Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Už to z nich leze :-)

o Navštíveno 1531x o
o 24.06.2011, 17:12 | Zdeny60 | Upraveno: 2011-06-24 17:15:41
[ Link ]

THC??? Neníé to čistě zcela úplně náhodou mnohými zdejšími členy k legalizaci doporučovaná a zcela neškodná a bez následků užívatelná trvaička zelená???

Musím se opět zasmát naivitě některých, kteří do mě bili jako do psa, když jsem se před čaem vyjádřil na téma marjány -a byl řev od těch, co tvrdili, že "TO" mají pod kontrolou. By mě zajímalo, co teď, po zveřejnění těchto okolností, běží v hlavě rodičů onoho chlapce.... Nic hezkého to ale jistě nebude...

A zase se do mě pusťte a bijte mě, tio, kdož jsou trvale přesvědčeni, že marjána je polívčička a že se nis "NEMŮŽE" stát, dyk je to je marjána, ne??

Kdybybyl býval možná "NEBYL", tak by se bylop bývalo možná tohle nestalo. jenže nikod z těch, co tohle svinstvo berou, si nikdy nepřizná, že reakce je prostě jiná, než u člověka, který to v krvi nemá. ALe co, svtě se předělat opravdu nedá. Podle včerejších info na ČT24 je ČR 1. v Evropě v konzumaci marjány a 2. v Evropě v konzumaci extáze. No, nedivímse už v životě celkem ničemu, kdoví, jka na tom byl ten Polák, co do mě vletěl minulý pátek na čisté a přehledné rovině...

o 24.06.2011, 17:13 | muSlim
Daj si špeka Zdeny, ízy...
o 24.06.2011, 17:17 | Proffesor_W
Zdeny:

Jednorázové kouření marihuany je z moči zjistitelné asi do 1 měsíce, při pravidelném kuřáctví marihuany i 3 měsíce, v krvi se dá THC prokázat ještě 2-3 týdny po užití a zhruba 48 hodin je THC prokazatelné ve slinách.
o 24.06.2011, 17:17 | DaveX
Zdeny60: jelikož se ti THC drží v krvi cca měsíc, tak to je hodně spekulativní.

o 24.06.2011, 17:32 | koren
rekl bych, ze Zdeny60 je take uzivatel THC. Nebot kdyby ne, zajiste by mel rychlejisi reakci a vsiml by si, ze presne tenhle link je v puvodnim threadu jiz nekolik hodin:-D

jinak jako Proffesor_W, tohle neresi vubec nic.
o 24.06.2011, 17:51 | rcman
Dneska jsem to taky četl.

A je to jenom další důkaz toho jak je to v tomhle státě na ho**p!

Kdyby tam nejel ňákej blbej poslanec a ještě (kdo ví, jak zaháčkovanej) Rusák. Bylo by to vyřešenný asi hned jak by si je benga zjistili...

Nerad bych se zastával špytný strany! Ale co měl ten kluk v Twingu asi udělat jinýho než to strhnout jinam?
Rusák je názoru že nehodi nezavinil. Ale k tomu jak se to stalo a jak to všichni známe se přiznal...

Hádám, že Rusák stoho nebude mít vůbec nic co by ho sundalo. Ke všemu se odvolá a o řidičák taky nepřijde...

Udělat tohle Čecháček někde v Německu. Tak si to tam odsere se všim všudy... Jenom tady se čeká kolik komu připluje sumečků na účet...
o 24.06.2011, 18:05 | JP | Upraveno: 2011-06-24 18:06:31
Zdeny, nechápu co tě na tom tak bere, že seš kvůli tomu schopnej založit pokus o "flame". Nikdo tě přece hulit trávu nenutí, ne? Tak proč ta nenávist? Pij si svůj neškodnej alkohol kterej máš pod kontrolou, neškodnou trávu nech děckám který to maj pod kontrolou a všichni budou spokojený...

BTW tohle je zpráva na stejný úrovni jako kdyby napsali, že měl ten Renault tejden prošlou STK, nic víc, nic míň. O zavinění nehody tahle informace sama o sobě nevypovídá vůbec nic.

(jsem nekuřák a trávu jsem nikdy v životě nehulil, kdyby ses chtěl do mě v tomhle směru opřít:))
o 24.06.2011, 18:11 | vinzek fa
no znam spoustu lidi kery sou z toho huleni uz uplne v prdeli a nejsou schopny si zavazat ani boty vono to pride kluci casem ale to je asi na kazdym co dela
o 24.06.2011, 18:30 | Brnďa
No pokud už zjistili tohle, tak maj ti v gtrkach vyhrano,,ti jejich pravnici je z toho vysekaj..jak jinak ze :)

a tráva, taky mám dost kamarádu, kteří si občas daji, když je ted potkam a mluvim s nema, tak jsou opravdu mimo i kdys si nedali, dlouho jim to premysli, nebo cuci nez neco reknou...jeto asi znát :-) jeste ze jsem nekurak a nealkoholik :))))))
o 24.06.2011, 18:37 | JP | Upraveno: 2011-06-24 18:37:49
Já znám taky pár lidí co jsou v prdeli z hulení, ale taky znám mnohem víc lidí co jsou v prdeli z chlastu. Ať si se svym tělem každej dělá co chce. Jak píšu - nekouřim, nehulim, nefetuju, chlastám lehce 2x za rok (Silvestr, narozky), ale nikdy by mě nenapadlo někomu nakazovat že to má dělat stejně jako já a za cokoliv jinýho ho odsuzovat.
o 24.06.2011, 19:40 | Midnite
Jen aby to nebylo jen na obranu "velkých zvířat" z gtr :P
o 24.06.2011, 19:51 | HIGHTOWER
Zdeny60: Máš recht, a je tu hnedka vidět, kolika lidí THC asi nevadí :-( Teď ve zprávách říkali, že měl hladinu THC vysokou, takže pravděpodobnost, že to bylo třeba po 14 dnech požití THC je menší, než že si dal travku ne dlouho před jízdou...
Každopádně, to že GT-Rka jeli jako prasata, to nelze pominout :-(
o 24.06.2011, 19:56 | muSlim
2 Midnite: toho sa neboj. Ešte je tam dobrých pár veľkých ale, ktoré neuverejnili a tak nejak si myslím že ani neuverejnia. Takže na obranu tých dvoch to 100% nie je...
o 24.06.2011, 20:55 | Rajdlos
Zdenyho sere, ze to nikdy nezkusil a na stary kolena si uz netroufne :)
o 25.06.2011, 07:55 | Zdeny60
Tak po zhrubém přelétnutí příspěvků vidím, jak je na tom AHC s hulením:-)

Ano, sere mě to a veřejně to přiznávám a taky přiznávám, že jsem to nikdy nezkusila NEZKUSÍM. To na okraj.

Ale co jsem tím chtěl říct hlavně a to většině nade mnou uniklo, že kvantum podobných karambolů by jednak vůbec asi nemuselo nastat, kdyby za volantem seděl jedinec ve střízlivém stavu ať bez lihu v krvi nebo nezhulený kdejakým svinstvem a pak tvrdím a to snad se mnou budete souhlasit, že reakce nezhulence a zhulence jsou diamterálně odlišné. Takže znovu - jak správně někdo napsal, může jít o spekulaci z mé strany, ale také o fakt, že ten hošík měl načuřenoa tedy jeho reakce byla dost neadekvátní nastalé situaci a třebas by se to dalo vyřešit jinak, než jak to provedl on.

Takže znovu - ano, můj postoj vůči trávě je jasný a jedinec, kterej to svinstvo (a další) užívá, prostě za volant nepatří. Věřím, že aspoň na tomhle se shodnem.

Abych ještě učinil radosti zadost, ano, s chováníém řidičů GTR nesouhlasím:-)Měli by je zavřít oba nebo všechny až zčernají, aby je přešly podobné kratochvíle. Klid na lůžku dělá divy :-)
o 25.06.2011, 07:57 | gizmi
Zdeny: jestli te to uklidni, tak statisticky co jsem jeste delal u PMJ jen v Plzni chytne jen PMJ kolem 70 lidi pod vlivem THC za mesic (to ze zakonodarce toto stanovil jen jako prestupek je vec druha), ale je to minimalne mastna pokutka a zakaz na nejakou dobu (do 50t a drobnej zakaz)..

a ted aby jsi nebyl az moc v klidu - statisticky 70% z techto lidi ma stejne po testu na OPL nalez peří, kreku, atd.. takze to neni jen trava..
o 25.06.2011, 08:05 | Zdeny60
gizmi:

mně to jako sranda tedy fakt nepřipadá a bohužel, podporuje ta tvá informace jen to, co si myslím už hoooodně dlouho, a to, že na silnicích v ČR je tolik DN jen proto, že plovina hovad jezdí najebaná nějakým svinstvem. přeci není možné každej den začínat zprávy jen tím, že na ZV ČR hlásí: tam řetězová nehoda 4 aut, na D1 se srazily 3 řidiči a pod. Buď jsme jako řidiči paka na druhou a nebo jezdíme víc než půlka zhulená. Jiné vysvětlení pro to nemám. A propos, cajti při DN dávají jen dejchnout do mašiny, tak jak berou ta "svá" čísla o THC a pod?? To by mě zajímalo, můžeš to trochu popsat, jak dojde k tomu, že u někoho se to vůbec zjistí?

A pak taky by mě zajímalo, kdo z takto "oceněných" skutečně těch 50 litrů zaplatí?? :-))Jde mi jen o princip věci,nic víc.
o 25.06.2011, 08:14 | gizmi
Zdeny: smir se s tim ze vetsina ridicu je proste pod vlivem THC..s tim neudelame nic ani ty, ani ja :) A jeste neco - mraky lidi pod vlivem OPL za volantem jsou lidi do kterych by jsi to NEREKL!!!! Na tohle jsem si zvykal nejhur ;)

k popisu: u PMJ se stalo u frekventovane silnice a koukalo na oci - poznat to opravdu jde ;) a nebo se stavi natypovana vozidla (neuvedu jake znacky, protoze by tu byl zase flame :o)) ) Kazdopadne kdyz uz nekomu davame "líznout" tak je tak 90% jistota ze bude sjetej, protoze test stoji 800,- (lízátko) a jen mašina (kávovar) stojí přes 100t penez, takze kazdy den mame jen 3ks a prijet s dvouma bez nalezu = průůůůůůser :D blbe se to vysvetluje nadřízenému..

helet tech 50t vymahaji celnici a vysledky netusim..kazdopadne vim jak to chodi se zachytkou (nedavno zdrazena na 4200,- za noc) a tam bych to vklidu zvedl na 10000,- protoze beztak zaplati hoooodne malo lidi.. :( A jako soukroma instituce nevim nevim jak dlouho se udrzi (drive v Plzni 3 zachytky, dneska jen jedna)
o 25.06.2011, 08:18 | Honcke
zdeny:nejsem si jistej,ale mam za to,že dávaj cajti olizovat nějakej papírek na zjištění thc.A to měření je dosti drahý,tak proto se to tolik nepoužívá.Takhle jsem to slyšel aspon.
o 25.06.2011, 08:23 | gizmi | Upraveno: 2011-06-25 08:26:06
Honcke: jen 2 auta PMJ za mesic udelaji v Plzni 70 lidi..nemyslim ze je to malo..a dneska maji tester v aute kazda hlidka obvodniho oddeleni (jsem obvodak ted, takze to je 100% informace) a to nepocitam dopravaky, poradkovou policii, atd.. Myslim ze konkretne v Plzni uz hodne lidi muze rict "lízal jsem"

a ikdyz s tim mam silene prace, jako obvodak se nebojim nekomu vytrit pusu kdyz jsem si jistej :) (hodne lidi si mysli ze to je sranda, ale je to pak silene kolecko - lekari, odbery, dopravka, obvod, sepsat, narvat do PC)..casove je to pro obvodaka pomalu pul dne (u PMJ je to hodina a 20min presne, ty jen "lovi" a predaji dal)
o 25.06.2011, 09:07 | Zdeny60
Co to je PMJ?? Jsem jaksi mimo:-)
o 25.06.2011, 09:19 | gizmi
Zdeny60: PMJ = pohotovostni motorizovana jednotka (ty co vyjizdi na to nejhorsi kde potrebuji pomoc obvodaci) Je to proste vyjezd lidi co se neboji vletet do niceho :) A kdyz je klid, tak lovi fetky, hledane osoby, obcas si strihnou i praci dopravky, atd
o 25.06.2011, 09:27 | Honcke
gizmi:diky za osvětu,ještě by mě zajimaly samozřejmě ty značky aut.Víš jakejch:-)
o 25.06.2011, 10:18 | Daryl (A)
jen takova technicka: koukal se nekdo na tu silnici poradne ? Musel strhnout volant aby zabranil stretu ? Dyt se tam vejdou vedle sebe 4 kamiony! Predtim jsem to nechapal, ted je mi to jasny!

Jo a pro hulice: taky jsem si obcas dal speka, ale v Holandsku. To co se huli (a jak se huli) u nas je neskutecny svinstvo. Po takovym bordelu se ten clovek cejti jako po lahvi tequily. V tom je ten problem.
o 25.06.2011, 10:44 | gizmi
Daryl: souhlas :D Vetsina tu huli sileny humus a jeste si mysli jak jsou drsny a co nemaj :)
o 25.06.2011, 11:03 | HIGHTOWER | Upraveno: 2011-06-25 11:04:49
No, minulý týden na Votvíráku v Milovicích tuším chytli pod vlivem alkoholu nebo drog 150 (170) lidí, taky pěkné číslo, přitom tam to vždy vědí, že to tam kontrolují, hlídají a stejně jim je to u pr a nechají se chytit, to je vidět, že jim jsou jejich činy u pr...
o 26.06.2011, 08:40 | RadekFM
To misto nehody je sice dost siroky, ale je to na horizontu, takze ty auta musel videt na posledni chvili a myslim, ze i pro zkuseneho a strizliveho ridice by to mohla byt prekerka se jim vyhnout.
o 26.06.2011, 18:14 | koren
mno,posledni kdo z ahc byl v nehode 3 aut byl zdeny:-)

jinak at si kazdej bere co chce, pokud to nezasahuje nejakym zpusobem mne.

btw zpusob vyjadrovani jednoho z ucastniku nehody svedci jen o tom, ze to je kreten non plus ultra.
o 26.06.2011, 18:24 | Zdeny60
koren: 4!!! aut :-)

Jen zajímavý postřeh ze včerejška: byli jsme se známými v místní hspodě na jedno dvě piva. Bylo zajímavé sledovat, kolik lidí přijelo autem,. dalo si za tu dobu klidně dvě piva a vesele odfrčelo neznámo kam....

O tom, jak se chlastá za volantem, se obecně veřejně ví a sorry kluci od PČR, moc akcí na silnicích nevidím. Já se s namátkvou kontrolou na chlast setkal snad 1x za celou svoji éru ježdění (a nemám najteo zrovna neujmíň). O tom, jak se bude chlast postihovat, budou se brát body a nebo rovnou střílet na místě, se jen bohužel kecalo. Nevím, v čem je problém. Stačilo by udělat parkrát akci, ovšem ne takovou, která se bude propírat v masmediích 14 dní předem a a pěkně, tak jkao to dělají v Rakousku, svést jízdu na D1 do odstavného pruhu, pěkně zkontrolovat známečky, dát dejchnout do mašinky a bylo by to. Hříšníky odstavit, auta zaparkovat na poli a běž si domů pěšo, ovšem lehčí o desítku :-) Fakt v tom nevidím problém. A jsem si jist, že by to vliv na něco mělo a já bych klidně rád těch 15 minut počkal, když bych věděl, že v koloně pojede o pár najebanců míň.
o 26.06.2011, 18:30 | koren
ja se s kontrolou na chlast setkal konkretne dneska.
ale poprve v zivote.
o 26.06.2011, 19:03 | HIGHTOWER | Upraveno: 2011-06-26 19:04:27
koren:

jinak at si kazdej bere co chce, pokud to nezasahuje nejakym zpusobem mne.

tím myslíš přímo tebe a nebo i tvých příbuzných, rodiny, kamarádů, přes které by se to dotklo i tebe, kdyby je nějaká fetka přejela, zabila?

Tyhle řeči, že když se to netýká mě, tak je to jedno, je problém celé společnosti. Proč volat policajty, když vidím, že někdo vykrádá auto, když není moje? Pak ti vykradou auto a 10 lidí ti řekne, že to vidělo, ale nic neudělalo, budeš v pohodě? Ach jo :-(
o 26.06.2011, 21:19 | koren
HIGHTOWER: mne a ostatni. sry ale beru to tak automaticky ze me to ani nenapadlo dopsat
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3041 sekund.