Navštíveno 737x

Nevim jestli delam neco spatne, ale ten novej search system je tragickej. Zatim co v XP mi to hledalo i slova, fraze v souborech, tenhle urputne nehleda nic.
Proste mam adresar s excel fajlama a ty potrebuju prohledat, jestli se v nich vyskytuje jedno slovo. Nemate nekdo nejakej tip, jak na to?
Diky!
Pokud máš zapnutou indexaci, tak použil hledání co je v nabídce start dole. Mne to funguje bez problémů. Naopak spíš bych řekl, že W7 mají to vyhledávání mnohem lepší.
Mno to je to samy, jako kdyz pouziju CTRL+F na jakykoliv slozce ne? Proste mam slozku a v ni je 10 XLS fajlu, v bunkach je hledana fraze a ono ji to nenajde. Ta slozka je na jinym pocitaci, mam to pripojeny jako sitovou jednotku.

30.06.2011, 10:35 |
AR jo ty chces prohledavat primo obsah tech souboru ne jejich nazvy?

30.06.2011, 10:36 |
AR btw indexuji okna i sitove jednotky? neindexuji jen lokalni?

30.06.2011, 10:42 |
mr.brain | Upraveno: 2011-06-30 10:43:04
tapp: jsi nepsal ze to je v siti... to bude asi problem, tady se to resilo, ale jestli to funguje nevim
[ Link ] jeste mrkni sem
[ Link ] (ale tady se mi zda se operuje tim, ze si W7 zpristupni ten disk offline, coz znamena ze si to cely budou kopirovat - silenej nesmysl)
AR: neindexuji, default jen local a obsah souboru mi to normalne prohledava... (alespon co se tyce xls, xlsx, doc a docx).
Vis co, ja treba nechci indexovat ten externi drive celej, proste si najedu do adresare, je tam 10! fajlu a ty chci prohledat uvnitr. Na to si klidne pockam, nepotrebuju mit naindexovanej celej obsah toho disku.