Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Acer Aspire 6920 - vyplatí se oprava?

o Navštíveno 901x o
o 26.06.2011, 10:04 | Duri
...zřejmě odešla základní deska. Jak se dá zjistit co tomu vlastně je?

Noťas začal zlobit při nabíjení (vypínal se) měl jsem za to že to asi bude špatná nabíječka nebo konektor. Nabíječku jsem vyměnil ale zhoršovalo se to až do doby kdy už ho nenastartuju vůbec :-/

o 26.06.2011, 10:53 | P3RF3KT
vetsinou cena zakladni desky = skoro cena celeho noťase. Nevim jak je ten tvuj teda starej a jakou muze mit jako jetej cenu ale skoro dycky to tak je. Ja sem ted nedavno polil naseho staryho acera a taky to odnesla jen zakladni deska ( zjistit se to da v kazde prodejne pocitacu kde maj i servis ale pocitej za za to zaplatis stejne jako ja. cca 3 kila) A nevyplatilo se mi absolutne opravovat pac za 2000,- sem sehnal toho sameho acera a funkcniho.
o 26.06.2011, 11:51 | maresk | Upraveno: 2011-06-26 11:55:24
předpokládám, že je už po záruce, takže jukni na eBay, co jsem koukal, tak jsem našel tohle-deska by měla být OK, je to z notesu s ruplým displejem, jak ten dotyčnej píše - [ Link ] - končí asi za 10 hodin, sice posílá jen po německu, ale to by problém nebyl (mohlo by se to poslat k mojí tetě a teta by to přeposlala k Tobě. Pokud si netroufáš na výměnu, ozvi se mi třebas na icq, mám ho v profilu a pomůžu Ti; pokud by se to podařilo do cca 10éček vydražit, tak celkově to vyjde do 20euro i s dopravou a měl bys to cca do 1000Kč opravený (stavíš se s tou potvorou v praze a vyměním Ti tu desku :-)

edit: ještě by šlo zkusit se domluvit s tím němcem, jestli by to byl ochoten k Tobě poslat :-)

edit2: mám v Praze jednu firmu, která by to zřejmě uměla opravit, ale cena opravy by byla 100% vyšší, než ta deska z odkazu :-(
o 26.06.2011, 12:24 | Duri
maresk: taky jsem na to rano koukal, nemám problem s vyzvednutím v DE takže to sem zkusím dopravit a pak bych ti to dovezl

P3RF3KT: je mi jasny ze to co jsi mel ty (ten notas mela i moje máma do vcerejska) a to je úplná tragedie, nedivim se ti ze jsi to dal pryč...
o 26.06.2011, 12:48 | maresk
tím to máš jednodušší - máš to jak vydražit ? kdyžtak Ti to můžu přes svůj účet na eBay vydražit :-)
o 26.06.2011, 12:49 | Duri
maresk: jj mám, budu to hlídat, ale nevím nevím, přijde mi to jako že prodávájací moc dobře víc že deska není v pořádku
o 26.06.2011, 12:55 | maresk
toť otázkou - tvrdí, že je to z notesu s prdlým displejem, ale že to neměl jak vyzkoušet, takže ví bůh ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3643 sekund.