Navštíveno 1299x

29.06.2011, 16:40 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2011-06-29 16:41:47
Myslím na webu...hledám nějakej silikon/neopren/plast k obyč. sportovním hodinkám do vody apod..Kovovej nechci-chytaj se mi do toho chlupy a je těžkej.Ideálně kdyby bylo něco jako www.paskynahodinky.cz,kde by si člověk mohl vybrat..
Obcházet hodinářství na blind se mi upřímně moc nechce.
Případně pokud máte někdo nějakej pražskej tip? :-)
Díky

Jestli nespecha, tak ebay, za par kacek a za dva/tri tydny je to tady ;)
Jen koupit spravnou sirku :o)
Pokud jsi z okolí Sˇumperka, tak na náměstí je největší speciálka právě na řemínky. Mají tam fakt nepřeberné množství a pokud ne, tak seženu. Já tam léta kupuji originálně neoriginální pásek ke svým sportovním Casiům, co se dělaly v roce 2000 ( a dosud jsou jak švýcary a drží si perfektní vodotěsdnost i po 1. zatím poslední výměně baterie) a nikde se už nedá sehnat. Tady mi ho vždy nějak seženou - když není na pultě, do týdne je.

29.06.2011, 18:18 |
koren da se vyzkouset i nato strap, ale chtelo by to upresnit typ hodinek nebo alespon sirku remene.
kazdopadne chronomag.cz - ale radsi tam ani nechod:-D
Zdeny60: Díy,ale bohužel Praha.. :-)
koren:
typ hodinek: obyč.Čína(nejspíš)"značka" SCENE ale jdou a těsněj bez chyby už 4.rok k mojí naprostý spokojenosti(šroubovací korunka,dýnko,datumovka,fluo ručičky+ciferník a luneta s aretací) a zatím nehodlám měnit-na běžný každodenní provoz bez ohledu na situace jsou super (nemám jenom tyhle)ale trošku mi připomínají starý PRIM Sport,
šířka řemene/osičky je 20mm
Chronomag už jsem několikrát navštívil...vim :oD