Navštíveno 785x

03.07.2011, 14:53 |
Losky Ahoj, chceme zítra vypadnou z baráku asi na 3 dny a chceme jet pod stan. Nevíte o nějakém pěkném kempu okolo HK? Ideálně možnost ohýnku u stanu a třeba šlapadlo na vodě či loďky k půjčení. Díky

03.07.2011, 15:30 |
JR Vodni nadrz Rozkos

03.07.2011, 15:33 |
Losky na tu jsem koukal taky, vyhovuje mi parking u stanu i táboření, ale vzhled je takovej neosobní:(
Pak jsem slyšel o Sedmihorkách, ale tam zas není táboření u stanů
s ohledem na počasí bych volil spíš chatku
Stříbrný rybník přímo u HK. Ale nevím, jak je to tam se stanem.

03.07.2011, 19:20 |
bafis nech to spis na stredu,ma se zlepsit pocasi....v tomhle hnusu lituju lidi co jsou ted na dovoleny v cr, uplne si zive predstavuju nasrany lidi jak hrajou karty v chate nekde ve Splavech nabaleny ve svetrech a cucaj grog :D
jinolice nebrat:) ty jsou dobrý tak jedině na ožrání se ve stánku.. voda už nic moc, i když pod stan to tam jde..
sedmihorky mi přijdou jako lepší varianta:) myslím že stanovat tam taky jde... ale pokud chceš šlapadlo/loďku tak zas spíš ty jinolice...

03.07.2011, 23:17 |
Losky Nakonec máme sraz s kamarádem na Rozkoši:)

03.07.2011, 23:49 |
bafis tak to si vemte brusle :DD

09.07.2011, 22:48 |
Losky Tak nakonec se akce vydařila. Pršelo jen chvilku a pak zbylé dva dny super počasí. Zakalili jsme tak, že nám ani nedošlo, že musíme jet po obědě domů:))))) Takže pomalu a po okreskách se zbytkáčem:)) Jinak prostředí moc hezký, doporučuju. Voda hnus:((