Navštíveno 837x

chtěl bych se jet podívat na jednu A6 do český lípy ale z olomouce se mi nechce jet zbytečně. znáte ji někdo nebo prodejce? díky moc
[ Link ]
Vypadá pěkně, ale nechtělo by to automat? Prý v kombinaci s quatrem a 3.0 výborná kombinace (dobrá převodovka)
taky bych volil jedině automat ale je to pro tchána a trvá na manuálu.. :(
podle toho co pise v inzeratu nevim co resis.
Prvni majitel, servis, dolozene km, toho vyletu bych se nebal.
Neznám samozřejmě okolnosti, ale můj táta taky absolutně trval na manuálu, holt starší generace a trochu se toho taky bál si myslím, tak sem ho prostě dokopal k tomu, aby to prostě zkusil a dneska už by "kvedlat" nechtěl ani náhodou. Chce to prostě vyzkoušet, ale chápu, že u některých lidí to je těžký :(
H-Honza - no jo ale na takhle napsaný inzerát jsem jel už 3x a vždy to bylo bouraný. jednou mi dokonce řekl že jediná vada je lehce(těžko viditelné) poškozená stropnice...ve výsledku byla roztržená u sloupku a airbag pryč :) takže už jsem opatrný
nebo tahle:
[ Link ] ale to je jen 165 KW,vyplatí se vzít a něco silnější 171 kw??
no je pravda ze nic o "nehavarovany" tam nepise, ale pokud bys prijel v tydnu neni problem v lipe v autorizaku VW nebo Skoda udelat prohlidku.
Nebo se s nim domluv at prijede do Liberce, mam tam v audi dobre vztahy, muze se to tam nechat prohlednout.
H-Honza - díky za nabídku, možná bych ji využil. zatim díky.
Tak ta druhá je o rok starší a má taky víc najeto... Ta 1. taky o chlup silnější, ale bez mlf. volantu a mě by se líbil víc hliník jak dřevo, ale to je věc každýho. Já bych šel spíš do té první...