Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dovolená - Lastminute - problém

o Navštíveno 918x o
o 01.07.2011, 21:09 | Dave1984
Mám takový problém s dovolenou...chtěl jsem si koupit lastminute, chci jet za 16dní a už jsou hotely skoro plné, je to možné??? Zkoušel jsem Invii.cz a nabídl mi nějaký hotel mimo centrum, daleko, který se mi moc nelíbí...Prý už tam nic volného není!!

jedná se o Egypt - Hurghada - odlet měl být 16.7.2011 a na 11dní
Třeba invia má mnoho volných zájezdů, ale když jsem tam volal, tak všechno bylo obsazeno...

Myslíte, že tam jsou nějaké fiktivní objednávky a že se ještě něco uvolní, nebo mám prostě smůlu?

Co třeba využít Německé CK, teoreticky bych mohl letět z Vídně, ale jsem od Ostravy, takže to mám docela z ruky...

Jak řešíte vy, vaší dovolenou? Máte nějaký tip? Jsem rozhodnutý pro Egypt...

Díky

o 01.07.2011, 21:26 | HIGHTOWER | Upraveno: 2011-07-01 21:28:12
Jo, hochu, tohle je normálka, Last minute, ale tak měsíc dopředu :-D Loni takto kolega taky pořád čekal a čekal a měl letět za cca 14 dní a během dne, než se stihl na dálku přes nějakou známou, která dělá v cestovce, rozhodnout, tak z 5 nabídek během 4 hodiny všechno v háji :-D Takže letěl jinam, a to to vše bylo Last minute. Letos si to přes ní nechal zabukovat už měsíc dopředu na více místech a pak už jen vybíral, kam nakonec a počkal tak nějak na dobrou cenu a má klid.
A jéééééé, Hurghada :-D tak to je přesně to, oč loni přišel :-D jak stále čekal... 14 dní je docela pozdě, chce to tak měsíc zabukovat a pak tak 3 týdny předem se rozhodnout a koupit... Řekl bych, že máš smůlu :-( Ale třeba se něco ještě najde, ale to stejně asi raději seženeš něco jiného jistého, jinak pak by to fakt už bylo Last minute, ale riskuj to, že?
o 01.07.2011, 21:41 | Dave1984
no právě počítám s tím, že lidi mají zabukovaných více zájezdů a vezmou jeden a zbytek pustí :-D ale na druhou stranu pochybuju, že ji držela více zájezdů delší dobu, max jeden den, co jsem se ptal...
o 02.07.2011, 00:40 | Pekys
No nevim jestli trváš zrovna na Egyptu, ale skorotchýně dneska koupila Tunis 12 dní All Inclusive za 9990,- u Eximtours.

Takže LM určitě jsou, zkus i jiný servery, nebo přímo konkrétní CK
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3679 sekund.