Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Držák do auta - HTC

o Navštíveno 964x o
o 28.06.2011, 17:39 | Losky | Upraveno: 2011-06-28 17:40:15
Ahoj, koukám po nějakém držáku do auta, ale moc jim nevěřím. Máte nějaká ověřený? Ideálně aby byla možnost ho upnout na palubku, sklo či do větráčku topení.
Na aukru jich je mrtě, ale těžko říct, který je solidní. Případně mám doma origo držák na Mio C520 a tam když se vycvakne kolíbka, objeví se tam ty 4 drážky, takže by tam asi taky šel nějaký ten držáček mobilu. Nevím, jak se ten typ patice jmenuje, ale vypadá to přesně jako tohle, jen netuším, zda se dělá jen jeden rozměr.
[ Link ]

o 28.06.2011, 21:49 | Jindrs
a na jaky HTC to ma bejt?
o 28.06.2011, 22:54 | Losky
Pardon, soustředil jsem se, abych to napsal správně a nakonec jsem ho tam zapomněl napsat:))
HTC DESIRE
o 28.06.2011, 22:59 | Jindrs
mam Desire HD a drzak mam znacky haicom(prisavka na sklo) a je to naprosto luxusni, nahravani videi za jizdy super nic se neklepe a drzak se dobre nastavuje.Pro tvuj tel je to tenhle [ Link ]
o 28.06.2011, 23:02 | semtex | Upraveno: 2011-06-28 23:03:44
Ja mam vsude jenom drzaky znacky BRODIT a jsem s nimi moooooc spokojenej. Ja mam konkretne vsechny na vetrakach. I HTC mi to unese.
[ Link ]
o 29.06.2011, 00:10 | soray
Ja koupil ted tenhle drzak a absolutni luxus. Hledal jsem neco pro HTC Sensation, na toto si navic muzu povesit cokoliv a drzi to jako pribity!
[ Link ]
Cena v CZ okolo 400,-
o 29.06.2011, 10:18 | Losky
Tak ten s tou nano podlozkou meli v datartu za necelé pětikilo, ale nějak tomu moc nevěřím. Koupil jsem si dvě originál nové nano podložky a v autě mi to na ničem nedrží
o 29.06.2011, 10:26 | jasisoft
mal som original nano podlozky v aute, po case sa to zacalo rozpadat a posobenim slnka to cele nejak zmaklo a zostalo to ako zuvacka.... takze nanopodlozky sli do kosa a na vsetky moje telefony ci uz desire, nokia n97 atd bohate staci original nokia drziak co bol k nokii e52 v baleni. konkretne je to tusim tento: [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3748 sekund.