Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Práce v Anglii

o Navštíveno 920x o
o 27.06.2011, 10:34 | patryck
Zdravím,
chtěl jsem se zeptat nemáte v Anglii nějakého známého který by mi dal nebo dohodil práci? Chci tam časem začít pracovat v kasínu a něco na rozjezd by se mi hodilo. Jedeme s přítelkyní, zatím na rok.

o 27.06.2011, 10:46 | Unihero
ot: nevím jak na barech ale svářeči ve firmě JCB tam mají kolem 18 liber na hodinu ... spíše takovou práci než někde v baru..
chlapi od nás slováci tam jeli..
jednoduše řečeno někdo Ti to tam jen tak nedohodí, nikdo s tím nechce mít starosti.. to by tam šel dělat sám ten člověk než aby to tam někomu dohazoval.
takhle to vidím já...

přečti si toto:
Pracoval som v Anglicku vo firme JCB. Nemal som ziadne zvaracske skusky. Mal som iba IWS a EWS. Zvaral som metodou MIG. A ked som prisiel prvy den do prace (na test) tak som zvaraci horak drzal v ruke druhy krat v zivote. Ale pravdepodobne mali malo ludi tak som sa tam dostal. Robil som tam zvaraca asi rok a potom som isiel domov. Tu na slovensku robim technologa a za taky plat, ze asi sa tam vratim spat.
Je to sice manualna praca, ale plat sa neda porovnat.

o 27.06.2011, 10:53 | Nismo.Power
jet tam a rovnou si myslet že budeš makat v kasínu :D to je fakt solidní lol......
zaprvý jak píše uni tak nikdo to to jen tak nadohodí natož práci v kasínu kde se budou dohazovat domorodci mezi sebou.......budeš rád když tam jakožto čech chytneš "výpomoc v kuchyni" ....
o 27.06.2011, 10:55 | Unihero
pozor hlavně, my češi jsme pro angličany jako tady u nás romové, když do tam tím směrem tak spíše do irska, ne do anglie... v irsku zase čechy uznávají.. hodně lidí to u nás říká v práci, jsou to cestovatelé...
o 27.06.2011, 10:56 | patryck
to je hezký no,bohužel neumim svářet,dva roky rozdávám poker takže tam potom chci dělat tohle, je to pěkně placený
o 27.06.2011, 10:58 | tommas
Unihero: Romy tady v CZ nevidím, jenom CIKÁNY!
o 27.06.2011, 10:59 | patryck
no nevim,ale kámoš tam je 9 let rozdává karty a řikal,že tam neni skoro jedinej angličan jako dealer samej francouz a polák
o 27.06.2011, 10:59 | Unihero
to tommas: chtěl jsem být slušný :-D
o 27.06.2011, 11:09 | bafis | Upraveno: 2011-06-27 11:10:29
Unihero : Irsko nee, tam to jde do hajizlu....mam tam par znamych, leta tam makali a ted jsou bez, jeste ze maj nasetreno a po tech letech narok na socku...a nejspis to lepsi nebude :(
o 27.06.2011, 11:10 | tommas
Unihero: slušné by bylo od nich, kdyby odtáhli do prd*le, příživníci:-))))
o 27.06.2011, 11:11 | bafis
:DDDDDDDDDDDDDD
o 27.06.2011, 12:46 | ABERTO
Mno mám za sebou nějaký pátek v IRL, taky jsem měl přes kamarády nadomlouvaný práce ředitele zeměkoule a jak jsem vystřízlivěl, když jsem zjistil, že na flek každého sběrače hoven čeká 100 poláků, 99 moldavanů, 98 neidentifikovatelných národností a zbytek češi a slováci :) Žádná sranda, ale jak se člověk někde upíchne a rozkouká, tak už je to relativně fajn :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3346 sekund.