Navštíveno 1238x

Tak Legacy se bude nakonec opravovat, čili preventivně hledám fakt dobrou lakovnu v okolí Šumperka. Doporučí někdo fakt dobré fachmany, aby v laku nebyl prach, pomeranč a pod??? Radši si připlatím (tedy radši dám větší fakturu pojišťovně:-)) , ale chci, aby to bylo perfektní. Co například Hyundai Rapotín??
v Rapotíně je nově Hyundai? Jinak perfektní lakýra byl v Jindřichově (tuším Beran, takový urostlý vousatý chlapík), ale někdo mi říkal, že už to zabalil. Sám jsem si u něj nechal stříkat body-kit a super práce. Já mám ale pocit, jestli se jen nepřesunul do Nového Malína.
Zkusím se ti zeptat, kam dávají lakovat zákazníci. Nicméně, co vím od nich, tak Růžička pod Bludovákem i Urbánek na ČSA tragédie.

28.06.2011, 20:39 |
Zdeny60 | Upraveno: 2011-06-28 20:40:22
V Jindřichově byl Mrázek a už toho nechal (bydlel jsem v Jindřichově 15 let :-)V Malíně je Beran a poslední nátřik kapoty na Spec.B mě vůbec nepřesvědčil. Proto hledám. Prý snad Heger vozí do Šternberka...
V Rapotíně nevím - Hyundai či Chevrolet , prostě nějaký taková značka:-)
Růžička (Rydvok) je pasé, nedělá už. Toho Urbánka neznám, optám se.
jo, s tím Mrázkem je to možný, já už si to jméno moc nemapatuju, bylo to po pravé straně když se jede směr Ramzová, ještě před odbočkou na Nové Losiny.