Navštíveno 12033x

Zdravím, Kámoš si chce koupit Pneu na Oktávku v rozměru 205/55 R16..
Jaky pneu by jste doporušily? budto:
1)BARUM BRAVURIS 2
NEBO
2)MATADOR MP44 ELITE 3
Dyštak jaký máte s Pneu zkušenosti :-) a Jak jste byli spokojení :-)
Díky :-)

26.06.2011, 15:27 |
Duri ...kolik do toho chce dat?
Barum spokojenost v 195/45 R16

26.06.2011, 15:51 |
sk8ty Matador 215/40/16,super drží,najeto asi 30 tis km a vzorek tak 40 %....za mě ok za ty love....

26.06.2011, 20:44 |
Crimson | Upraveno: 2011-06-26 20:48:45
ale dobře nevycházej v testech .. tady se ani nedostaly do TOP hrozně se mi líbí
ale Nokian je Nokian :-)

matador mam, v rozmere 195x65xr15 na ochcafke TDI su perfektne, za sucha a mokra drzia a celkovo s nimi nie je ziadny problem. Kvoli tomu som ich kupil na primeru 2.0 benzin, cca 150 koni, v 205x50xr16 a nedrzia, smykaju, piskaju a na vode som ako na snehu. a cca po 30tisic uz im moc velku zivotnost nedava, dufam ze vydrzia aspon do zimy. verdikt: bezny rozmer su super na miernom atype stoja za hovno, a vyrobene su cca 2 mesiace od seba.....
Barumky jezdí kamarád a nestěžuju si, ale já šel kvůli vlastnostem do Nokian V a zatím max. spokojenost ;-)
Myslíš Milhaus? tak ho pozdravuj :-)
Barum ani Matador nebrat, horsi gumy delaj uz jen cinani. V zatackach se lamou, velice brzo se zacnou smykat s piskajicicm efektem, vzorek mizi pred ocima a staci trocha deste a mate pocit, ze je namrzlo. U me vydrzeli 18tKm a byli z nich sliky.
barum už neplatí nebrat, je to prostě continental a teď už sou barumky dobrý, v testech sou už skoro vždy skoro nahoře....
matador to je a byla vždy jebka, ty gumy sice najedou 3x tolik km co běžná guma ale to se tragicky odráží na jízdních vlastnostech za jakýkoli situace....
já měl od Matadoru pneumatiky už aspoň 5 sad (naposledy zrovna dotazované MP44), nikdy žádnej problém, brácha má na Impreze Bravuris 2 a rovněž bez problému..
lidi co by tam jako mělo být za problem ? žádnej ..
budou sloužit jako každá jiná guma, jen prostě mají horší vlastnosti než těch 10-15 před nimi,
a je u nich v testech slovíčko "NEDOPORUČUJE SE" to je vše.
jenže my jako běžný spotřebitel to nepoznáme

Mám už podruhý Barum Bravuris 2 na koktě a spokojenost,skoro se nesjíží.za ty love super.Matador bych nebral
Jednoznacne nebrat. Je milion inych znaciek a ten rozdiel v cene neni taky velky. Rozdiel, ale velky, je potom nasledne v jazdnych vlastnostiach. Tych par korun za to nestoji. Navyse ak nejaka pneu sa ani nedostane do testu, to hovori za vsetko. Mozem dodoprucit Uniroyal Rainsport 2, a teraz som obul Continetal Premium Conti 2, konfortne nehlucne.
mrazik: tvůj komentář je absolutně k smíchu
Midnite klidne se zasmej, me je to fuk. Popisuji sve zkusenosti s temito gumama. Ja potrebuju gumu, ktera me podrzi v zatacce i n amokru a ne gumu, ktera pripomina zvetralou zvejkacku. Jak uz napsal Ozzy, staci si trochu priplatit a mame gumu o nekolik trid lepsi.
Pokud nekdo jezdi ve stylu pana doktora z filmu Vesnicko ma strediskova, pak bude ty gumy chvalit do nebes, ale ja jezdim malicko jinak, takze preferuji proste lepsi gumy.