Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Renovace sedaček

o Navštíveno 839x o
o 27.06.2011, 17:34 | Verano
Zdar kluci,řešim ve svym autě zrenovování sedaček,jsou celkem ošoupané a popraskané,jedná se o kožené sedáky. Může někdo doporučit někoho kdo dělá renovaci v okolí Ústí nad labem?? Pár sem toho našel ale radši bych jestli nemá někdo osobní zkušenost,popřípadě nedělá někdo do toho???nechci za to vyhodit nějaký nesmyslný prachy a jen zjistit že mi to frajer namazal indulonou a řekl že to víc nejde díky

o 03.08.2011, 11:10 | Verano
aktual
o 03.08.2011, 11:14 | jasisoft
kukni na detailing.cz tam toho najdes na dlhe letne vecery....
o 03.08.2011, 13:26 | Soptík
Mam starýho dědulu v Trmicích co mi renovoval staré sedáky do škody 130RS z roku 1979 a masakr.Je to ještě stará škola...potřebuje víc času aby si s tim pohrál ale práce je precizní.Renovace obou sedáků cca 5000,- komplet.Cinkni mi na 774312036 a dam víc info.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3166 sekund.