Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Název filmu ???

o Navštíveno 836x o
o 03.07.2011, 08:02 | rcman
Ahoj,

chytla mě nostalgická vzpomínka na jeden film...

Počítám že to bude alespoň 15let co jsem viděl film o chlápkovy co si doma postupně staví kamion. V takový obyč stodole...
Na začátku je někde u lopaty (nebo ve skladu). Kde dává výpověď, protože se mu povedlo si po hromadě let postavit kamion. Jako poslední součástku si přinese volant. Namontuje ho tam, a vyráží na první kšeft...
Pak už si toho moc nepamatuju. Pravděpodobně se přimotá do ňáký blbý situace. Nebo se dostane k něčemu, k čemu neměl. A začíná ho tam někdo nahánět:..

Film bych řekl že byl buď Francouzkej nebo Italie. Rok výroby bude kolem 90let (počítám 87 až 91).

Snad si někdo bude pamatovat víc než já...

Předem moc děkuju za pomoc...

o 03.07.2011, 09:05 | bafis
at nezakladam novy vlakno, pred par rokama jsem videl film, myslim ze byl i druhej dil, nejaka blazniva rodina zila nekde na farme, zabijeli a unaseli lidi, na ty farme je mucili, byli to takovy spinavci a ten fotr byl v prevleku za klauna....ani nevim proc jsem si na to vzpomnel, ale v posledni dobe mi to porad vrta hlavou...
o 03.07.2011, 09:14 | HIGHTOWER
Tohle - [ Link ] ?
o 03.07.2011, 09:31 | rcman
HIGHTOWER: Hm, to si mě dostal... Nikde se mě to nepovedlo sehnat ke stažení. Ale po skouknutí upoutávky...
[ Link ]
Tohle není ono. Ikdyž to je určitě doobrej film...

To co hledám já. Bude podle mě spíše komedie než akční... Jistej si tim ale nejsem...
o 03.07.2011, 09:36 | rcman
bafis: Než si se dostal k tomu že, otec byl za převlečenej za klauna. Tak mě to pasovalo asi na 10hororů co jsem viděl...
To bude ale tim že podobnej scénář. Kde je ujetá rodina na ňáký farmě(nebo statku). A zabijí lidi. Nebo na nich dělaji pokusy... Je sakra hodně. Nikdo už na ty horory nemá fantazii...
o 03.07.2011, 09:43 | rcman
Jak se nám to tady šikovně rozjelo...

Ještě mě vrtá v hlavě jeden film... (myslel jsem že se to jmenuje "Slzy v divočině" ). Bohužel název asi už nevim.

Bylo to o tom. Jak ňáká rodina žije někde na malém městě v USA. Choději tam přes les do školy. Byla tam ňáká holka která takhle chodila každý den se svojí mladší sestrou do školy a zpět. Možná s něma chodila ještě ňáká kamarádka...
Někde se tam objeví divnej chlápek, kterýmu asi jebne nebo co... A začne dělat kraviny.
V podstatě je film o tom. Že při jedný cesty těch holek (nevim jestli do školy, nebo domů). Je ten chlápek přepadne a tu nejstarší holku si vezme sebou jako rukojmí. Celou dobu je tam pak náháněji policajti... Holka se stim únoscem postupně poznává. A snaží se h přesvědčit aby jí pustil. Myslim že jeho nakonec zastřelej. A skončí to dobře...

Pokud si to dobře pamatju. Bylo to podle skutečný události...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3505 sekund.