Navštíveno 4651x

Potřebuji poradit ktery si vybrat dik
za mě jednsoznačně iphone4, někde tu bylo podobné téma... já bych se nerozmýšlel.
po dlouhe dobe nokii jsem si koupil samsung wave a samsung uz nikdy nechci, nvm ale samsung nema sve telefony optimalizovane na to co maji v sobe za hw, takze bud jabko nebo nokii ;)
přesně tak, na to že ty mobily mají dobrý HW nepochopil bys ten SW a já taky ne..

27.06.2011, 00:05 |
Geo89 za mě SGS2 , vybaveností jsou ty telefony skoro stejný, HW je lepší samsung, má 2x tolik ramky a 2-jádro...
dál umí točit fullHD, má USB, má HDMI (pravda-přes redukci.. nevim jestli to iPhone taky nezvládá), má microSDHC, umí Flash..
pro iPhone asi mluví design a displej (ale SGS2 se taky chlubí perfektnim displejem, bohužel srovnání nemám)
SW to asi záleží na vkusu, já bych radši android, ale uznávam že i iOS má se svou jednoduchostí něco do sebe..

27.06.2011, 00:39 |
CRK | Upraveno: 2011-06-27 00:39:57
SG2 - zatim mám jedničku, ale viděl jsem dvojku a bomba. Je rychlej, milión her a programů zdarma, nic blokovanýho - to je paráda proti jabku :-D A ten display, krása...
Geo89: design a display pro? si to asi neviděl vedle sebe, iphone vedle toho vypadá vzhledově jak nějakej žebrák a o displayi už vůbec nemluvim, ten je pěkně vyblitej... A teď mě kamenujte :-D ale píšu, co jsem viděl na vlastní oči.

27.06.2011, 00:52 |
CRK | Upraveno: 2011-06-27 00:56:39

27.06.2011, 00:54 |
bass305 | Upraveno: 2011-06-27 01:00:03
no podívej se na datum kdy bylo iP4 vyrobené je to asi logické, nejlíp uděláš když počkaáš na iphone 5 zaručuji ti že nic lepšího se po dva roky na trhu neobjeví..
edit: už to co si sem dal za fotku nahrává zase iphonu, ty ikony u samsungu jsou prostě hnus. nevim asi si stim nedokážou tak pohrát...

27.06.2011, 01:01 |
Geo89 | Upraveno: 2011-06-27 01:02:12
CRK : OK displej beru zpet, vycházel sem z informací co sem se dočet.. :) a že nemam srovnání jsem i psal :)
jinak designově se mi iPhone líbí asi víc, a to jsem jinak zastánce SGS2 :)
bass305 : no tak když uznáváš že je iP4 oproti SGS2 zastaralej, tak proč ho doporučuješ ?
uznávam kvality iP4, ale na tohohle samsunga už nemá

27.06.2011, 06:10 |
TUNER Fox-cali - Jenže Wave má system Bada a Galaxy SII má system Android...takže srovnáváš nesrovnatelné.
Za mě jednoznačně Samsung,na jejich AMOLED displeje nic nemá. Ano,ajfoun má vyší rozlišení,ale ty bervy a čitelnost na slunci.........viz. foto.
za me SGS2 :) taky bych nerozmyslel...

27.06.2011, 07:15 |
Yawor a co si nejdřív zkusti, jestli ti bude sedět iOS nebo Android ? Všude toho je hafo, tak si to puč a hraj...
Samsung+android je dobra volba..

27.06.2011, 07:59 |
TROY jako yawořice
:o)
Nicméně bych jako S2 nechtěl ;)
Souhlas s yaworem a troyem, nejdřív si je zkus a uvídíš co ti bude vyhovovat tyhle diskuze se vždy zvrhnout v hadku co je lepši a horší, měl jsem oba OS a každej je proste jinej každy ma sve + a - ja třeba preferuju android ktere mi vic vyhovuje.

27.06.2011, 08:13 |
TROY joa pro ty co si myslel jak je to ultra rychlý atd tak je musim zklamat :o))))))) 2 jádra na h*vno
co je zase ten bass305 za kokota ??????? táhni si psát moudra někam na chat a nazasírej tohle forum....
ip4 proti sgs2 už nelze rovnat, je to s odřenejma ušima srovnatelný s sgs1 takže srovnávejte srovnatelný.... jediný co je u ip4 prosti sgs1 lepší je kvalita těla ale dál to končí, výbava, rychlost a možnosti použití a propojení nemá jabko nárok ....display jakbysmet resp. teda iphone má lepší bílou ale toť vše..... aspon sem měl všechny ty tel v ruce a nejsem jako ten trubec vejš s mlíkem u huby kterýmu někdo řikal že nejelpší telefon je iphone přitom ho ani jeden z nich neviděl a bude tvrdit že ip5 bude dva roky nejlepší přitom ani neví že ip5 třeba ani nebude....
fox : srovnávej srovnatelný né telefony za třetinovou cenu...

27.06.2011, 10:15 |
Daryl (A)
nismo nismo: ty tvoje demagogie. Zajimalo by mne o cem mluvis .. i kdyz je to porad dokola. Meles kraviny porad jedno a to samy. Takze mozna bych tu tvou prvni vetu aplikoval spise na tebe. Az stravis s obema telefonama aspon tyden aktivne tak dej vedet pac evidentne varis z vody.
To s těma telefonama jezdíte na vodu, že potřebujete takový pádla?
Jinak nevim no, diskuse je diskuse, ale podle tohodle videa musíš mít přece jasno
[ Link ]
jediný s čim sem nestrávil tejden je sensation a sgs2 ty mi jen prošli rukou na hodku cca.....
ip a sgs mám prolezlý dost.....
ty taky ale pořád vaříš z vody neb všechno končí stylem "myslim jinak" aneb sloganem apple.....
napíšeš že na to co to potřebuješ ti to stačí a tim končí každej rohovor a apple people....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jsem pro založení nový diskuzní skupiny !
Název "Flame"
a přesouvat tam všechn podobný příspěvky ať už to je iOs vs Android nebo bmw vs audi apod nekončící slovní průjmy kde 98,3% zůčastněných nevědi o čem mluvěj, nikdy to neměly jen maj svuj názor a zbytek to má z čehož půlka má svuj názor a druhá půlka přichází z faktama a ví o čem mluvi do detailu....

27.06.2011, 10:39 |
CRK shamania: ty bys vybral co?
Pádlo? nikdy mi v kapse takovej telefon nevadil. Telefonů mám několik a když chci s malym displayem na net, tak to je utrpení...

27.06.2011, 10:54 |
Daryl (A)
nismo: bejvavalo. Ted mne nenapada nic co by jak pises na iphonu nefungovalo a tudiz mohlo chybet. I v porovnani s ostatnima smartfounama. :)
A flamy tu zakladas ty tema nesmyslama. Clovek ti muze dokazovat horem dolem ze nemas pravdu a ty si stejne meles jen tu svou :)
Daryl: Aniž bych se tady chtěl míchat do debaty,tak IP4 si tady obhajoval několikrát tak,že ho mají s S2 dát sekretářce a která ten tel dříve zprovozní. To je argument? Navíc bych řekl,že S2 zprovozní dříve,jelikož nemusí instalovat na PC nějakou ipičovinu,aby vůbec telefon nějak rozjela a navíc ho k tomu kompu připojit pro sekretářku taky nebude sranda,aniž bych je chtěl nějak podceňovat.
Jediné dva argumenty pro iphone,které tady padly byly,že má jednodušší ovládání,což je pro každého jiné a pak že "je to prostě iphone"...Já sice chápu,že je to děsně khůl a umí to volat a psát sms,kvůli čemu si to většina lidí koupí,ale přecijen....
to tuner: ano chapu, s galaxy jednickou jsem mel tu cest a treba me android nesedi, zkusil jsem badu u wave protoze to je nejpodobnejsi k ios a jako jednoduchost fajn ale rychlost telefonu katastrofalni na to co ma v sobe, a galaxy jednicka na tom byla dost podobne s tou rychlosti, co jsem si hral s iphonama jak 3g, 3gs tak i se ctyrkou a zadny problem, samozrejme kazdy ma sve pro i proti
to nismo: ale porad to je jedna znacka ktera ma sve specificke znamky a to se vicemene projevi na kazdem telefonu stejne jak to je u aut ;)
a jak pise shamania je to obrovske padlo, to uz radsi pouziju notebook kdyz to musi mit tak velky displej na net, iphone je tak obrovsky uspesny v tom ze je jednoduchy a kompaktni, ne kazdy chce mit v kapse intergalakticky teleport ;)
souhlas s Nismem,ví o čem mluví :-)

27.06.2011, 14:32 |
M.a.R.i | Upraveno: 2011-06-27 14:35:02
Byl jsem vždycky proti Iphone, ale asi si ho stejně nakonec koupím a to pro jeden prostej důvod a to jsou aplikace a hry. Jsou za pár kaček a hodně povedený. Pro iphone programuje skoro každá firma, neboť je to asi nejoblíbenější tel na světě. Třeba hry dokážou vyždímat iphone na max. Neříkám, že hry jsou pro telefon to nejdůležitější. Pro mě to je volání, sms, internet, pak navigace a nějaký ty hry.
Před dvěma lety jsem si koupil Samsung I8910 za nějakých 12k a to kvůli tomu, že byl 2xvýkonější než Iphone 3GS, ale k čemu mi to bylo, když byl stejně pomalejší (určitě špatná optimalizace software) a pořádná hra vyjde 3x do roka.
Pak mě napadá ještě jeden argument a to, že je iphone cool a pro většinu je to značka luxusu a prestiže :). Všude slýším, jak je iphone nejlepší. Když jsem koupil Samsunga, tak mi každej říkal, jak jsem blbej a mohl jsem mít za stejný peníze 3GS a nebo mi nevěřili, že Samsung může stát stejně jako Iphone :)
to mari: naprosty souhlas ;)

27.06.2011, 14:56 |
CRK Nikoho neodsuzuju, já jsem se používal několik iPhonů po dobu tří let, ale většina Jablíčkářů, co znam, tak tvrděj, že je iPhone nejlepší, ale za posledních pár let nic jinýho v ruce neměli. A můj bývalý šéf dokonce prohlásil, že už si nikdy nic jinýho nekoupí - tohle už mi přijde fakt směšný. A Android je složitej? Pak už doporučuje jedině snad tenhle telefon a jak je vidět na obrázku, má dokonce i multimedia :-D

bass305: když budu chtít taky si dám klidně iphone launcher :-)))

haha :-D to nepochopim proč si někdo svoje vysněný a nejlepší samsungy androidy vzhledově předělává na iOS, že by bylí příjemnější.. nevím asi jo

27.06.2011, 15:32 |
CRK bass305: A ty máš co za Nokii? :-)))))
iPhone je tak pro pripečené homosexuály :-D
mám si koupit trenky styx nebo schiesser?

27.06.2011, 15:46 |
rcman | Upraveno: 2011-06-27 15:49:13
Proč mám pocit že se tady řeší stejná věc alespon jednou do týdne?
Přijde mě to jenom jako slovní kopanná...
Jen se hraje o to, kdo má poslední slovo. A více plus argumentů na svojí straně...
Sám bych tady hájil Ip4. Ale je to jen proto, že mě ten telefon opravdu funguje jak potřebuju a nemám snim žádnej problém.
A dokud to tak bude. Tak se ani nebudu koukat po něčem jiném...
Osobně si myslím že by se měla udělat půjčovna na mobilní telefony... Tam bych přišel. Dal třeba 5000kč vratnou zálohu. Na týden si půjčil jeden telefon. Pak druhej. A potom bych se mohl sám za sebe dobře rozhodnout co mě vyhovuje...

27.06.2011, 16:18 |
CRK Luke_288: Styx
a nejsou třeba pro homosexuály?

27.06.2011, 16:32 |
Pajk Velká výhoda u Ip je servis, myšleno reklamace!!!
PS: počkej na 5tku nebo na mě, až budu před 5tkou prodávat svoji 4ku :D

27.06.2011, 17:17 |
CRK Luke_288: právě že jsou, proto jsem ti je doporučil :-)))
Mám v práci oba dva a popravdě nevím, ale asi bych bral iPhone :) Samsung je lehoučkej, neváží skoro nic, display je taky o něco lepší než u Iphonu, ale na můj vkus už je to moc velký a těžko se mi to jednou rukou ovládá. Zajdi si někam do prodejny, kde je maj oba dva, vem si je do ruky, vyzkoušej a podle toho vybírej. Denně mi takhle přijdou spousty lidí, jestli si to nemůžou zkusit a porovnat třeba s Iphonem, HTC Sensation nebo LG P990, když mám čas, rád jim je půjčim, ať si to vyzkouší, i když je mi jasný, že si ho nekoupí u mě, ale přes net :)
CRK: vítám radu zkušenějšího

27.06.2011, 20:15 |
CRK Luke_288: Vždycky rád poradím, já proti vám nic nemám :-D
Všimli jste si, že zakladatel tématu sem vůbec nepřispívá? :)
CRK: já jsem trochu zvláštní. Já si podobný pádlo chci koupit jen jako přehrávač videí a navigaci do auta. Takže já bych vybíral jen podle displaye+ceny+android2.+
Tohle tema je tu opet jako na zavolanou. Ted resim naprosto stejnou vec a koupim si ajfoun nejpsis potom co tady ctu.
no hlavně bacha abys nebyl taky homosexuál
To sú zase sračky toto vyblité... CRK Ty by si sa mal zobudiť, to že si za tie roky jablko nezvládol a neprišiel si na to ako a čo s aplikáciami a vo veľkej väčšine prípadov tiež zadarmo a BEZ REKLAMNÝCH BANNEROV, to je len na hanbu a radšej by som to nepísal :-)
Každý nech si vyberie čo chce, ale z tých sračiek na jedno alebo na druhé (skôr teda na to jedno väčšinou) sa mi chce fakt už zvracať... samý raketový inžinier cez ajfouny pozerám :-/
Chlapi rozmyslete si,co tady píšete,muSlim píše o raketách,to není dobré :-D

28.06.2011, 00:07 |
CRK muSlim: Jééé, ty mě znáš? Vůbec nevíš, co sem s telefonem dělal nebo nedělal, ale to je jedno. Mám 98. telefon a tak si myslím, že jsem už něco vyzkoušel. iPhony několik let a skoro rok něco s Androidem, jak dlouho si měl nějakýho Androida v ruce ty? Myslím, že ani nemusíš odpovídat. Já proti iPhone nic vyloženě nemam, ale spíš proti uživatelům Jebka. Nikdo ať si to nebere osobně, třeba to neni zrovna jeho případ, ale pár Jebkařum sem po jejich vychvalování i4 vrazil do ruky Samsunga a nic s tim neuměli, tak jak to mohli srovnávat? Jo a trošku si ustříkli z displaye a muj šéf, a u něj je to zázrak, přestal říkat, že iPhone má nejlepší display... PEACE :-) Jo, hele, ty zas víš hovno o Androidu, to je jenom tvůj problém, že jsi konzervativní a neznáš druhou stranu... A možná si už celej život budeš kupovat iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8... To by mě osobně ale hodně vadilo...
mě by třeba zajímalo,kdo z SGS přešel na I4.SGS je v základu super telefon,po nahrátí nějáké romky se to násobí 100x,dá se na IOS vůbec nahrát jiný vzhled?
Luke: ja jsem doublovanej, nosim Styxy :D
LukeFab: jinej vzhled v jakým smyslu? aby sis z iphona udělal samsung?
CRK: problém je v jiný věci- já tu vnímám, že nikdo, kdo má jabko tady nepíše o tom, že ten a jinej mobil je sračka, ale naopak uživatelé ostatních telefonů píšou, že iphone je sračka protože a proto.

28.06.2011, 09:20 |
choze Klidne budu buz.a. Jabko pro me umi to co potrebuji. Vyhovuje mi i nastaveni a uzivani.

28.06.2011, 09:23 |
jodua

28.06.2011, 10:28 |
CRK | Upraveno: 2011-06-28 10:30:00
Luke_288: To je pravda, že teď tady minimálně, ale já to píšu spíš ve srandě, doufam, že je to z toho pochopitelný. Já chci jen upozornit na to, že už tu nějakou dobu neni jen iPhone a že jsou i jiný možnosti. iPhone je určitě super telefon a je pravda, že to tu před pár rokama Apple pořádně nastartoval. Ale, a budu se opakovat, spousta lidí s iPhonem pořádně Android nezná.... Pár lidí jsem už na Android zlanařil a nikdo si nestěžuje a ani o návratu neuvažuje protože jsou maximálně spokojený a to všichni používali iPhone několik let. Prostě ať si každej vybere, co se mu líbí a ani s jednym chybu neudělá.
jasný, ale třeba já jsem typ člověka, kterej funguje na iOS a nemá potřebu zkoušet android, aby zjistil, jestli je o něco lepší nebo horší.

28.06.2011, 12:38 |
TUNER ...přesně jako v tom videu )))

28.06.2011, 12:46 |
Daryl (A)
njn, kdyz dojdou argumenty umi splodit takovou kravinu jako je to video kdejaka nasrana konkurence :) Co jineho jim taky zbejva ? hihi
mam ip4, ipad2, desire s. Vcera jsem mel moznost porovnat ip4 s g2 a doporucim samsung. Taky do nej pujdu tento tyden.
diky kluci samsung vyhral
bass305:
(haha :-D to nepochopim proč si někdo svoje vysněný a nejlepší samsungy androidy vzhledově předělává na iOS, že by bylí příjemnější.. nevím asi jo)
ty seš moc :-))) daval sem to proto protože se ti nelíbí origo ikony tohle je jedna z mnoha variant

28.06.2011, 14:57 |
AR

28.06.2011, 14:57 |
CRK manolo: DĚ KU JU, DĚ KU JU :-)
D@ve_83: OK a pokud nebudeš spokojenej, tak vlítni na muSlimáka a jemu podobný, že dostatečně nepropagovali iP4
2 CRK: ja to nepotrebujem propagovať. Všimni si že keď sa tu vyskytne dotaz či iPhone alebo niečo s Androidom, tak sú to majitelia toho druhého, kto hneď kafre, a ako mohol dotyčný čo len pomýšľať nad iPhonom dyť je to hovno, nic to neumí... že má Galaxy krásny displej (LOL, vypumpovaným farbám nehovorím krásny displej mimochodom), že toto a tamto. NIKTO iný sa tu neprsí, my majitelia iPhonov sa bohužiaľ ozveme až keď tu zaznie útočná výtka proti iPhonu, ktorá je i tak väčšinou pičovina ťažkého kalibru. Som spokojný s tým čo mám, NEPROPAGUJEM TO, Ty si spokojný s tým čo máš, ale cítiš sa byť asi menejcenný alebo neviem, tak si to tlač komu chceš, ja už sa radšej k týmto tématám nebudem vyjadrovať...

28.06.2011, 16:19 |
CRK muSlim: ale jo, máš recht, jen v jedný věci se pleteš, kdybych se cejtil méněcenný a potřeboval si zvednout sebevědomý, tak si nekoupim přece Samsunga, ale iPhone, jako máš ty :-)))
málokdo uzná,že vyhodil dvakrát tolik za Iphone,když mohl mít SGS za půlku a ještě k tomu to prostě umí víc. U Iphonu se platí zbytečně za značku,je to hezkej mobil,ale kdo čeká od telefonu víc,tak jjde do nějákýho mobilu s androidem

28.06.2011, 17:12 |
CRK LukeFab: ani ne dvakrát, když koupíš SG2, tak kolik myslíš že stojí? Už sem se v týhle debatě angažoval víc než jsem chtěl, tak jenom poslední věc, o co mi šlo. Jen jsem chtěl upozornit případného kupujícího na to, že téměř každej, kdo mu doporučí iPhone nemá dlouhodobé zkušenosti s Androidem, ale většina, co má teď Android, iPhone měla a může srovnávat. A spousta lidí to tady na fóru i přiznáva, že jsou s iPhonem spokojený, tak nemá cenu zkoušet něco jiného. A to je vše přátelé...

28.06.2011, 18:13 |
bass305 | Upraveno: 2011-06-28 18:13:46
no něco na tom asi bude ale proč mi příjde že 99,9% mobilů at samsung nebo jiných se od té doby co je iPhone, snaží kopírovat jejich design? to mi stačí... nechci nepovedenou kopii i když klidně s dvojnásobným výkonem kterej stejně nyvužiju, sice nevím z čeho je ten nový samsung vyroben ale pochybuju že to bude tvrzené sklo z obou stran, nesnášim ty povrzávající kryty.

28.06.2011, 18:30 |
rcman LukeFab: Mě to nepřijde jako vyhozený prachy...
Hlavně když jsem kupoval v litopadu za 11500kč. A ted když bych ho prodával je minimální propad cenny...

29.06.2011, 12:45 |
Bucci počkej do léta... HTC EVO 3D (jako sensation ale s 3D displayem)
podobně jako CRK - ikdyž ne uplně :)
Měl jsem HTC Desire, SG Galaxy S, iPhone 3G a teď iPhone 4 a čekám na SGS2, protože iPhone4 potažmo iOS není pro člověka, který je opravdu náročný. Příliš zjednodušený systém, který je sice user friendy (do té doby než si chceš nastavit nějakou pokročilou funkci). iOS zoufale chybí lepší systém notifikací, provázanost s cloudem. Asi to napraví verze systému 5, ale ještě tu není. Pracuji s google mailem, kalendářem a podobně a pro mě je Android opravdu TOP. V této době je Android i technologický leader a ovládání se mi zamlouvá víc. Je pravda, že nikdo zatím nevyrobil tak kvalitní kousek HW jak je iP4, ale plastové zpracování SGS2 mi sedí víc než spousta křehkého a těžkého skla na iP4. iP4 mi tahá dolů kalhoty jak je těžký. Včem je Apple nedostižitelný je podpora od velkých vývojářů, spousta kvalitních (ne jak na Androidu) her a aplikací a hromada příslušenství od A-čkových značek. Tolik můj nezaujatý pohled. :)
aha, tak už bylo vybráno včera.. tak noc no.. :)
hezky napsáno konečně s čím bych s ztotožnil i já..

29.06.2011, 20:34 |
kaa To je zas tema... Ja vubec nevidim duvod, proc kupovat ruzny Samshity a podobny veci, kdyz muzete mit iphone. Ve slusnejch rodinach by se ani nic jinyho kupovat nemelo, navic Daryl ma pravdu. :)

29.06.2011, 21:50 |
JA | Upraveno: 2011-06-29 21:51:36
kaa
jed si svoje iTunes a modli se kterej telefon s kterým operačním systémem a na jakým světadílu bude fungovat...
abych študoval z který je země a nakonec 3G už prostě dál nejde aktualizovat..půjč si ,a stačí galaxy S, klidně jedničku s Androidem perníkem a jabko se mu nemůže ani podívat do prdele..asi tak..já skončil s jabkem protože mě nutili koupit něco co já nechtěl..a jinak čekat 3 měsíce až to fešáci uvařej a půjde odblokovat..ne už ne díky..

29.06.2011, 21:53 |
JA a ne každej má na novej z Čech..a nešťastníci čekali na Jailbreak jak na osvobození Rudou armádou..
To je zas tema... Ja vubec nevidim duvod, proc kupovat ruzny iPhoneshity a podobny veci, kdyz muzete mit android. Ve slusnejch rodinach by se ani nic jinyho kupovat nemelo, navic Ace_FIAT ma pravdu. :)
mě stačí už tak dost velkej iphone, příště až si koupíte cihlu tak jenom na vyzdívku.
kaa a bass305 - PS: Sorry za tu kopii :-D, vím, originál a první je jediný iPhone, tak ještě jednou sorry za kopii :-D
JA: čéče ty seš jantar, kterej evidentně nepochopil příspěvek nad tebou...
v pohodě beru to, máš androidy

29.06.2011, 22:20 |
kaa :))) rozhledna Hightower to rozlouskla, je videt, kdo je tady stara garda :D
tak jim ty androidy nenutte,třeba do toho dorostou
bass305: ale ty čtyřku ještě asi nemáš, co? Protože, když to dáš do kapsy, tak ten cenťák navíc u jinýho telefonu nepoznáš - ale váhu ip4 ano...
nemám stačilo mě ale HTC HD2 takový pádlo jsem jsem rozlámal napůlku... mám 3gs, to mi stačí bohatě, mě nejde o to mít uplně to nejlepší co je na trhu.
bass305: Ano,teď si to rozlousknul,nejde o to mít nejlepší na trhu,jde o to mít tu ipičovinu,to je děsně khůůůůl

29.06.2011, 23:27 |
Edems kdyz se vratim k tomu kopirovani, samsung se uz par let drzi vlastniho designu, pokud beru v potaz hardware, tam bych hledal kopirovani spis na opacny strane, viz fotka
oba telefony jsem mel v ruce, ip4 sice chvilku, ale i tak, zaujala me rychlost prace v rozhrani a veskera komunikace s tel, u SGS2 naopak displej, podpora flashe, jednoducha konektivita s PC apod a aplikace na to jsou pomalu stejny jak na ip4... tot muj nazor, ikdyz vybranu uz bylo :-) a pokud by nekdo bral, ze fandim tomu ci tomu, tak sam mam nokii N900

Já miluju jejich reklamu :-D

30.06.2011, 00:17 |
worm03 | Upraveno: 2011-06-30 00:19:06
Edems: Datum u toho obrázku mi nesedí. Nebyl F700 představej náhodou až chvíli po iPhonu? Jestli si dopře pamatuju, měl to být jeden z prvních tzv. "iPhone killerů"
petrbanan: asi měsíc po sobě
ale je pravda, že první iPhone killer telefony byly směšný

30.06.2011, 06:38 |
Edems me se zda, ze F700 byla predstavena 2006 - prodej 2008, iPhone predstaven 2007 - prodej 2007, ale na 100% to tvrdit nemuzu, precijen uz je to par vic let dozadu...

30.06.2011, 11:24 |
Daryl (A)
worm03: jo ubuntu ... tak do toho jdou dnes jen nevetsi geekove, kteri uz fakt nevi co by :)

30.06.2011, 17:12 |
JA luke
vysvětli to blbečkovi, ano?

30.06.2011, 19:42 |
Fiku Za mě samsung!Také jsem se rozmýšlel mezi těmito tel a vyhrál samsung!!Mám ho cca 3den a bomba..displej se nedá s ničím porovnat,fotky super,přístup na net atd..prostě spokojenost.. btw momentálně sem z něho píšu:-)

30.06.2011, 20:01 |
Luke_288 | Upraveno: 2011-06-30 20:02:05
JA: nerozumim, jestli stále nechápeš, co tím kaa, potažmo HT myslel, tak si poposedni.
ale já nevim o co jde, dyt tazatel si koupil samsung, tak pohoda ne?

06.09.2011, 18:09 |
Link
link: to uz tu bylo v cervnu, takze dobre rano :-D
28.06.2011, 09:23 | jodua

06.09.2011, 18:53 |
CRK kral007: dobré ráno :-)))