Uvažuju o koupi nového monitoru. Plán je 24", ale řeším problém jestli koupit 16:9 nebo 16:10 (1980x1200). Je to hlavně na CAD. Nemáte někdo zkušenost, o co je těch 180pixelů na výšku znát? Popřípadě doporučit nějaký šikovný typ? (kromě EIZO...nic proti, kromě ceny...)
Dell 30" - to uz si to muzu rovnou pustit do televize :-) Jenze si pak ukroutim hlavu :-) Realne jsem uvazoval nad necim od Samsungu a HP, takze jsem to dostal tak trochu potvrzeno. Jeste jsem nasel neco od Philipsu, ale k tomu nejak nemam duveru...
[ Link ] toto je podle mě entry lewel CAD monitor pokud to chceš na cad tak kupuj monitor odpovídajících parametrů a ne spotřební elektroniku na multimedia :-)
Nechapu proc se bat Eiza, napriklad tenhle [ Link ] a kdyz ne Eizo, tak HP (treba to co doporucuje nome). Jinak v CADu se stejne porad zoomuje, takze tech 1000px na vysku staci, hlavne to neza*rat pre milionem ikon jak to maj nekteri ve zvyku.
Dell urcite ne, spis bych se sel podivat na ten Samsung SyncMaster 2443BW a HP 2475w. Z tech bych vybiral, nebo muzes vykysnout jako ja koupit nakonec ot eizo