Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > HTC rada

o Navštíveno 789x o
o 02.07.2011, 15:37 | loom
Ahoj. Potreboval bych poradit ohledne telefonu HTC desire. Docetl sem se ze nektere tipy maji jiny displej a nemaji ten amoled. Tak bych rad vedel jak se to da poznat. Na netu plno prodejcu pise s amoled ale da se tomu verit? Nebo kdyby nekdo vedel kde bych koupil na 100% s amoled byl bych moc vdecny. Dekuji vsem za rady

o 02.07.2011, 16:19 | Losky
Amoled už tak půl roku nikde neseženeš. Spíš dyl. Já ho mám půl roku a už Jsem s Amoled nesehnal. Amoled používá Samsung
o 02.07.2011, 17:16 | loom
Ja si to myslel ale vsichni prodejci pisou amoled. A je to velky rozdil ten amoled a ten SLDC ?
o 02.07.2011, 21:07 | Losky
Co vím, tak HTC dávalo AMOLED, ale už min. půl roku prodávají SLCD displej. Je to prostě krok zpět. AMOLED je dobře vidět na sluníčku, v tom je snad největší rozdíl
o 03.07.2011, 13:04 | JoPi
Mám HTC Desire s SLCD , kamarád má s AMOLED a musím říct že SLCD mi vyhovuje o hodně více a ten rozdíl na slunku je fakt zanedbatelnej , při koukání na videa mi SLCD přišel o hodně hezčí tady to máš docela podrobně rozebraný [ Link ]
o 03.07.2011, 13:57 | Losky
JoPi: Je asi zbytečný mu dávat odkaz na androidfórum, tam si stejně každý hájí jen to své, zvláště v tom linku je to jasný. Už mu je jasný, co je lepší a pak prásk, deset příspěvků o tom samém, ale s úplně opačným názorem. Já mám SLCD a jsem s displejem max spokojenej. Když svítí sluníčko, dám podsvit na max a vidím vše
o 03.07.2011, 17:41 | loom
Tak asi teda koupim ten SLDC. Jinak bych radsi koupil htc sensation ale to uz je cenove trosku jinde. Za kolik se da koupit ten desire ? Co sem tam koukal tak za 6500 by se mel nechat sehnat co myslite ?
o 04.07.2011, 15:24 | Kmoda
Za ty prachy to bude nejspíš šedej dovoz...
o 04.07.2011, 17:26 | Bucci
SLCD je kontrastnější jasnější, ale horší na slunci
Amoled je lepší na přímym slunci a víc šetří baterku

jinak mam Amoled verzi a osobně se mi líbí víc
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3285 sekund.