Navštíveno 990x

Ahoj, viz nadpis. Uz jsem z toho neštastý, louda hur jak W7 na 486... :( Vubec nevim kde mám hledat chybu, aplikaček moc nemám a vše co jde je na SD karte. Napriklad v iGO na něco kliknu a muzu si jit uvarit kafe nez to něco udělá. Je mi jasný, že něco vytěžuje CPU,ale co to muže dělat? Zkoušel jsem pozabijet všechny aplikace co šly a pořád stejný.. Jo abych nezapomněl, je tam Android 2.2. Dikec za nápady :)
A nemas chciplou SD kartu?
Jak na to přijít? Zapisovat na ni v pohodě jde, přes telefon hlasil totalcomander cca 2tis KB/s zapisovaci rychlost...
Jo a taky občas děla to, že se sám restartuje nebo vypne.. Asi to souvisí všechno se vším a vidím to na reklamaci.. :(
Ha, tak jsem to asi vyřešil :) Zkontroloval jsem kartu na vadný sektory a defragmentoval jsem ji a zdá se, že ok.. Uvidíme za pár dní.

24.06.2011, 08:14 |
Bucci gratuluju k odstranění závady, ale já bych navíc doporučoval wipe (tovární nastavení) a aplikace nainstalovat znova, předpokládám, že nejsou všechny ofiko koupený, takže určitě dávej bacha co a kde stahuješ
Ono iGO pro droida ostatně neni žádná sláva.... zkus radši Navigona, případně Sygic
Bucci: Všechno krom iGO je sosnutý z Marketu, takže tam bych problem neviděl:-) Jinak už i iGO bezi v klidu, jen mu asi zase seberu 3D terén a 3D Budovy, to ho krapet brzdí.

24.06.2011, 12:55 |
Bucci zkus i jiný, mě na Desire na iGu vislověně vadilo trhání v mapě způsobený dlouhejma časama odezvy překreslení obrazovky, všechny ostatní navi co jsem měl jsou na tohle mnohem oku přívětivěší (právě třeba Navigon je téměř plynulej)
Na druhou stranu, když dnešní iGO Primo (pro WM) porovnám s iGO 2006 (kde bylo překreslení 1x za vteřinu) je to nebe a dudy...
Ale iGO pro Androida vychází z ořezané verze Amigo