Navštíveno 740x

02.07.2011, 08:19 |
Alda Vite nekdo jak na navigaci v SE Xperia X8? Resp. asi jakejkoliv SE s Androidem.
Jedina podminka je aby jela jen pres GPS, absolutne bez internetu.
Predinstalovana navigace pouziva internet, jak je na tom Google maps a jaky jsou dalsi moznosti?
Sygic Aura :-) odzkouseno a funkcni bez problemu

02.07.2011, 09:53 |
Alda A nejaky info k tomu? Kde, co, jak... zatim mi to pripada spis jak sprosty slovo :)
A jede bez netu?

02.07.2011, 10:09 |
TROY ;) jede bez netu
musíš najít najít verzi s " medicínou " :o)

02.07.2011, 10:49 |
Alda Mike: tak nejak, ale jsem v praci a nestiham. Ale kdybys mi poslal mail s informacema, byl bych ti fakt moc vdecnej :).
Koupil jsem tatovi k narozkam telefon a obavam se ze ho vzteky rozmlati nez zprovozni navigaci, kterou stejne pouzivat nebude, ale musi ji mit :D
staryales(at)seznam.cz
tady máš jednu dobrou, a za dobrou cenu
[ Link ]

04.07.2011, 17:36 |
hanx Pardon, vetřu se s podobným dotazem - jakou navigaci do Nokie C7 se symbianem 3? Aby to nepoužívalo net jako ta co tam je..? Díky

04.07.2011, 18:06 |
hanx HIGHTOWER: no něco takovýho tam je, ale potřebuju k tomu internet... a to nechci...
Ovi maps netřeba net ne? stačí stáhnout, zaktualizovat a jede to. Brácha s tím byl v Anglii a v pohodě, bez netu mu to fungovalo.
[ Link ] Nokia Ovi Maps patří mezi off-board navigační aplikace. Veškerá data se tedy stahují on-line prostřednictvím mobilních datových přenosů. Má to své výhody, Nokia se chlubí detailními mapovými podklady pro 180 zemí a v 74 z nich můžete využít automobilovou navigaci. Mapy jsou průběžně a neustále aktualizovány a za tyto updaty uživatel neplatí žádné poplatky. Problémem však zůstávají drahé datové přenosy v zahraničí v rámci roamingu. >>>V tomto případě si ale můžete mapy nahrát dopředu pomocí aplikace Nokia Map Loader.<<<