Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > odhad ceny nemovitosti

o Navštíveno 931x o
o 30.06.2011, 16:13 | DJ.UFÍK
Nedělá tu někdo prosím odhad cen nemovitostí? Potřebuji o cenit dvě nemovitosti....Možná by stačil i někdo z realytky kdo by se postaral i o prodej :o)

o 30.06.2011, 16:30 | tappaja
Odhadcu je spousta, znam jednoho, za jeden odhad si bere cca 6500 (i podle narocnosti a pro koho to je)
Nevim jak je na tom s casem, nicmene tohle se ridi dost prisnejma regulema, takze bys mel mit jistotu, ze at vezmes toho nebo toho odhadce, bude to plus minus stejny a hlavne vypovidajici skutecnosti.
o 01.07.2011, 12:49 | Harryp
tappaja: Mám tři odhady na jednu nemovitost (rozdíl v čase několik měsíců) a ocenění dost rozdílné. Nicméně nejvíce se to měnilo u pozemku.
o 01.07.2011, 13:07 | LukeFab
na co odhad,koukni na web za kolik se něco podobnyho prodava a mas to,nebo si pozvi někoho z realItky a on ti řekne odhad,ale někdy to bude dost pod cenou
o 01.07.2011, 18:21 | Pekys
tak tak, jeden odhad bankovního odhadce je kolem 6tis (Praha). Jsou na to i stránky tý jejich asociace odhadců nemovitostí, tam si můžeš najít odhadce z tvýho regionu.
Odhad mi dělali následovně: Cena pozemku vycházela z pozemkový mapy dostupný na netu, čili nesmysl. Za 3,5tis za m2 bych jim tu urval ruce. Tržní cena je bohužel tak 7tis +.
Nemovitost porovnala s podobnejma nabídkama z okolí a nakonec snížila na cenu za kterou se to prodávalo, i když byla tak o 30% nižší než reálná tržní hodnota.

Takže k ničemu. Já to musel dělat pro banku, při prodeji bych si cenu vymyslel sám a odhad si kvůli hypo stejně bude muset dělat kupující.
o 01.07.2011, 20:15 | tykeev
mám tu slušnou a poctivou odhadkyni, co mi taky nějaký odhady dělala a účtovala si Kč 5500,-.

Je z Kralup
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4137 sekund.