Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Kde eloxování?

o Navštíveno 4066x o
o 27.06.2011, 15:55 | Jirka156
Ahoj. Potřebuji poradit, kde nejlépe ve Východních Čechách dělají eloxování hliníku. Měl bych jen takovou malou zakázečku. Potřebuji oeloxovat pár věcí na šlapacího Moskviče. Tak nějak jsem se vrhl do kompletní renovace a snažím se to dělat co nejvíc do originálu. Takže potřebuji udělat: masku, mřížky světel, pokličky kol, okrasné boční lišty. Mně nejblíž je asi Duo Opočno, ale prý tyto malé zakázky moc nechtějí a je to prý dost nákladné. Pro ilustraci posílám foto mého mazla z mladí, na kterém pracuji pro svého synka.

foto k příspěvku  od Jirka156

o 27.06.2011, 16:11 | Petura
na HC člen exxsodus umí zařídit elox drobných věcí ...
[ Link ]
o 28.06.2011, 11:24 | sotek
Zeptám se kámoše u nás ve Dvoře co dělá teflonování. Třeba aspon někoho poradí.
o 28.06.2011, 12:39 | Newman
Východní čechy - Vysočina, Havl. Brod
elox dokážu, černý, modrý, červený.

i velký věci.
o 28.06.2011, 21:17 | Jirka156
Já bych raději elox v barvě stříbrné jako je hliník. Na těch dílech je nějaký elox, ale bohužel taky mraky škrábanců a deformací, které se snažím srovnat a zahladit. Pak bych potřeboval elox ve stříbrné zpátky. Kolik by to odhadem stálo? Jak se to počítá? Od plochy, hodiny,....? Jak jsem psal: maska, 2x rámečky světel, 2xnárazníky, 2x ozdobné lišty, 4xpokličky kol, lištička nad SPZ. Do Havl.Brodu to mám sice daleko (já jsem z Rychnova n.Kn.), ale když nebude zbytí......dovezu. Jen mám na tom ještě dost práce, aby to bylo pod elox připravené. Pod elox musí být povrch jemně přebroušený (např. hrubost 400?) nebo vyleštěný? Já bych to měl asi vyleštěné.
o 28.06.2011, 21:27 | tappaja
hodil bych to do jemny stribrny metly, za elox das ranec a vysledek u takhle narusenyho hliniku bude nejistej. V extremnim pripade by se ty dily mohly rozpadnout, ten jlinik se maci v buhvijakejch srackach, aby se to odmastilo, ocistilo... Kdyz to budes mit pekne strikly, nikdo to nepozna a dily muzes pretmelit. A bude to za 1/10 ceny.
o 29.06.2011, 07:47 | Jirka156
Každý mi právě říká, že je elox drahý, gór když to bude takových pár kousků, ale ještě nikdo mi neřekl ani nástřel ceny. Mám už asi tři různé zdroje včetně Vás tady, ale potřebuji vědět, jestli do toho jít. Co se odmaštění týče. Dříve se u nás Fabu na galvanovně odmašťovalo trichlórem (bezvadná látka na odmašťování a čištění, ale prý je to zdarvotně závadné svinstvo), takže začli odmašťovat jestli se nepletu pentachlórem. A ten užnemá takový účinek. Ve Fabu už bohužel dělají jen lesklý nikl.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4009 sekund.