Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > opět dětské autosedačky

o Navštíveno 937x o
o 23.06.2011, 16:37 | Petura
tak chlapci nám poporostli a už se poohlížím po větších autosedačkách 15-36kg, opět vzhledem k tomu že potřebuju 2stejné a peníze si netisknu, tak chci něco levného, ale né zase za každou cenu ...
první co mě napadlo projet na netu bazary a aukro, na aukru mě zaujala křiklavá nabídka (slovo akce funguje :o) ) autosedaček GRACO [ Link ]
tak jsem našel jsem svůj minulý topic (ca 2roky zpět) [ Link ] kde Pepino_Honda dával odkaz na německé testy, no a pokud jsou sedačky řazené od nejlepších po nejhorší, tak Graco je ve své kategorii na 2. místě ...

takže otázka zní: pochopil jsem žebříček autosedaček správně (je opravdu druhá)?
máte jí někdo doma?

a opět si rád přečtu názory ostatních na jiné výrobky, případně nabídky vašich již nepotřebných autosedaček

o 24.06.2011, 16:17 | Dragster
Osobně používám pro prcka autosedačky Recaro, teď má 9-18kg a zatím jsem velice spokojen, až budu řešit další 15-36 kg, tak mám vybranou Recaro Monza.
[ Link ]
o 25.06.2011, 13:33 | Pekys | Upraveno: 2011-06-25 13:36:39
tak asi takhle, Graco je shit, ale taky v tom mladej (9let) jezdil asi 3 roky. Samozřejmě se nic nestalo, tak těžko říct, ale je to prostě low-end.

Nedávno už mu Graco začla být menší, tak jsem mu pořídil Cybex Solution X-Fix a to je kus sedačky, ne jen ty forovy plasty jako u Graca. Ochrana hlavy a celkový zpracování je na mnohem větší úrovni.

edit: tady máš to Graco - vítěz největší shit. [ Link ]
o 25.06.2011, 17:34 | htd
mas mail
o 25.06.2011, 20:49 | Petura
díky za info, Graco brát nebudu a nejspíš zase sáhnem po něčem od MaxiCosi
o 25.06.2011, 21:18 | Nora
kup Römer, budeš spokojený
o 25.06.2011, 21:31 | Pepíno_Honda
Jak jsem psal minule, kupoval jsem opět Römer a to verzi Kid Trendline. bral jsem tuhle ale v jiné barvě ale na tomto shopu:
[ Link ]

tohle jim taky patří [ Link ]
věnují se hodně testům a popisům, tak jsem je alespoň nákupem u nich trošku podpořil
o 26.06.2011, 20:14 | macomb
My pro staršího kupovali Cybex Solution za cca 1600.- a pohoda, malej bude brzy přesedat z vajíčka, tak půjdeme znova do Cybexu(ať nám to trochu ladí), tentokrát asi do Pallasu. Vzhledem k tomu, že taková věc mu může zachránit život a vydrží mu velmi dlouho, tak nebudu koukat na každou korunu( i když taky nemáme rozhodně na vyhazování).

Jinak jako ostatní, určitě bych zvážil toho Römera, už pro klidné spaní( respektive řízení ;)) Tam je to bez kompromisů.
o 27.06.2011, 10:29 | Petura
řekl bych že asi mám vybráno:
[ Link ]
o 27.06.2011, 15:35 | Dragster
Petura: jestli máš v autě isofix tak si vem raději od recara tu Monzu, pokud ne tak bych řekl, že to není špatná volba
o 27.06.2011, 15:36 | Conan
No v testech Recara sedačky moc nedopadaj ...
o 27.06.2011, 21:07 | Kotass
U toho Recara už poutáš jenom klasicky tříboďákem přes sedačku ?
My jsme po delším výběru vzali rovnou 9-36 kgs a to Kiddy Guardian Pro .. cenově je trochu výš, ale kvůli bezpečí juniora se to rozhodně vyplatí.
[ Link ]
Je to hlavně vzhledem k relativně malému počtu kilometrů co s prckem najezdíme, protože byť se dá polohovat sklon opěradla, uplně ideální na delší cesty a na spaní to není.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.325 sekund.