Navštíveno 1313x

29.06.2011, 21:27 |
hawai dávám do kupy motorku a budu měnit píst a kroužky, protože už profukovaly a žralo to olej a kouřilo, tak jsem sundal hlavu a je dost zas*aná od toho napečenýho oleje, čim to nejlíp dostat dolu? myslel sem třeba smirkem, ale nerad bych udělal víc škody než užitku

zkus technickej benzín nebo petrolej
Chemicky, pohledej odstranovani karbonu. Anebo proste nejaka frezka s ocelovym kartacem a jedu...

29.06.2011, 21:33 |
petis docela funguje nafta, nebo jsem to dělal čističem na motory, chvíli to vtom nechat naložený a pak tomu pomoct štetcem.
CARLAN.... ponořit, nechat půl hoďky "žrát", vyndat, seškrábnout + omýt, v případě potřeby zopakovat.
[ Link ]
ten carlan doporučuju za tepla- tj hrnec s vodou na kamnech v tom carlan... a ponořit...
případně zkus aceton..

30.06.2011, 08:57 |
Nora Carlan, nebo Milit, nechat působit a pak nerezovou kuchyňskou drátěnkou ošmrdlat dolů

30.06.2011, 12:26 |
Jindrs | Upraveno: 2011-06-30 12:28:27
mam na to sprej od Retechu na odstranovani karbonovejch usazenin a starejch tesneni.Nedavno sem delal kamosovi hlavu na Husaberga vypadala jak ta tvoje vycisteny to bylo behem 5ti minut :-)

zajdi do OBI a pohledej nebo se zeptej, mají tam takové drátěné kotoučky do vrtačky od malého až po velký. stojí to jako když chlustne. Používal jsem to přesně na tohle a na různé leštění těchto spalováků.. :)
ty hajzle ukecanej..a me jsi rikal jak si se s tim nesral buhvijak dlouho :-D
KaCzaba:musim prehanet jinak by si moji praci neocenil :-D