Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > help název filmu

o Navštíveno 686x o
o 24.06.2011, 22:36 | ABERTO
Pánové prosím o pomoc s názvem filmu, viděl jsem ho kdysi na čt2 a rád bych se po něm poohlíd, jen ten název :( I google zklamal ... Film je z prostředí IRL/USA začátek minulýho století, katolička si vezme protestanta (nebo naopak), společnost je zavrhne, utečou do USA, borec chlastá, ženská pořád rodí děti který jí obratem umírají, vrátí se do Irska ... závěr je takový že jeden z přeživších synů se dostane k penězům a nasedá na loď do usa :) Je to celkem náročný snímek, ale kdyby si někdo vzpomněl na název, vyhnal by mi brouka z hlavy ... :)
Díky Peťan

o 25.06.2011, 11:08 | 20bad
nevíš jméno nějakého herce? by se to pak dalo podle něj dohledat na www.CSFD.cz
o 25.06.2011, 21:14 | ABERTO
Ty jo mám to, kdyby mě dřív napadlo použít trochu hlouběji filtry na CSFD :)

Jinak je to tento snímek :

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3763 sekund.