Navštíveno 3416x

28.06.2011, 15:37 |
TROY V rámci koštu piv jsme narazili na tohle a nikde to nemaj :o) - teda myslim v čr. Neviděl to někdo někde? :o)
Je to na trhu krátce,myslím že budeš muset počkat a nebo jet na Slovensko.. :o) Zlatej Bažant se tu shání celkem blbě.... :o(

co tak tesco ? myslim ze ako globalny dodavatel vsetkeho vsade by to mohol mat. ak nie tak vylet k nam na sk.... je to pomaly na kazdej pumpe......
btw. ked uz kostovka co tak testnut redd's - jablkove pivo ? podla mna chutnejsie ako radler.....
[ Link ]
sakra, dam edit a aj tak to sem neprida.....
TROY - testneme ci sa da poslat cez postu aj pivo ? pre tu srandu by som to skusil... :-)))

28.06.2011, 17:19 |
TROY RUS
právě že u nás na dědině máme pivničku,kde to točí,ale není schopnej to objednat :( ani na košt
Jasisoft
tesco projetý :o))))))))))),kauf taky,globus taky - no vlastně vše
jablkové pivo pre ženy? )))) ej v plechovce klidně :o)
Jinak poslat přes poštu toho bažanta tak redds kdyby dělali v plechovce by nebylo od věci :o)
si do piva vymačkej citron a máš to to samé.... :-))))
no redds je len v skle 0,33l.... a nemyslim ze len pre zeny, volty to ma slusne.... :-))) takze to asi postou neprejde. ale ten radler ti mozem skusit poslat... ak chces hod mi do mailu adresu a zajtra to mozem otestovat.... dufam ze im tie plechovky nevybuchnu ked s tym budu hadzat....

28.06.2011, 17:43 |
TROY mishan
woe )))))))
jasisoft :o)
škoda toho skla jabko bysme taky koštli
Se domluvim v práci - ty mě zjisti cenu
cenu neries, este mam u teba nejake resty za 8w7...
radler nic moc..maj ho v Praze TESCO Letnany..

28.06.2011, 18:40 |
TROY nj Praha :o) tim je to asi vyřešení Jasi
někoho tam vyšlu na nákup
ok, ked nezozenies daj vediet... skusim zohnat aspon ten redds v niecom inom ako v skle....
Keď mi doporučíš niečo na výlet v okolí tej prdele Chrudimskej, kľudne Ti priveziem pár kóskov ak chceš Trohránku :-) A v najhoršom internou poštou :-D

28.06.2011, 19:19 |
X-sat (M)
MUSLIM - ty woe ten nick, wostrýýý :-DDD To tě ten ftip nějak vzal ;-)
TROY - jedu teď na týden na SK (Trenčín), můžu zakoupit ;-)
neexperimentuj, plzen/svijany to jisti :-D
x-sat ak sa budes nudit ozvy sa, najblizsie 2 tyzdne, som cca 24km od Trencina.... :-)))
btw. teraz po navrate z Tesca - 6ks radler 0,5L plech - 4,51€ inac 1ks 0,89€....

28.06.2011, 20:29 |
TROY kral
experimentujem :o))))))))))))))))))))))) aneb oddělení pivařů no ;)
xsat
no : o )))))))))))))))) uvidim co MUSLIM )

28.06.2011, 21:11 |
JR Troy: pivari by zustali na ty Plzni, takhle mi to prijde jak oddeleni pr**at :)

28.06.2011, 21:12 |
Jozzo Vy čecháčci už nevíte co si do té huby nalít.
Si tam nach*ijte a máte to...
Kup si bažanta,sprite,máš radlera a nemusí ti ho nikdo vozit.
Nedela nahodou staropramen taky kozinu? Lemond nebo tak nejak? (kozina=pivo/citronova sodovka)

28.06.2011, 21:28 |
TROY :o) jo staropramen
JR
plzeň jede ve velkym,ale v rámci možnosti ochutnáme co je :o)
co můžu doporučit z těch "ovocnejch" piv, tak je třešňový - pivovar Nová Paka:
[ Link ] na léto super, ale přece jen máme každej jiný chutě :)

28.06.2011, 22:04 |
TROY višeň z Páky jsme už měli :o)
..jo ten Beer mit Sprite funguje good,namixujes dle vlastni chuti.. Ten radler je dle moji chute hodne nacitrusovaný ´=o(
dneska navsteva tesca v letnanech a na skalce v praze a nemaji :((
tak zitra jeste globus a interspar a makro :D

23.07.2011, 21:03 |
X-sat (M)
Tak dnes basička Staropramen LEMON 9,90,- láhev a je chutný. Radlera jsem v Trenčíně taky dal a OK. Letní pití, ideální. Jinak na ostrově u Váhu ho měli točený - i malinovou příchuť. Taky zajímavý ;-)