bol drzi;)
takisto sa pripajam za navstevu origo vw servisu. bratrancovi tak vymenili piate dvere na octe I kombi ktore zacali hnit okolo okna a jedine co musel cvakat bolo nove sklo lebo im neslo odlepit.

03.07.2011, 20:43 |
rcman Toxxx? Nevim teď kolik let byla u VW záruka na karoserii. Ale pokud by si do toho spadal. Tak bych šel opravdu na VW servis a tam se na to optal...
Protože tohle co píšeš neni normální. Otec má dvojkovýho Golfa r.v.:91. A to je v podstatě jako nový. proti tomu co máš na autě ty...

03.07.2011, 20:53 |
Toxxx rcman: Kamos ma II Golfa 89 a ani znamka rzi;)

03.07.2011, 20:54 |
Toxxx Zajtra teda skocim do servisu a uvidime ako to dopadne.
no viděl jsem u lakýry čtyřu golfa, kterej byl taky rezavej jak liška ...
kapota KO, a přední sloupy u čelního okna samá bublina ...
rez ve lhůtě reklamovat jde, ale auto musí být celou dobu servisované v autorizáku... aby ty případné opravy měly zaplacené :)

06.07.2011, 17:34 |
Toxxx Vasekkch: Takze to nema cenu aby som tam siel:(
chod, opytaj sa a uvidis. ved za to nic nedas a tych 15 minut pokecu ta nezabije. ved tam hlavy nesekaju, ani ruky a ani nohy. a mozno budes mat stastie....

06.07.2011, 18:20 |
Toxxx jasi: Nesekaju ale jednanie VW v okoli Trebice je na bode mrazu;) Ked som chcel zamky tak som siel radsej do skodovky.

06.07.2011, 18:22 |
Toxxx | Upraveno: 2011-07-06 18:23:54
A pochybujem ze mi urobia celo lak:)
no celolak urcite nie, len tam kde to je hrdzave..... pripadne dojdi na SK, a mam tu vyborneho lakyrnika ktory by to spravil za rozumnu cenu, len by si bol tak 1-2 tyzdne bez auta.

06.07.2011, 19:09 |
Toxxx No je chytena strecha. Vsetky dvere,lemy a oba blatniky su ko. Jedina kapota nema nic a ta je fest dobita od kamienkov. Tak skus zistit co by stal celolak v metle.

06.07.2011, 19:48 |
gizmi mam GIVko 98micku (jeden z prvnich), mam jej dovoz DE od 130t (dneska 198t) a kdyz jsem jej koupil, mel minipuchyrek u nadkoli vzadu. Zajel jsem do servisu tady v Plzni, prisel pan s testerem laku - obesel cele auto s papirem a psal hodnoty. Posleze mi vse ukazal a krome toho lemu vse original. Posleze mi nabidl nahled do historie v Nemecku, tak jsem si listoval a vpohode. Dle pana vedouciho vse original az na nadkoli, ktere je opravovane neorigo metodou. Podekoval jsem a jel domu. Golf IV OPRAVDU NEREZNE kdyz nepocitam madlo kufru, ktere jedine neni delane tou jejich slavnou metodou na kterou je 12 let zaruka. Nevim odkud jsi, ale rad predvedu sveho golfaka. Momentalne kdyz se opravdu zamerim na detailiky, tak madlo tu mam opiskovane a v laku nove (jeste nebyl cas na vymenu)a nerezne ani kapota, kde jsou od kaminku tukance. Jedine misto je dolni roh kde zacinaji dvere a drzi se tam voda - lehce se mi sloupl lak (u zavrenych dveri neni videt) a rezavi to.. jinak za nej dam ruku do ohne.. = podle me mas auto po povodni, nebo borku. Dneska opravi auto tak, ze to nepozna ani mechanik..

06.07.2011, 20:53 |
Toxxx gizmi: Ja ti to verim. Vcera som pozeral na G4 z 98 roku a nenasiel som ani tuk. A u mna je to uplne vsade okrem kapoty.

07.07.2011, 17:09 |
rcman Toxxx: Jsem se dneska ptal garančního technika co dělá VW... A pokud si nejezdil celou dobu do origo servisu. Tak je to problém uznat na záruku.
Asi máš opravdu něco po povodních. Protože mechanik tady u nás má r.v.99. Nikdy se to neparkovalo v garáži. Jezdí to celej rok. Ted to má najeto přes 400tis.km a koroze tam je jenom na madle kufru. Jinak nikde nic...
Jedinný řešenní je asi fakt ten celolak...

07.07.2011, 18:22 |
gizmi rcman: madlo je obecne vada u GIVka..neni osetreno ochranou a jiz z vyroby slo rezave :( Co jsem opiskovaval nove, tak jsem se az divil.. A mas pravdu - taky jsem negarazoval a ani garazovat nebudu + jezdim i v zime co to da. Jsem vasnivy lyzar, takze i na hory se snim stracham..proste komplet rezavej golf = neco spatne..

07.07.2011, 18:29 |
Toxxx rcman: Dik:)