Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Masážní box

o Navštíveno 1084x o
o 01.07.2011, 17:18 | Geo89
Zdravim, budu předělávat koupelnu, původně jsem chtěl normální vanu se skleněnou zástěnou, ale teď jsem viděl v OBI zajímavej box..
je to něco podobnýho
[ Link ]
máte s tím někdo zkušenost ? určitě bych chtěl tyhle rozměry, tj. 150*90..
nestojí to trochu málo, na to co to umí ? nechci tam dávat něco co vydrží chvíli...
jestli můžete někdo doporučit něco kvalitního budu rád

o 01.07.2011, 17:49 | cezetko
mno hlavně, abys na to měl tlak vody - teplý. Jinak budeš koukat, co sis to koupil
o 01.07.2011, 17:57 | sprath
Je docela podstatný, jakou máte vodu. U nás je voda moc kamenitá a ty trysky zarůstají před očima a to čištění brzo přestane bavit.
o 01.07.2011, 18:36 | Geo89
moc kamenitou vodu asi nemáme, udajně někde ve středu.. a jak zjistim tlak ? budu tam mít nejspíš plynovej kotel s vestavěnym zásobníkem na teplou vodu...
o 01.07.2011, 18:55 | madmaik
jinak proti zarustani kamenem bych na privod k tomu doporucil www.supertok.cz :)
o 01.07.2011, 19:48 | PachezZ
ja bych to nechtel...
někde sem viděl hezky vystizne pojmenovani "sadrovy trpaslik ceskych koupelen" ... zvenku je to velky, uvnitr maly, musi to mit kolem sebe misto. Máti si jeden pořídila, při zástavbě zjistili že pod nim je třeba místo a museli to podezdit a udělat k tomu schod - akorát na rozbití si huby...

Zrovna rekonstruujeme a zvolil sem asymetrickou vanu, masazni panel a sklenenou zastenu, imho to bude lepsi...
o 02.07.2011, 19:24 | Borik2
kamarád, co se živí instalatérstvím, mi masážní box nedoporučoval - kámen se ti v tryskách udělá po čase vždy, jakmile někde v ulici praskne voda a ty si pak nevědouc pustíš vodu, trysky se rády zanesou rezem...pokud to chceš, udělej to tak, aby si měl pod box k tryskám slušnej přístup, protože tam časem 100% polezeš.
o 02.07.2011, 20:47 | Geo89
asi to udělám jak píše PachezZ, ten box je zřejmě fakt na hovno :) díky všem za rady
o 02.07.2011, 21:46 | Luke_288
ten box je nahovno ze dvou důvodů
1. prodává se v OBI
2. je levnej
o 02.07.2011, 22:02 | Geo89
nemyslel jsem konkrétně ten z OBI, tam bych ho určitě nekupoval.. jen jsem si tam všimnul že vůbec něco takovýho existuje :)
o 02.07.2011, 22:05 | Dudelina
Ještě doplním: Box a všechny tyto masážní panely jsou DLE MÉHO názoru naprd.
Prodával jsem to, zkoušel jsem i box od Jacuzzi za 150kkč a jsem názoru, že na masáž si má člověk zajít k masérovi.
Ale nikomu nic nenutím ani neberu.
o 02.07.2011, 22:05 | Luke_288
aha, já myslel, že zrovna tenhle je z obi. ale to na věci nic nemění, tyhle kouty jsou řádově uplně jinde. za tuhle cenu máš poměrně průměrnej klasickej sprchovej kout
o 02.07.2011, 22:19 | cupra.165
Jako Dudelina...mam stejny nazor,stejne zkusenosti,snazim se lidem doporucit at si radeji koupi kvalitni baterii a k tomu kvalitni sprchovou hlavici. Vetsinou byva problem s tlakem a prutokem,se zarustanim trysek.
o 02.07.2011, 22:26 | Geo89 | Upraveno: 2011-07-02 22:28:41
Dudelina : podobnej názor máš i na hydromasážní trysky do vany ?
o 03.07.2011, 06:51 | Zdeny60
V případě OBI a podobných megamarketů bych se zaměřil u všech výrobků na kvalitu provedení a dostupnost servisu a ND. A v případě kombinace voda/elektrika i na bezpečnost. ne vždy kucí čínský respektují krytí a izolace :-) Viz napč. čínský adaptéry pro nabíjení mob. telefonů a pod, kdy primár/sekundár je namotán "nadivoko" bez izolace :-) Viděl jsem, opravoval jsem, vím o čem píšu. A motorů ve vaně či koutu bych zrovna 2x moc nevěřil. Přeci jen,voda a elektrika = kočka a myš.
o 03.07.2011, 09:16 | Dudelina | Upraveno: 2011-07-03 09:17:13
Geo: Na vany mám názor podobný. Ale je to opravdu můj názor. Zkoušel jsem osobně vany Jacuzzi, Keldewei, VilleroyBochv plný palbě a minimálně jako problém vidím hluk od motorů. Prostě jsem od toho čekal víc.

Ale chápu, že se najdou lidi, kterým to bude vyhovovat.
o 03.07.2011, 12:43 | Geo89
Dudelina : Kámoš má relaxcentrum a má v něm vířivku Caretta, a mě to přijde super, třeba po sportu je to vynikající.. Líbilo by se mi mít to doma, ale nevim jestli mi zbyte 50k navíc...
Je to,co se dá dát do malý vany srovnatelný s tou velkou vířivkou ?
Zdeny60 : z OBI nic takovýho kupovat nebudu, nemám na to abych si kupoval levné věci :-) byl jsem tam pro něco uplne jinyho a mezi sprcháče jsem zabrousil jen ze zvědavosti :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2975 sekund.